Bästa ryggsäcken. Redo för roadtripp till Åre!

{ I samarbete med Gaston Luga }

Hej på er!

Många förberedelser inför helgen träningen träningsvent. Vi ska åka bil upp till Åre imorgon. Jag, tillsamman med hon som äger Buustamon och 2 till 😊 packningen ligger framme och jag är förberedd på -2 grader 😅 , vind och kyla ⛰.

Idag köpte jag nya kängor inför vandringen. Dessa kan jag snöra åt hela vägen ner. Så vänsterfoten kan jag göra större när jag ska Linda den extra hårt under vandringen 💪🏻

Foten är mycket bättre nu! 🙏🏻 Men svag och öm i vissa lägen. Jag går på den så mycket som möjligt. Undviker tung belastning. Och lindar den inför just belastning 😅 efter att jag köpt nya kängor så tog jag och Jonas en lunchdejt

Jag är lika trött som jag ser ut 👆🏻😂 Bjuder på den….

Hörrni! Jag är HELT hooked på min nya ryggsäck! SÅ bekvämt! 🙏🏻💫

Jag får plats med dator, laddare, nycklar, gumkläder, liten sminkväska, plånbok , lunchlåda och små grejer!

Den här modellen som jag hade på bilden jag la upp häromdagen är dessutom vattentät ☔️👌🏻 Vilket passat perfekt nu när jag ska till Åre!

Märket heter Gaston Luga ☺️

Jag har på bilen ovan en rymlig modell som heter Spläsh ( HÄR ) som är just vattentät. Denna finns i flera färger 😍.

Denna kommer bli min vardagsväska hemma i Sthlm, även om den ska bekänna färg I Åre nu i helgen😉

Men om jag ska vara lite mer ”elegant” . Ni vet ”människo-kläder” ibland när jag inte har träningskläder 😎 Det händer inte ofta, men det händer …. 😉

Då ska jag använda denna modell…. Som är GALEY snygg med läder och gulddetaljer 💫👌🏻

Ni var många som gillade ryggsäcks konceptet! Så därför har jag nu ordnat en rabattkod 🥰

Med koden: mymartens15 så får du 15% ☺️ Dessa väskor är dessutom prisvärda resan från början…. in och shoppa här 👈🏻

Nu ska jag gå och lägga mig…. Så jag är pigg inför att jag ska köra hela vägen till Åre 😅⛰💪🏻

Kram och gonatt….

/ My Martens

48 Komentarer

 1. Vet inte hur långt du ska vandra men tänk på att nya vandringskängor behöver ”gås in” innan de sitter som de ska. Brukar föranleda en del skavsår så packa med ordentligt med plåster för säkerhets skull, inget kul när man har ont i fötterna ?

 2. Tänk på att det sitter många petimetrar därute som anmäler inlägg som inte är reklammarkerade.
  Man ska inte behöva läsa halva inlägg innan man ser det är reklam.
  Menar bara väl med dessa ord.
  Men sen måste jag fråga vad du menar med ”gumkläder”

 3. ST… förstår du verkligen inte det?! Att EN bokstav gör så du inte förstår vad hon menar????
  Blir mer orolig över dig än att My missar EN bokstav. Är du så elak lr är du på riktigt så ordblind så du inte kan förstå det?

 4. Vet inte hur långt du ska vandra men tänk på att nya vandringskängor behöver ”gås in” innan de sitter som de ska. Brukar föranleda en del skavsår så packa med ordentligt med plåster för säkerhets skull, inget kul när man har ont i fötterna 🙂

 5. Ilselill, ja du, ”st” säger sig vara en väldigt fin och ärlig människa som befunnit sig här på bloggerskan ganska länge nu. Hen har väldigt mycket att säga till om och hen vill att vi ska tro hen är typ 70 år nåt.
  Hon skriver och beter sig som det. Varför finns det en människa som St på en blogg som denna?
  Är det en avlägsen släkting ? Hmmm mycket besynnerlig denna ”st”

 6. Tänk på att det sitter många petimetrar därute som anmäler inlägg som inte är reklammarkerade.
  Man ska inte behöva läsa halva inlägg innan man ser det är reklam.
  Menar bara väl med dessa ord.
  Men sen måste jag fråga vad du menar med ”gumkläder”

 7. ST… förstår du verkligen inte det?! Att EN bokstav gör så du inte förstår vad hon menar????
  Blir mer orolig över dig än att My missar EN bokstav. Är du så elak lr är du på riktigt så ordblind så du inte kan förstå det?

