Första träningen sedan sjukhuset…

Idag har jag fått till ett skönt benpass ??

Det är så viktigt för mig med kontinuiteten, och jag har haft noll energi och inte fått till ett enda pass sedan nån vecka innan jag hamnade på sjukhuset, ? veckorna där inne, och nu veckorna jag har varit hemma….

Så idag var ett stort steg i rätt riktning ????? Med Lättare vikter, men få igång cirkulationen, musklerna och växla kroppen känns som en seger ☺️

Jag är pigg några timmar på dagen, sedan däckar jag och energin tar slut…

Men alla framsteg räknas, så med det firar jag detta framsteg ? Tre steg fram, två kliv tillbaka ?? Jag har rest mig förr och ska göra det igen… Det kommer tid, och jag försöker att acceptera det utan att forcera mig tillbaka.

För dig som missade det så la jag upp världens godaste Acai recept i inägget innan… ??? Du måste testa!! En riktig vitamin bomb!

Efter träningen så var jag så skakis att jag inte orkade köra hem för att äta. Glömde mitt mellis… Så jag gick till Rörstrandsgatan och satte mig på Non Solo Bar, tog med mig datorn. Mina anteckningar… ( sjukt snyggt block va? Värsta fyndet från Ö&B ???)

Hade möte med min redovisningsbyrå, som sköter min löpande bokföring och mina bokslut. jag har ju dom senaste månaderna pausat allt. Jobb, och bokföring ?? Nu behöver vi strukturera på lite… Ny tag helt enkelt!

Sjukt vad mycket man kommer efter på några månader. Jobbig känsla inom mig. Men jag vägrar att låta mig stressad upp. Jag övar på att be om hjälp, och delegera bort allt som jag vara kan…. Som nu tex. Nu är Jonas på flygplatsen med Ludvig.

Jag ligger hemma på soffan och vilar. Efter dagens träning . Bil in och ut stan. Mötet med revisorn. Plus 2 pt klinet imorse ( se min IG story) så är jag helt slut…… Idag har jag gjort för mycket. Nu lyser bränsle reserven rött stopp ? ✋?. Men jag lyssnar och lär.

Det är en svår balansgång mellan aktivitet och vila. Jag har så låg energi större delen av dygnet att jag blir ivrig och glad när jag har små stunder med energi lätt kör på för hårt, i tron om att jag ”är tillbaka” ? Det slår tillbaka hårt vill jag lova….. en riktig käftsmäll om jag inte passar mig ?

Mina killar på Arlanda. Strax innan Ludvig boarde planet mår sin pappa ❤️ ✈️ Vill passa på att önska dig en trevlig helg !

2 Komentarer

  1. Det svåraste är att kära sig balansen mellan vilja och ork. För man vill oftast mer än vad kroppen vill. Och är det nåt som är roligt så är det dessutom superlätt att gå på för mycket. Så jobba på acceptansen att kroppen inte orkar lite mycket som det finns vilja till. När man accepterat det…vilket är otroligt svårt. Då går det lättare. Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...