Första advent 🕯

Hoppas att DU hade en mysig första advent ❤️🙏🏻

Det blev julmys hemma hos oss till slut 😅🙈 Lilleman landade strax efter lunch. Jag städade, handlade och fixade innan på förmiddagen. Jag är SÅ glad att jag körde milen innan. För energin var helt bort på kvällen! 😅 Det tar på krafterna att jaga julpynt och fixa…..

Det var väldigt mysigt. Vi spelade julmusik, Svea undrade vad vi höll på med, och sakta men söker började det ta form.

Jag insåg igår att det saknas två kartonger med julpynt, jag kan verkligen inte hitta dom 🙁 Jag är rädd att det försvunnit i flytten, men hoppas att det ligger kvar i Jonas lägenhet 🙏🏻

Så jag gick ner till stenladan och handlade några julkulor och lite annat smått och gott så att vi kunde klä granen ändå….

Såhär tidigt brukar jag verkligen inte klä granen. Men i år när i ändå är hemma hela tiden och allt är lite tungt…. Så kändes det som en bra idé! ☺️

Jag har gått all in 😅 Nu är det jul hemma hos oss…

Vi började bygga pepparkakshus. Men jag inte bakat pepparkakor och lussebullar ännu. Där tog nämligen bergis slut 😅

Så efter lite pyssel med husen så tittade jag och Ludvig på en riktig julfilm ☺️

Såhär fint har dom gjort utanför Arlanda 👆🏻 En julbock och tomtemor ☺️

Vi fikade i Stenladan igår. Innan Ludvig landade. Jag ligger på kaloriunderskott och kämpar på för att komma tillbaka i min form💪🏻 Men igår skulle fixa. Jag velat en stund på vad jag ville ha… så tänkte fick jag för mig att testa en saffrans -snitt. Ni vet en cola kaka, fast större och med saffrans smak… Sagt och gjort, det passade ju första advent! Men näääää🤣😩 Vilken besvikelse! Jonas och jag delade på den och den var verkligen inte god! -SÅ ovärt😂

-Varför gå ifrån sina säkra kort!?😅

Jonas köpte korn utomhus, vi pratade med kor gubben. Jag frågade om han brukar vara med på julmarknaden. Han brukade det. Men han berättade att det är så tufft för dom nu att dom andra som stått bredvid honom och sålt hamburgare osv. Dom hade gett upp 🙁 .

Jag var osäker på om det ens skulle vara öppet när jag gick ner igår. jag chansade när jag gick ut med Svea ☺️ Men det är öppet, och det är välorganiserat för att inte behöva gå in i någon annan. Stenladan har stora ytor , och dom hade tagit in volontärer som gick rund och delegerade på parkeringen och vid entréerna så att man höll avstånd. Så det fungerade förvånansvärt bra…. 😅 Men jag som varit på denna julmarknad förr om åren vet hur den brukar vara. Så jag tycker att det är strongt att dom har öppet….. När jag var inne i butiken tex, så var jag helt själv med expediten .

Några bilder:

Sen kom det små sällskap då och då. Så här var det inga problem att hålla avstånd ☺️ När jag senaste sprang in på Coop, för att jag hade glömt mjöl 🙄 ( pepparkaka baket som vi sköt upp) . Så blev jag uppriktigt förbannad då folk inte alls håller avstånd. Så himla konstigt det där!

Vi har lite bekymmer med att komma in i online handlingen för att det är extra lång framförhållning just nu 😅 – Men snart så…..

Idag är det måndag. Jag ska precis väcka Ludvig, sedan in till PT studion på förmiddagen, och jobba hemifrån på eftermiddagen!

Önskar dig en bra start på veckan 🙏🏻

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *