Steninge slottsby

Här bor vi! I ett nybyggt radhusområde ? Omgiven av underbara grannar, fantastisk natur med närhet till vatten, hamn, stenladan som har både resturang, café, och butiker ☺️ Området växer så det knakar. Nya hus och radhus poppar upp här och där ? Det är långtifrån färdigt, men ändå ÄLSKAR jag området.

Då ni mina kära följare är snabbare än blixten så har jag redan fått flera kommentarer och DM gällande att mitt radhus ligger ute till försäljning! ?

Det sjuka är att det kom ut IDAG?? och ni redan sett det!

Ni andra som inte gjort det, kan kika HÄR . Den som köper detta radhus kommer ha bästa uteplatsen i hela området ☺️ Ingen granne åt vänster. En nyplanterad vildvinshäck och bra med insynsskydd ?? Skyddad altan och möjlighet att njuta av våren långt innan många andra ?

Men då flera av er har bett mig visa hur jag bor så tänkte jag ge er en liten glimt och dela med mig av vissa av bilderna från fotograferingen..

Mitt älskade kök ?

Bästa köksön! Älskar förvaringen under den! ??

Vardagsrum …..

Och matplats… ?

50 nyanser av beige ?

Badrum ?

Tvättstuga…. ?

Ludvigs rum…. ⚽️ ?

Vårat sovrum…. ☺️?

Jonas kontor …… ( och mina garderober ?)

Badrum 2 ? ?

Som ni ser…… Jag älskar mitt hus! Men sanningen är att när jag flyttade in så visste jag inte ens om Jonas skulle flytta efter ? Lyckligvis gjorde han det ❤️ Men ganska snabbt insåg jag att vi är minst 1 rum för lite! ? Jag jobbar hemifrån flera dagar i veckan. Mina kontorsgrejer ligger överallt ( datorer, hårddiskar, kameror, pärmar, bokföring osv)

Så därför har vi köpt ett nytt hus. Ett lite större hus i samma område ??? Mer om det i ett senare inlägg…. ?

/ My Martens

Posted in: My Martens
Kommentarer (18)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.