Underkläder & badkläder – 55% rabatt hos Feminint outlet

I reklamsamarte med Feminint ?

My har på dig underkläder från Feminint.se. Hon sitter i hennes soffa med en svart kimono på sig och en pläd över benen.

Något som kanske ingen annan ser, men som gör att du känner dig mer ON TOP är ju snygga underkläder, eller hur?! När jag tar på mig mina urtvättade trosor och BH’n som inte alls sitter som den ska längre, då känner jag mig lite som de där trosorna – urtvättad! ? Kan ni också känna så?

Att unna sig nya, fina & lyxiga underkläder som sitter PERFEKT, är något man borde göra oftare – det är VI värda! ❤️

Därför vill jag nu tipsa er om Feminint outlet

Rea hos Feminint

Fynda nya underkläder och badkläder på Feminint’s outlet

Jag vill rekommendera deras otroligt grymma outlet! Just nu kör de lagerrensning och har upp till 55% rabatt på utvalda modeller. Jag passade på att klicka hem lite produkter (såklart!! ) och det tycker jag att DU också borde göra.

Du kommer direkt till outlet’en ? HÄR!

Kimono och Bh från Feminint.se Kimono och BH från feminint.se

Du hittar Kimono  HÄR och den fina BH’n  HÄR!

Sveriges största utbud av BH’ar

De har varumärken som håller högsta kvalitet och modegrad! Söker du efter en ovanlig BH-storlek? Deras varumärken tillverkar allt från A- till O-kupa från 60-110. De jag verkligen gillar med Feminint är att de kan beställa hem din storlek om den inte finns på lager – hur bra service?! Jag med stora bröst hittar ofta inte BH’s i butiker, utan jag klickar gärna hem dem. Enkelt och smidigt!

Några av de varumärken de har är Aubade, Calida, Freya, Fauve, Huit 8, Cosabella, Elle Macpherson, Ewa Bien, Fantasie, Elomi, Lady Avenue. Och de jobbar hela tiden på att hitta fler bra märken som uppfyller deras höga krav.

Feminint bikini

Jag passade på att klicka hem badkläder

När jag beställer badkläder vill jag gärna kunna beställa efter kup-storlek och det kan man hos Feminint. Denna fastnade jag för. Kan se mig själv på trädgården, sittandes i min solstol med min härliga kaffe.

Du hittar denna bikinin  HÄR!

Kimono, bh och trosor i svart från Feminint.se

Kika in deras outlet och passa på att unna dig nya underkläder eller badkläder – Det är DU sååå värd! ❤️

/My Martens

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...