Nytt tillskott till Sudio-familjen!

I reklamsamarbete med Sudio ?

Sudio Nio och Regent 2. My sitter på sin uteplats med Svea hennes hund. De sitter och njuter i solen med blommor, kaffe och ljudbok.

Hej fina läsare! Hur är din söndag?

Vi sitter ute i solen på min uteplats och njuter av det härliga vädret. Jag satte på mig myskläder, gjorde en kaffe och satte mig här ute med en ljudbok i öronen. Svea ville också göra sällskap. Älskade hund! ❤️ Jag har blivit helt besatt av att lyssna på ljudböcker. Det ger mig ett inre lugn. Har ni tips på böcker för ni gärna kommentera det nedan! ?

Jag använde jag mina on-ears hörlurar som sitter så skönt mot öronen!

Sudio Regent 2

Sudio Regent 2 hörlurar som ligger på en matta. Vita.

Om du gillar ett par on-ear hörlurar så kan jag starkt rekommendera dessa höglurar. Ibland gillar jag att ha on-ears när jag tränar eller är ute och går, då jag vill ha håret uppsatt och ingen mössa.  Regent 2 ger dig ett rent och dynamiskt ljud. Öronkuddarna är mjuka och sköna mot öronen och gjorda i veganskt läder. Riktigt snygga på också!

Spana in Regent 2 ? HÄR! Det kostar 895 kr, men bara 760 kr med min rabattkod. ?

Rabattkod Sudio 15% – ”MARTENS”

Sudio Nio

Men hörni! Sudio har släppt en nyhet!! Och jag älskar färgen. Grönt är verkligen min färg!!?

Sudio Nio hörlurar i grönt. De står på ett glasbord. I bakgrunden ser man My pussa Svea.

My och Svea på uteplatsen. My har på sig Sudio nio i öronen.

Såhär ser de ut på! Såå snygga. ?

Deras nya tillskott heter Sudio Nio och jag är besatt av dem!! Enda sen jag fick hem dem har jag använt dem dagligen. Dels när jag lyssnar på ljudböcker och dels när jag tar mina telefonmöten. De funkar till allt! Den nya modellen har dubbla mikrofoner som filtrerar bort oönskat bakgrundsljus – perfekt när man tar viktiga telefonmöten.

De är dessutom vattentåliga och står emot regn och svett. Man kan givetvis inte bada i dem, men det kanske inte är så nödvändigt? ??  När du beställer dina Sudio Nio får du även silikontoppar med vinge som kommer i fyra olika storlekar, så de ska passa alla öron och för att de ska bli så bekväma som möjligt.

Gå in och klicka hem dina Sudio Nio ? HÄR! Priset för dessa är 799 kr, men med min rabattkod blir det endast 679 kr. Riktigt bra pris för ett par grymma hörlurar!

Sudio Ett

Sudio Ett ligger på en matta.

Om du vill ha ett högklassigt ljud med snygg design, då är det denna modell du ska välja! De har en aktiv brusreducering som gör det enkelt för dig att lyssna på din favoritmusik eller ta det där telefonmötet, utan att bli störd av din omgivning. Sudio Ett har även de silikontoppar som du smidigt kan byta ut för att få den perfekta passformen för dina öron och utmärkt ljudförsegling!

Och när det väl är dags att återvända till verkligheten för att besvara ett samtal kommer transparensläget automatiskt att sänka brusreduceringen och ta in ljud utifrån så att du kan höra din röst ännu bättre.

Gå in och läs mer om Sudio Ett ? HÄR! De kostar 1 599 kr, men med min kod ”MARTENS” blir det endast 1359 kr. Om du vill ha riktigt bra ljud är det dessa du ska välja!

Hur man rengör sina hörlurar

Bild på Sudio's Care Kit. Rengöring för hörlurar. Ett kit du får med när du beställer hörlurar mellan 15 februari och 21 mars.

Nu hörni! Nu är Sudio riktigt generösa och skickar med ett Care Kit till alla som beställer ett par hörlurar mellan 15 februari – 21 mars.
Obs! Vid köp av en Högtalaren Femtio får du ett skräddarsytt fodral kostnadsfritt istället.

Rabattkod Sudio 15% – ”MARTENS”

Använd min rabattkod ”MARTENS” som ger dig 15% rabatt på ett helt köp. Du får som sagt ett Care Kit på köpet också.

Viktig info! ?

Sudio erbjuder nu alla kunder 3 års garanti när kunden registrerar sig på Sudio Sphere. De erbjuder även fria returer för svenska marknaden. ?

My sitter i solen och har på sig Sudio Regent 2. På bordet syns Sudio Nio

Nu ska jag fortsätta njuta av solen! Hoppas ni tar till vara på er söndag. Kramar! ☀️

/My Martens

5 Komentarer

    • Det är läderimitation. Jag skrev det som stod på deras hemsida för att hålla mig till deras ord. Det är alltså INTE riktigt läder från djur! ?

    • Veganskt läder är helt enkelt ett samlingsnamn för icke animaliska material som till färg och form liknar djurläder. Det är alltså ett annat ord för fejkläder eller skinnimitation….

    • Nej, jag har bara på mig Sudio på alla bilder i detta inlägg? ? De vita stora är ”Sudio Regent 2” och de gröna deras nya tillskott ”Sudio Nio”. Använder mina Regent när jag går runt och lyssnar på ljudbok här hemma. Stänger bort mycket ljud utifrån ?? Spana in dem via deras hemsida om du vill se större bilder på hur de ser ut! ??

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...