– 11.5 kg. Flyttar ut från Mikes, in på Hotel sista dagarna…

Hej på er! Imorse var jag täckt av vitt damm, grus, svett och gud-vet-vad ?. Morgonen började med ett gris-pass nere på combat zone ??. Sååå kul!!! Men, Dammet täcker nästan min solbränna ? Det gillar jag inte ?!

Sen duschade jag… Packade väskorna , och checkade ut. Dubbla känslor kring det. Jag har varit här nästan en månad. Jag är inne i ett sååå bra flow. Jag längtar ihjäl mig efter familjen. Men Ludvig kommer inte förrän nästa… och Jonas är hemma med Svea ❤️ ?

Jag längtar hem, men ändå inte. Låter såklart konstigt. Men att vara i denna ”bubbla” gör mig gott. Fokus på mig. Minimalt med intryck. Mycket sömn, träning och återhämtning. Jag ska försöka skaffa samma ”bubbla” när jag kommer hem.

Nu ska jag bo på ett hotell nere vid vattnet/byn☺️ Samma plats som jag brukar promenera ner till om dagarna. La Cala heter det. ( tillhör Mijas)

Men jag kommer att fortsätta träna på Mikes. Min väninna har kommit ner, så nu får vi några dagar tillsammans innan vi reser hem igen…

( Vi får se om jag får med henne på något pass ?)

Kyckling till mig…. Pizza till henne ??

Jag älskar verkligen att promenera längs strandpromenaden. När jag blir gammal vill jag ha ett permanent boende här ?? Det är min dröm. Gärna ett boende vi kan ha som semesterboende innan, och sedan flytta ner till på äldre dar.

På mina promenerade och träningspass har jag här nere har snittat mellan 27k – 35k steg /dagen, utan att det har känts som en uppoffring…. Den vackra omgivningen och klimatet gör det busenkelt ?

Många kommentarer om min vikt… Glöm nu inte att vikten inte är annat än ETT mät-verktyg. Mått och fettprocent spelar verkligen in. 1 kg är alltid 1 kg, oavsett om det är fett eller muskler. Jag kommer att skriv ett separat blogginlägg om det. Men , lång historia kort 1 kg muskler är kompaktare/ fastare och tar mindre plats, än 1 kg fett som blir lösare/bredare än muskler ?? Så du blir alltså tightare och mindre i omfång om du har mer muskler än fett. Men som sagt, längre inlägg om det kommer

Jag vägde in mig på 91.2 kg.

En tung vikt för att vara jag. Jag kände inte igen mig själv, min kropp eller hur jag mådde.

Efter ett år av olika sjukdoms situationer, en underproduktion av sköldkörtel och infasning av mediciner. I kombination av stillasittande , liggande läge i ca 3 månader varav flera veckor på sjukhus.

Nu, sedan min förra resa här nere på Mikes, fram tills nu, så har jag gått ner 11.5 kg ?? Det ÄR ett delmål!

Jag är ungefär halvvägs in i min process. Men jag tar ingenting för givet utan är dagligen tacksam för att kroppen svarar och att jag mår så pass bra som jag gör, trots omständigheter.

-Jag är galet stolt över mig själv ??? och det är någonting jag dagligen påminner mina klienter om…. Att våga säga att man är stolt över sig själ.

Vad jag vill komma fram till och förmedla…. – Ingenting är omöjligt, så länge du tror på dig själv!

Jag hade och har fortfarande oddsen emot mig. Men istället för att fokusera på det negativa, att kroppen svarar långsamt. Så tänker jag istället: ”vad bra, äntligen svarar kroppen”

Eller när jag lyfter vikter, jag började tänka ”oj, vad svag jag blivit, förut kunde jag lyfta såhär mycket mer”

Men istället tänker jag ” åh vad skönt att jag är igång, och på G. Jag ökar vikterna liiite hela tiden”

-Är ni med?

Fokusera på framstegen, njut av resan och TRO på dig själv ??❤️

8 Komentarer

 1. Vi fokuserar inte så mkt på din vikt, det är ju du själv. Du säger ju själv att du måste ta tag i din vikt för att du gått upp 20 kg. Du måste träna, tänka på kosten osv?
  Om du inte fokuserar på vikten varför nämner du den då.

 2. My kan verkligen inte förstå att du väger så ”mycket”, även om du har mycket muskler. Du har även förlorat mycket kilon.
  Väger själv 63, är 163 och har breda höfter, är mullig och har benmuskler.
  Allt av döma på bilderna så är du inte så mkt större än jag.
  Men du är säkert mkt starkare än jag!
  Duktig du är som orkar träna i värmen

 3. Heja dig My ? Du ska vara stolt ❤ Jag är oxå stolt över miig själv ? Jag har gjort en fantastisk resa, i stort sett utan psykiatrins hjälp, de hjälpte mig överleva men traumabeh, å hjälp att bearneta övergreppen som barn, den hjälpen har jag fått leta reda på själv, å hittat å lyckats få, Astateamet i Umeå, numer tyvärr nerlagt, Rise Stockholm ideell förening, Å Wonsa, wonsa fick jag traumabeh på, å d är det som gett.mig mitt liv tillbaka, jag kan ha dåliga dagar ännu men mitt liv är som natt å dag efter Lifespan Intergration Wonsa ? Kramar från Boden ?

 4. Men wwooooow!! Vad grymt jobbat, bra jobbat, hårt jobbat. Du ger ditt allt och är verkligen så sjukt målinriktad, det är bra.

 5. Wow vad fina bilder på dig! Nu kommer det gå av bara farten att gå ner resten eller behålla denna vikt hemma- tror du kommer ha ett fint flow efter denna resa även hemmavid. Så duktig! Sjukt bra jobbat!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...