Morgon mys och lättare vikter

Morgonmys med mina favoriter ❤️❤️

Imorse vaknade vi lite tidigare än vanligt. Det gav oss mer tid för mys i soffan. Soffan är en bäddsoffa , så vi bäddade ut den, och låg och tittade på tv i nästan en timme… Så mysigt med en lugn start på dagen. Svea pussade oavbrutet på Ludvig , som liknade av skratt ☺️

Let’s do this ?? Smyger igång med träningen…. Om jag har lust? Näää? Kroppen är tung, svullen, och jag är trött! Vill hellre ligga kvar i sängen/ soffan. Dra täcket över huvudet och blunda. Precis så som stora delar av mina senaste månader har sett ut.

Jag tog min ”vanliga” vikt och ramlade nästan omkull! ?? ( därav garvet på bilden när jag tillslut hittade rätt )

Tog en lättare, funkade inte heller…. Backade många steg och började om. På en mycket låg vikt. Återigen , man ska bara jämföra med sig själv.

Det finns en ”fröken bråttom” inom mig som gärna forcerar saker och skyndar på processen.

Men det finns lixom inte några genvägar. Istället tre djupa andetag, acceptans och lite pannben på det!

När botten är nådd så finns det bara en väg…. ??

Ps: TACK mina vänner på Gavelo för eran nya GLNCHCK ???

Jag har den i alla färger nu… och den senaste har en brun färg med nyanser av puderrosa ?? Den har legat oanvänd i förpackningen och tittat på mig… Nu är det dags att börja använda den ?

8 Komentarer

 1. Härligt att du mår lite bättre några timmar om dagen ❤️
  Så glad för er skull håller tummarna att du får hjälp och ska må bättre ???
  Ludvig är underbar ? Jonas med såklart ? Började följa er just pågrund av Corona och i samband med att Ludvig blev så sjuk, lille vännen det var hemskt ? relaterar ju till egna barn och barnbarn, men vi har klarat oss tills nu ?
  Styrkekramar och kärlek till er alla ❤️
  Kramis Maja !

 2. Härliga bilder! Så mysigt det ser ut. Tar emot ordentligt för dig och jag skrev det förut…bärgningsbilen drar åt ett håll…framåt….i bland lite paus men framåt.
  Önskar dig Lycka till!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...