Lägenhetsbyte med Bytalya & gamle Tomas

Reklam för Bytalya som min gamle vän Tomas startat 🏡

En vimmelbild på My och hennes vän Tomas. My har på sig en svart spetsklänning och är brunett. Tomas har på sig en grå kostym och en marinblå skjorta. Tomas håller i ett drinkglas och My håller ena sin hand på Tomas axel. Tomas är grundare till Bytalya.

Kommer ni ihåg Tomas 👆 som härjade med både mig, Maggan och en massa galna bloggtanter för några år sedan? 🤣 Visst saknar man honom en del? Men han valde att flytta hem till landet igen. Nu sitter han och hittar på en massa roliga projekt om dagarna i sitt hus, i skogen på en ö. ☺️

Vi har hela tiden haft kontakt och när han berättade om sitt nya projekt, ville jag hjälpa honom. Jag vill både lyfta det och berätta om det för er! 🌟 Jag tänker att det är en hel del av er som följer mig som bor i lägenhet? och kan komma att ha nytta av hans nya projekt? Antingen nu eller i framtiden! Livet händer ju och man kan behöva större, eller så träffar man som jag, kärleken i en annan stad än den man bor i för tillfället, och då kanske man vill byta bostad. 🥰

En printscreen på Bytalya. Föreställer ett vardagsrum med en husikon i mitten av bilden. På bilden står det även "Gratis att annonsera fram till februari 2021. Kom ihåg".

Enkelt sätt att byta boende

När han berättade om projektet, Bytalya.nu,  visste jag inte ens om att det tydligen är väldigt vanligt att folk byter lägenheter med varandra, särskilt i storstäderna? Och att man får göra så?  Tomas har utvecklat en tjänst och en sajt som heter BytaLya som han funderat på ett bra tag. Man lägger upp en annons, fyller i hur och var man bor nu och vidare vad man önskar att byta till. Annonsen matchas mot andras och man får förslag på byten. Som Tindr:-), fast med bostäder.  

Går ni i tankar på att byta lägenhet tycker jag att ni ska gå in och lägga upp en annons hos Tomas på www.bytalya.nu. Att annonsera är helt gratis fram till 1 februari 2021. Hjälp honom att bygga landets största sajt för Lägenhetsbyte! 😃🌟

Skärpdump på Bytalya 's hemsida. Förställer ett vardagsrum, en grön soffa med beige och vita kuddar. Mitt på bilden är det en husikon.

Han behöver massor av annonsörer och lägenheter för folk att kika på! In på www.bytalya.nu och kika. 

Tomas stöttar även Hemlösa.se

Tomas har också bestämt sig för i allt han gör framöver ska det finnas ett tänk om socialt ansvar så han stöttar Hemlösa.se med en grundpeng, sedan kommer en del av varje peng det kommer kosta att annonsera i framtiden att gå till deras verksamhet som går ut på att stötta hemlösa i Stockholm. Sååå bra tycker jag! 🙏🏼❤️ Det finns tydligen fler sådana här tjänster för lägenhetsbyten, men vad jag förstår ingen som kombinerar tänket med välgörenhet. Fantastiskt!  Läs gärna mer om Hemlösa.se på deras sajt www.hemlösa.se. 🌟

I det här blogginlägget kan ni läsa om hur mina tankar gick när jag flyttade från Vasastan till Steninge Slottsby. Jag trivs såå bra! 🥰

/My Martens

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...