”Snälla tomten” ( Piiing Jonas ) En sån här leksak önskar jag mig nästa jul 🙏🏻👆🏻

Jag är född och uppvuxen på östgöta-slätten! När jag växte upp körde vi bil på åkrar och pånen insjö som hetta tåkern… Sedan dess har jag ÄLSKAT att köra fort, och leka med 2 och 4 -hjulningar! 😍

Men att köra på snö med olika skotrar får mig att bli som ett barn på julafton!!! Den där var så häftig!

Så mysigt🔥 Grilla mitt i backen mellan alla åk🎿

Titta vilket fint ”indian tält” Buustamon satt upp. För att erbjuda fler sittplatser med långt mellanrum mellan borden, så att man enkelt kan hålla avstånd. ☺️🙏🏻 När vi var där, så hade vi hela tältet för oss själva 😅

Svea har också lekt och busat 🐶 Hon gillar snön , och busar i den 😄 Men fryser snabbt.. så varma kläder när vi ska leka i snön.. ⛄️

Lilleman åkte själv ner från ankarliftens topp🏔🙏🏻 igår var första dagen utan skidskola helt. Dagarna innan så har han varit i skidskola mellan 11:15 – 12:45 varje dag. Så under samma period så övade vi på ankarliften, om och om igen 💪🏻☺️

Utsikten 🌟👌🏻

Han blir tryggare och tryggare i sin skidåkning ⛷

Jag kan knappt förstår att han i måndags inte kunde stå på ett par skidor…. och redan nu är så pass mycket bättre 🙏🏻❤️🎿

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *