I samarbete med LIFESUM 🥑

Ni som VET ni vet 🥑 Jag brukar skoja och säga att ”jag hade ett liv innan Lifesum, och nu har jag ett 🌟👌🏻 MED Lifesum!

Det finns ingen bättre app för att hålla koll på vad du äter OCH faktiskt över lite tid FÖRSTÅ vad du äter! Vill du gå ner i vikt? Då behöver du ligga på kaloriunderskott!

Har du försökt att gå ner i vikt, utan att lyckas? och tror att du ”äter för lite”. Då äter du förmodligen mer än vad du tro🙃

Det handlar om HELHETSINTAG🥑

Om du börjar lägga in ALLT som du äter i appen, så kan du snabbt se exakt hur mycket kalorier du får i dig 😉 ( Kalorier = energi ! )

Vi behöver BRA energi för att må bra och orka med vardagen, träning, våra barn, osv 💪🏻

Jag vet inte hur många gånger som jag får höra som PT att ” jag äter nästan inga kolhydrater och ändå går jag inte ner i vikt” 🤷‍♀️

– Kolhydrater är INTE farliga! 😅

Sen kan vi såklart snacka snabba respektive långsamma kolhydrater. Eller att jag tex äter mer kolhydrater de dagar jag kör tung styrketräning….. Alltså kost är ju världens roligare ämne! 💯👌🏻

MEN, för att inte bli för långdragen…. Jag har bestämt mig för att bita ihop och kriga mig igenom denna mörka årstid med de pågående utmaningarna vi har omkring oss!

Jag ska gå ur pandemin STARKARE än någonsin och passa på att göra något bra av att jobba hemifrån! Jag kör milen dagligen, följet en styrketränings prog !

Träningen är viktig… MEN kosten är avgörande! Med hjälp av ( enligt mig) världen bästa app LIFESUM 💚 Så kommer du snabbt att förstå mer om dig själv och det du äter om du använder appen på rätt sätt.

Lägg in det du äter . Var din egen detektiv, och använd kunskapen för att bli ditt starkaste jag 💪🏻

Som premium användare så får du dessutom tillgång till galet många GODA och hälsosamma recept som kan munta upp vardagen ytterligare! 😍😍

Mina vänner….. Vi befinner oss i den mörkaste månaden på året! Detta i kombination med allt som händer omkring oss… ovisshet, oro, rädsla osv! Nu gör vi något bra av detta!

Jag har bestämt mig för att kliva ta mig igenom och ut detta på ett starkt sätt 💪🏻- Hoppas du också gör det! ❤️

Använd länken HÄR 👈🏻 så får du 30% som premium användare på Lifesum 🌟

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *