STRONGER tränings kläder för alla! Min kod ger 10% extra på rean!

I samarbete med STRONGER 🦓💫

Mina vänner!!!! Alltså SER ni denna outfit I ❤️ 🦓 ! ÄLSKAR det!!! Det finns i två olika nyanser.

Många av er har även sett den i min story på IG! Jag älskar den!!!! Sport toppen sitter som en👌🏻

För att inte tala om STRONGERs nya mjuka sköna hoodie som passar till allt! 💫

Nu får ni mina kära cyber-vänner 10% EXTRA rabatt på befintlig rea hos STRONGER med kod: my10 😍 In och kika HÄR .

Höstens skönaste mjukis-set! Detta kan nog vara ett av höstens skönaste mjukis-det😍

Laze Simply Taupe Ribbed Flare Pants


Material i ett ribbstickat tyg och med de supersnygga utvängda benen är de perfekta att koppla av i. Laze Simply Taupe Ribbed Flare Pants är en del av STRONGERS kollektion ”Zen and the City” där myskläder möter träningskläder (med en hint av streetstyle)👌🏻 Det finns även i svart … du hittar dessa HÄR


Några andra favoriter:

Ett av se det som jag använt konstant sedan realise är STRONGERs LEO 🐾 kollektion ”ROAR”

Detta vet jag finns med på rean, där du alltså får extra rabatt med min kod! ❤️ ( först till kvarn så att säga 😉)

Receptet på dessa👇🏻 Rawfoodbollar med pepparkakssmak hittat du några inlägg bakåt! ☺️

övrigt! vill jag passa på att önska er en GRYM dag! Det är SÅ kul att ni är så många som hänger på de dagliga promenaderna 💪🏻 -Ni är grymma! ❤️

/ My Martens

PS: imorgon är ingen vanlig dag….. imorgon är det nämligen mon födelsedag 🎈😌

8 Komentarer

  1. Hej My, får jag ta mig friheten att denna speciella dag, tipsa er alla om ”Eftervåldet” på Facebook/Twitter, där kvinnor berättar om sina erfarenheter av mäns våld samt myndigheters och männens eftervåld mot dem och deras barn.

  2. Hej My, får jag ta mig friheten att denna speciella dag, tipsa er alla om ”Eftervåldet” på Facebook/Twitter, där kvinnor berättar om sina erfarenheter av mäns våld samt myndigheters och männens eftervåld mot dem och deras barn.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...