Hemma hos My Martens Radhus till salu…

Steninge slottsby

Här bor vi! I ett nybyggt radhusområde ? Omgiven av underbara grannar, fantastisk natur med närhet till vatten, hamn, stenladan som har både resturang, café, och butiker ☺️ Området växer så det knakar. Nya hus och radhus poppar upp här och där ? Det är långtifrån färdigt, men ändå ÄLSKAR jag området.

Då ni mina kära följare är snabbare än blixten så har jag redan fått flera kommentarer och DM gällande att mitt radhus ligger ute till försäljning! ?

Det sjuka är att det kom ut IDAG?? och ni redan sett det!

Ni andra som inte gjort det, kan kika HÄR . Den som köper detta radhus kommer ha bästa uteplatsen i hela området ☺️ Ingen granne åt vänster. En nyplanterad vildvinshäck och bra med insynsskydd ?? Skyddad altan och möjlighet att njuta av våren långt innan många andra ?

Men då flera av er har bett mig visa hur jag bor så tänkte jag ge er en liten glimt och dela med mig av vissa av bilderna från fotograferingen..

Mitt älskade kök ?

Bästa köksön! Älskar förvaringen under den! ??

Vardagsrum …..

Och matplats… ?

50 nyanser av beige ?

Badrum ?

Tvättstuga…. ?

Ludvigs rum…. ⚽️ ?

Vårat sovrum…. ☺️?

Jonas kontor …… ( och mina garderober ?)

Badrum 2 ? ?

Som ni ser…… Jag älskar mitt hus! Men sanningen är att när jag flyttade in så visste jag inte ens om Jonas skulle flytta efter ? Lyckligvis gjorde han det ❤️ Men ganska snabbt insåg jag att vi är minst 1 rum för lite! ? Jag jobbar hemifrån flera dagar i veckan. Mina kontorsgrejer ligger överallt ( datorer, hårddiskar, kameror, pärmar, bokföring osv)

Så därför har vi köpt ett nytt hus. Ett lite större hus i samma område ??? Mer om det i ett senare inlägg…. ?

/ My Martens

18 Komentarer

  1. De husen med fyra sovrum på övervåningen är ju också så fina. Vad kul att ni kommer bo kvar i samma område. Verkar så lugnt och skönt där ?
    Förstår att ni trivs. Vi har kollat på mindre boenden lite mer lantligt där vi bor. Får se vad det kan bli. Och då blir det hund för oss ❤
    Lycka till.

  2. Jätteroligt, jag förstår ifall ni behöver lite större nu när bor tre stycken där. Det kommer att bli bra. Man ska lyssna på sin egen röst och känsla. Den är den rätta.❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...