 8. Ilselill, ja du, ”st” säger sig vara en väldigt fin och ärlig människa som befunnit sig här på bloggerskan ganska länge nu. Hen har väldigt mycket att säga till om och hen vill att vi ska tro hen är typ 70 år nåt.

  Hon skriver och beter sig som det. Varför finns det en människa som St på en blogg som denna?

  Är det en avlägsen släkting ? Hmmm mycket besynnerlig denna ”st”

 9. Malin B och övriga. Jag har inte befunnit mig på bloggerskan utan på bloggen ?
  Sen vet My när jag skojar till det lite så det behöver inte ni lägga er i.
  Jag har personer med dyslexi i familjen så jag gör mig INTE lustig över det.
  Men ibland kanske alla ska läsa igenom en extra gång innan de skickar nåt.
  Min ålder har ni inte med att göra men jag skulle nog kunna vara farmor/mormor till de flesta av er!
  Jag har stort nöje av My och hennes blogg men håller inte alltid med i allt hon skriver och det vet HON, det är det viktiga.
  Vad jag ville säga här ( som ni missat i era angrepp på mig) är att hon SKA reklammarkera såna här inlägg INNAN man börjar läsa texten.
  Gör man reklam och t o m erbjuder rabatt på nämnda varor så är det reklam.
  Jag vill inte att hon ska riskera böter eller ännu sämre, få bloggen stängd.
  Det FINNS regler för sånt här men det kan vara lätt att glömma och det sitter faktiskt många petimetrar där ute.
  Ägna er åt inläggen flickor istället för att reta er på vad andra skriver.
  Have a nice day ?❤️

 10. ST.. nämnde jag ens ngt om reklamen? Det var ditt påpekande ang stavningen! Läs själv‼️ o hur kan du tro att du är mormor/farmor till dom flesta här? Är du typ 90- 100 år…. o fy för o ha dig till det du verkar vara en väldigt bitter ordningspolis‼️Tycker My verkligen att du skojar till d?! Du skriver ju att du INTE gör dig lustig över d ju???

 11. Malin B….. hon verkar ha problem den där ST….nu högg hon på din felskrivning oxå. Fin människa e d sista hon är. Att d ens finns sådana hemska människor o varför vara ”här”när man retar sig på preciiiis allt? Vojne vojne….

 12. Malin B och övriga. Jag har inte befunnit mig på bloggerskan utan på bloggen 😂
  Sen vet My när jag skojar till det lite så det behöver inte ni lägga er i.
  Jag har personer med dyslexi i familjen så jag gör mig INTE lustig över det.
  Men ibland kanske alla ska läsa igenom en extra gång innan de skickar nåt.
  Min ålder har ni inte med att göra men jag skulle nog kunna vara farmor/mormor till de flesta av er!
  Jag har stort nöje av My och hennes blogg men håller inte alltid med i allt hon skriver och det vet HON, det är det viktiga.
  Vad jag ville säga här ( som ni missat i era angrepp på mig) är att hon SKA reklammarkera såna här inlägg INNAN man börjar läsa texten.
  Gör man reklam och t o m erbjuder rabatt på nämnda varor så är det reklam.
  Jag vill inte att hon ska riskera böter eller ännu sämre, få bloggen stängd.
  Det FINNS regler för sånt här men det kan vara lätt att glömma och det sitter faktiskt många petimetrar där ute.
  Ägna er åt inläggen flickor istället för att reta er på vad andra skriver.
  Have a nice day 😂❤️

 13. Haha…. jag skriver preciiis hur jag vill… har du inget viktigare för dig? E d verkligen d ”värsta”????!!!! Du verkar leva i en bubbla?
  Känns som ST, Ann-Sofie o Kerstin e samma personer lr finns d såå många ordpoliser,perfekta människor här??!!!

 14. ST.. nämnde jag ens ngt om reklamen? Det var ditt påpekande ang stavningen! Läs själv‼️ o hur kan du tro att du är mormor/farmor till dom flesta här? Är du typ 90- 100 år…. o fy för o ha dig till det du verkar vara en väldigt bitter ordningspolis‼️Tycker My verkligen att du skojar till d?! Du skriver ju att du INTE gör dig lustig över d ju???

 15. Malin B….. hon verkar ha problem den där ST….nu högg hon på din felskrivning oxå. Fin människa e d sista hon är. Att d ens finns sådana hemska människor o varför vara ”här”när man retar sig på preciiiis allt? Vojne vojne….

