Sjuk lilleman och en grå helg

Godmorgon!

Idag var första gången på länge som jag kom ut på en promenad. Inte särskilt långt, eller något högt tempo. Men frisk luft var så skönt! ??

Nu hemma igen… Lilleman är bra igen, och imorgon ska han äntligen få gå till skolan igen.

Igår lagade Jonas brunch till oss. Lilleman och Jonas äter typisk ”English” Med stekta ägg, stekt korv, osv….

Men jag åt gröt med chiafrön ?

Jag tröttnar aldrig på gröt. Oftast tar jag en skvätt mandelmjölk och tillbehör ?☺️ Banan tillsamman med Mandelsmör. Eller äpple, kanel och mandelmjölk tex .

Ludvig har fött plugga hemifrån denna veckans Sture jag legat bredvid ☺️

Dom här har busat hela tiden ( Stina ligger en bit på avstånd)

Visst är han fin min Sture ❤️

Denna veckan har varit lång. Nästan stått stilla har det känts som. Lilleman har ju varit krasslig, men inte helt sänkt! Det är nästan svårare , då han vill göra en massa saker och jag försöker hålla honom lugn ?

Jag har inte heller känt mig helt hundra. Ont i kroppen. Så det har inte blivit någon träning för mig denna veckan. jag trodde att jag skulle få feber då det kändes som om det var på G. Men det bröt aldrig ut… jag blev snuvig och har ont i kroppen. Så vi får väl se om det drar sig tillbaka eller blir bättre ☺️ utöver det så sover jag som en kratta, och har en massa biverkningar av min medicin.

Så jag är mer än redo för en NY vecka! ?

Hur har din helg varit? ☺️

Kram kram

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...