Måtta dina portioner enkelt och smidigt med Mealsizer

I reklamsamarbete med Mealsizer ?

Bild på måtten från Mealsizer. Måtten ligger på ett glasbord. På bordet står en bukett med färgglada tulpaner.

Måtta dina portioner enkelt och smidigt!

Har ni svårt att veta hur mycket ni ska äta av allt? Det kan vara lite knepigt ibland att veta hur stora portioner man borde äta. Mealsizer har gjort det superenkelt för dig att Istället för att behöva ta fram vågen när du vill väga din måltid är detta ett smidigt sätt att veta att du får i dig det din kropp behöver! 

Olika storlekar för olika mycket intag

Mealsizer i olika stolekar. Small, medium och large.

Länkar till de olika måtten; Mealsizer Small 1500 kcal/dag, Mealsizer Medium 2100 kcal/dag och Mealsizer Large 2700 kcal/dag

Mealsizer Small i bild. Fyllda med ris, nötfärs och grönsaker. Bredvid ligger en matdagbok.

Nu när jag inte är lika aktiv och jobbar mycket hemifrån valde jag att testa Mealsizer Small. Jag använde måtten till min lunch och middag. Ni som känner mig vet att jag inte äter grönsaker råa. Jag slänger i mina grönsaker i en smoothie, men jag mäter ut med hjälp av måtten och fyller ut med vatten för att få den konsistens jag vill åt. Ni som äter grönsaker – Mät upp dem som jag visar på bilden och lägg direkt på tallriken! ?

Vi alla är olika och behöver olika mycket energi. Dessa mått är utvecklade av dietist som räknat på hur mycket energi du behöver beroende på vad du vill uppnå, samt hur aktiv du är. Läs mer på www.mealsizer.com

Mealsizer matdagbok tillsammans med fyllda mått.

Rabattkoden ”MY20” ger 20% hos Mealsizer

Jag har fixat en rabattkod till er som fungerar på ett helt köp hos Mealsizer. Rabattkoden är ”MY20” och ni kan gå in och handla ? HÄR!

Rabattkoden är giltig tom 7/2. Passa på att shoppa nu!

Såhär ser maträtten ut på tallriken med måtten ”Small”. ?

Maten på tallriken. Bredvid ligger en matdagbok från Mealsizer samt måtten large och medium.

Viktigt att tänka på! 

Det är viktigt att portionera rätt med Mealsizer när du använder dem! Några saker att tänka på är tex. att bara fylla måtten till kanten och att dela eventuella stora potatisar, korv eller bitar av kött/fisk så att de passar in i måtten. 

Om du äter med tex Mealsizer Small, får du i dig ungefär 1500 kcal/dag inklusive alla måltider på en dag, dvs. inklusive en hälsosam frukost, lunch, middag samt 2-3 mellanmål, för att komma upp i det tänkta kaloriintaget. Med Mealsizer äter man bara till lunch och till middag. Utöver det är viktigt att även äta en hälsosam frukost och mellanmål, så att du står dig och inte blir hungrig mellan målen. Det är lätt att man blir sötsugen om du inte äter bra mellanmål också! ? HÄR kan du få hjälp med hur man gör för att även äta frukost och mellanmål rätt med Mealsizer.

Måttens volymer är beräknade av dietist för att ge rätt energimängd och näring för en måltid för en normalaktiv energiförbrukare, och bygger på Nordiska näringsrekommendationerna (Livsmedelsverkets rekommendationer) och tallriksmodellen. ??

Gå in via denna direktlänk så ligger 20%-koden inlagd direkt! ?

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...