 16. Haha…. jag skriver preciiis hur jag vill… har du inget viktigare för dig? E d verkligen d ”värsta”????!!!! Du verkar leva i en bubbla🤗
  Känns som ST, Ann-Sofie o Kerstin e samma personer lr finns d såå många ordpoliser,perfekta människor här??!!!

 17. Du borde verkligen inte linda foten mera och ett litet påpekande linda ska sitta närmast huden under strumpa o byxor leggings träningsbyxor vad man nu har på sig
  Det du borde satsa på är en stabil fotledsortos anpassad för att passa i skon finns på dom flesta apotek
  Ortosen ska användas vid träning och promenader men hemma utan så inte musklerna förtvinar
  Håller tummarna för att foten snart är bra igen
  Jättebra att du fick foten röntgad så man kunde utesluta skelettskador

 18. Snälla, Ilse-Lill, lugna ner dig lite. Du blir sekundärkränkt å Mys vägnar och ska försvara henne, det är ju bara fånigt.
  Stavningen i bloggen är dålig, men det vet säkert både My och de som läser den om. Att hon, precis som många andra bloggar ofta missar att reklam-markera är ju bara fakta.
  *andas

 19. Det första jag reagerar på är alla som går till angrepp o försöker försvara My för hennes missar o hoppar på andra…My är fullt kapabel till att försvara sig själv. driver man en blogg och tjänar mycket pengar på den skall det skötas!
  Ha en riktigt fin dag och glöm inte att ta det lite lugnt och reflektera.

 20. Du borde verkligen inte linda foten mera och ett litet påpekande linda ska sitta närmast huden under strumpa o byxor leggings träningsbyxor vad man nu har på sig

  Det du borde satsa på är en stabil fotledsortos anpassad för att passa i skon finns på dom flesta apotek
  Ortosen ska användas vid träning och promenader men hemma utan så inte musklerna förtvinar

  Håller tummarna för att foten snart är bra igen

  Jättebra att du fick foten röntgad så man kunde utesluta skelettskador

 21. Snälla, Ilse-Lill, lugna ner dig lite. Du blir sekundärkränkt å Mys vägnar och ska försvara henne, det är ju bara fånigt.
  Stavningen i bloggen är dålig, men det vet säkert både My och de som läser den om. Att hon, precis som många andra bloggar ofta missar att reklam-markera är ju bara fakta.

  *andas

 22. Marie….Om reflekterar över att det så borde du kanske ”tänkatill” lite o fundera på att DU/NI är elaka!
  Jag försvarar inte jag är bara mänsklig o tycker att DU//NI är ohyfsade o elaka!
  Andas d gör jag men DU/NI borde skaffa er ett liv ist för att reta er på My, varför hänga här?
  D med reklamen Är kanske befogat?!?‍♀️men resten då?! Bara elakt….och DU/NI återkommer heeeela tiden med pekpinnar mm!…. Punkt slut

 23. Ilse-Lill din lilla buse, du var en rolig liten rackare!
  Hänger här på bloggen och slåss med näbbar & klor mot folk som utövar sin rätt och vädrar sina fullt relevanta åsikter.
  Vem är du? Varför hetsar du upp dig så infernaliskt och varför blir du så upp över öronen kränkt över sånt som inte är riktad mot dig? Mysan kan väl bemöta kommentarer och kritik själv så som hon alltid gör på ett elegant sätt. Så ta några djupa andetag, chilla några hekto, bädda rent, duscha samt torka dig med rena handdukar och gör en lyxig räkomelett så blir allt bra ska du se.

 24. Det första jag reagerar på är alla som går till angrepp o försöker försvara My för hennes missar o hoppar på andra…My är fullt kapabel till att försvara sig själv. driver man en blogg och tjänar mycket pengar på den skall det skötas!

  Ha en riktigt fin dag och glöm inte att ta det lite lugnt och reflektera.

 25. Marie….Om reflekterar över att det så borde du kanske ”tänkatill” lite o fundera på att DU/NI är elaka!
  Jag försvarar inte jag är bara mänsklig o tycker att DU//NI är ohyfsade o elaka!
  Andas d gör jag men DU/NI borde skaffa er ett liv ist för att reta er på My, varför hänga här?
  D med reklamen Är kanske befogat?!🤷‍♀️men resten då?! Bara elakt….och DU/NI återkommer heeeela tiden med pekpinnar mm!…. Punkt slut

 26. Ilse-Lill din lilla buse, du var en rolig liten rackare!
  Hänger här på bloggen och slåss med näbbar & klor mot folk som utövar sin rätt och vädrar sina fullt relevanta åsikter.
  Vem är du? Varför hetsar du upp dig så infernaliskt och varför blir du så upp över öronen kränkt över sånt som inte är riktad mot dig? Mysan kan väl bemöta kommentarer och kritik själv så som hon alltid gör på ett elegant sätt. Så ta några djupa andetag, chilla några hekto, bädda rent, duscha samt torka dig med rena handdukar och gör en lyxig räkomelett så blir allt bra ska du se.

