Fuel with love – Lifesum

I samarbete med LIFESUM ?

Hej! Att diskutera kost, mat och vanor är någonting jag gör nästan varje dag ? Jag älskar det! Denna månad kör Lifesum en kampanj med tema ”Fuel with love” . Som handlar om att ge våran kropp kärlek.

-Vad gör du för att ge din kropp kärlek? ❤️

Jag personligen försöker att ge den återhämtning ?? Varierad, regelbunden träning ?? Närhet, kvalitetstid med familjen… hos med Svea ? och en bred varierad hälsosam kost, som gör att den fungerar maximalt ?????

Jag har jobbat som coach och kostrådgivare i många år, så dessa frågor är ju ständigt återkommande ☺️ Mina online klienter får massa goda recept och jag undviker förbud ?????????????????

Jag vill att människor ska förstå att vara frisk inte bara handlar om tråkig dietmat, kroppsvikt eller begränsningar. Jag förespråkar att man tar bort förbud och istället hittar en långsiktigt hållbar plan ??

Ett hälsosamt liv det handlar om att njuta av livet och fylla din kropp med mat, aktiviteter och energi som får dig att må bra❤️ Inifrån och ut!

Att kunna äta mat utan dåligt samvete. Att hitta den där balansen där man inte är ”allt eller inget” . Det vanligaste felet många gör är att dom äter för lite… håller i det ett tag, och sedan faller ur det helt och äter på tok för mycket ? Balans mina vänner… balans??

Du har bara en kropp, ta hand om den på bästa sätt, nu ska trots allt hålla ihop livet ut ?

För mig är användningen av Lifesum premium bland det bästa jag vet! Jag kan tracka min mat enkelt, förstår vad jag äter. Men bäst av allt….. Denger dig tillgång till över 1000 färgglada recept för en roligare och balanserad kost.

Mat är ju inte bara bränsle, det är också trevligt, det är vad näring handlar om! Om du har svårt att hitta näringsrika måltider som också är läckra, goda och allt annat än tråkiga då är LIFESUMs receptbank helt rätt ???

Bli premium användare via länken HÄR?? Så får du 30%. Det är en väl investerad slant som hjälper dig mot att nå dina mål och bibehålla dom ??

Jag fick hem ett mega spännade bud med tillhörande recept ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...