Framme på Öland

Framme på Öland ❤️ Det är en otroligt konstig känsla att komma dit. Det känns som ”hemma” , men samtidigt så avlägset. Så mycket fina minnen, men också så mycket sorg. Jag både hatar och älskar Öland. Hatar är ett starkt ord, men det har funnits så mycket svek, rädsla och mörker här.

Samtidigt som jag också har upplevt det bästa jag någonsin har varit med om. Kärlek, Ludvig, My’s Blommor och allt vad det innebär att bli mamma och samtidigt både driva och vara My’s Blommor. Att släppa taget om min handelsträdgård efter tio år av hårt arbete, blod , svett och tårar ? Det var svårt, och gjorde extremt ont. Tänker jag på det så börjar jag gråta direkt ? trots att det snart gått 5 år . Men jag har lärt mig att hålla den känslan på distans….

Men när jag väl ”landat här” så känns det bra, det känns ”hemma” ❤️

Efter många timmar i bilen kom vi då äntligen ner till Öland.

Jag åkte upp till Kroppkakorna och såg min gamla butik, My’s blommor. Jag stålsätter mig varje gång jag är där. Jag har inte klarat av att gå in i butiken en enda gång sedan sista gången jag stängde dörren den 21 juli 2016

Men idag lämnade jag Ludvig till sin bonusmamma ☺️

Vi var fullpackade i bilen påvägen ner…. Jag, Milla, Ludvig, vovvarna Ralph & Svea ? . Men det gick jätte bra ☺️ Ludvig sov första biten. Jag körde. Alla var nöjda.

Men vi gjorde några korta stopp på vägen ner. Vi stannade till i Valdemarsvik, hos våra vänner på Rosenseien. Vi tog en kaffe utomhus i solen. Rosenseien sponsrar mina event. Dom skämmer bort mina deltagare med fiiina goodiebag. Ekologiska, veganska fantastiska produkter ??

-Ni ska få se bilder från goodiebag sen , så fattar ni vad jag menar ☺️

Milla, Carina , Mia och jag ? Verkligen ingen “fin” bild…. Men jag bjuder på den ?

När vi kom till Öland så åt vi lunch på Hotel Skansen. Svea och Ralph fick också varsin stol ?

Sedan vidare till Kollbergården. Där jag senaste åren har byggt upp mina fasta event. En Yoga och tränings weekend. Jag tar hand om träningen, och Malin Yogan. Vi ger våra deltagare extra allt ? yoga och träning i kombination med Öländsk natur, hästar, hav och frisk härligt luft ??

Berättar mer om det i ett senare inlägg ☺️ idag smygstartade helgen. Jag höll ett träningspass, och Malin ett Yogapass. Sedan fick vi en mycket god vegetarisk middag ?

Här på kollbergården bjuder vi alltid på vegetarisk kost ? Nybakat bröd, mycket frukt och grönt ☺️ Bara jag som smugglar med mig kyckling ??? Men så får det vara…

För att hålla det Corona säkert har vi delat upp matplatserna i två rum och med småbord. Ser gäller att vara kreativ?

Jag älskar Malins yogasal ??

Vi avslutade kvällen med en promenad med våra små ? Det är så kul att få visa Milla Öland under denna årstiden när rapsfält, syrener och grönskan är vackrare än någonsin!

Nu… sova. Natti Natti ☺️

7 Komentarer

    • Du har tydligen inte följt My en längre tid? Då hade du förstått! Hon ser nog inte Öland som något själsligt hon har varmt i sitt hjärta. Blev lämnad av sitt ex med liten bebis, blomsteraffären hon hade kursade med skulder bl.a. så jag förstår hennes kluvna känslor.

  1. Hej My!
    Jag känner igen mig i så mycket du skriver om din sjukdom, men famlar själv i blindo! Vet inte om du har skrivit vad du har för diagnos? Skulle gärna höra mer för att kunna nysta vidare i mina egna <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...