 27. Sätter båda mina njurar på att ’Ilse-Lill’ är Anna. Sättet att skriva på är identiskt och då har hon försökt dölja det lite taffligt genom att inte skriva ut ordet ”det” och skriver istället ”d”. Rena rama undercoveragenten fröken Book, bra försök men ingen cigarr. Oehört pinsamt att konstant gå totalt bananas här i Mys kommentarsfält under olika alias då det är uppenbart att det är just du med dina versaler och utropstecken. Sköt ditt eget kvinna och sluta angripa folk över saker som inte ens rör dig. My är fullt benägen till att bemöta kritik och feedback, du behöver inte göra dig till mer åtlöje. Se nu till och bli frisk istället för att sitta här och raljera, du är för fasiken över 50 bast kvinna!

 28. Sätter båda mina njurar på att ’Ilse-Lill’ är Anna. Sättet att skriva på är identiskt och då har hon försökt dölja det lite taffligt genom att inte skriva ut ordet ”det” och skriver istället ”d”. Rena rama undercoveragenten fröken Book, bra försök men ingen cigarr. Oehört pinsamt att konstant gå totalt bananas här i Mys kommentarsfält under olika alias då det är uppenbart att det är just du med dina versaler och utropstecken. Sköt ditt eget kvinna och sluta angripa folk över saker som inte ens rör dig. My är fullt benägen till att bemöta kritik och feedback, du behöver inte göra dig till mer åtlöje. Se nu till och bli frisk istället för att sitta här och raljera, du är för fasiken över 50 bast kvinna!

 29. Ilse-Lill
  Det är inte ofta jag skriver på bloggen ska du veta,(specialinfo till dig ? -så att jag skulle sitta o skriva elakt och ohyfsat förstår jag inte. Men mig gör det inget om du går bananas, står för min åsikt. En blogg ska ändå skötas om man har den som inkomstkälla. Så sov sött An.. förlåt Ilse-Lill

 30. Ilse-Lill
  Det är inte ofta jag skriver på bloggen ska du veta,(specialinfo till dig 😉 -så att jag skulle sitta o skriva elakt och ohyfsat förstår jag inte. Men mig gör det inget om du går bananas, står för min åsikt. En blogg ska ändå skötas om man har den som inkomstkälla. Så sov sött An.. förlåt Ilse-Lill

 31. Vojne vojne ?
  Ni/du e sååå inne på att man skriver anonymt o tror att alla gör d….
  Så fel!
  Kan d vara fler än Anna som tycker att ni/du är elak????
  Just saying?
  Ett litet tips från mig:Ta dig/er bort från skärmen idag o njut av livet ist????

 32. Otroligt många märkliga kommentarer i just Mys blogg, om jag själv hade en blogg med kommentarer som dom här, då skulle jag stänga av kommenterandet. Det hela blir till ett åtlöje. My du är värd mer respekt än så.

 33. Vojne vojne 🤨
  Ni/du e sååå inne på att man skriver anonymt o tror att alla gör d….
  Så fel!
  Kan d vara fler än Anna som tycker att ni/du är elak????
  Just saying🤗
  Ett litet tips från mig:Ta dig/er bort från skärmen idag o njut av livet ist👋🏻👋🏻

 34. Otroligt många märkliga kommentarer i just Mys blogg, om jag själv hade en blogg med kommentarer som dom här, då skulle jag stänga av kommenterandet. Det hela blir till ett åtlöje. My du är värd mer respekt än så.

 35. Ilse-Lill- kom in nu och kollade på spektaklet här-alltid lika underhållande. Jag kollar inte på dokusåpor(jag är här istället)
  Ha en fin dag ?
  Med vänlig hälsning, Marie

 36. Ilse-Lill- kom in nu och kollade på spektaklet här-alltid lika underhållande. Jag kollar inte på dokusåpor(jag är här istället)
  Ha en fin dag 🙂
  Med vänlig hälsning, Marie

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...