Inne i ett bra flow…

Hej på er!

Sent inlägg ikväll….

Dagens -vad-har-jag-haft-för-mig-inlägg.

Tränat klienter ☑️
Tränat mig själv 💪🏻☑️
Mail ☑️
Lunchdejt ( trots kostschema 😉) ☑️
PW med Svea ☑️
Jag har ett bra flow! Sen har jag hämtat lite goodiebag-grejer inför helgens träningsevent! 😄 Sedan hem och ”bara vara” …. ☺️ Anna var förbi på besök… Kin kom ut, och ska sova över❤️

– Hur har din dag sett ut? Berätta gärna…

Jag fick till en Lunchdejt mellan klienter 😍💪🏻 Utomhus i solen 🙏🏻

Det här med att äta ”nyttigt” när man går på kostschema eller jobbar mot ett mål där man behöver ligga på kaloriunderskott kan vara en utmaning när man äter ute. Mitt tips är att du som inte vill bli asocial och fortfarande vill leva som vanligt tar initiativet och väljer resturang som gör det enkelt för dig att äta det du vill och behöver ☺️ Plocksallad är extremt bra! Bred variation, en våg som står framme och massa go-saker att välja på! 🥗🥑🥕🍗🍅🥝🥔

Det behöver inte vara tråkigt att gå på kostschema ….. 😜 Sen är matlådor alltid enkelt, billigt och bra att förbereda. Men för de där gångerna man vill ha en lunchdejt så kan då välja ställen som har ett upplägg som detta.

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (15)
 • Anna

  Vet inte om allergi är det värsta med att hundens tassar är på bordet. Tänker mest på vad den kan ha trampat i😬

 • A-C

  Tänkte samma sak med hunden hur kan man komma på något sådant usch och fy säger jag bara inga tankar på andra som ska sitta där? vare sig man spritar av bordet eller inte 👎

 • Eva

  Men hur tänkte ni nu? Bröd & Salt tycker nog inte det är ok med ”hund på bordet”. Ser skitäckligt ut!

 • Maria

  Fräscht med hund på bordet

 • cecilia

  Jag gillar att du påpekar att man kan vara social även om man försöker hålla sund kost, jag har själv fallit i det förut att man håller sig hemma mer på lunch osv (jobbar redan hemifrån så det är lockande/trist dock). Jag försöker också göra som du att välja/föreslå ställe jag vet har en meny som passar mina kostval osv. Dock här i USA är alla bufféer stängda nu pga corona. Inte ens att man har lock eller plastskydd för, man får inte ta på samma bestick osv egentligen ju ifall någon skulle vara smittad utan att veta om det. Jag älskar bufféer så läääängtar tills saker och ting blir lite lättare igen.

 • Carola

  Herregud vilket gnäll det är så fort chansen ges! Ja, hundens tassar är på bordet…jaha….äter ni direkt från bordet eller? Värre med människor som slabbar, hostar och nyser över bordet.

  Att allergiker gärna vill att resten av världen ska anpassa sig till dom har man ju förstått, men majoriteten är inte allergiska. Tänk om hunden på backen stryker sig mot bänken man sitter på? Hur går det då för den som är allergisk?

 • Anna

  Så extremt nonchalant att sätta en hund på bordet!!! Hur tänkte ni???

 • Christina

  Buffé är nog inte ett förstahandsval för många i dessa tider, hundar på serveringsbord inte heller så roligt. Tyckte dock det var lite roligt att ni åt plocksallad utan ett endaste salladsblad i den ena skålen 😀
  Kul att du nu är frisk och kan träna som vanligt, bra för välmåendet.

 • Ann-Sofi

  Oj vad allt är farligt nuförtiden! Hur kan ni ens klara er ute i världen? En hund på ett bord. Ring polisen!!!!

 • Johanna

  Ja snacka om att hugga på allt my gör. Herregud .. få lite perspektiv på saker. De äter väl inte maten från bordet eller ? O de har säkert koll på tassar 🐾 o annat. Var lite mer ödmjuka innan ni kastar er ut.
  Nyfiket icke värderande kanske ??

 • Carola

  Skynda er in på Hannah widells instagram! Hennes hund har en tass på restaurangbordet!!!!! 😱😱😱

  Varsågoda att förfasa er…ni kan tacka mig sen.

 • L

  Detta är en blogg och man få lämna kommentarer så varför får man inte skriva va man tycker. Till en gräns. Att ha hund till resturang är okej tycker ja om nån frågar och de är ute. Att ha en hund på bordet el nosen där inte okej.
  Har hund o frågar alltid om man får sitta ute med den. My du har pekpinnar på oss så då måste du tåla att vi har pekpinnar på dig. Hade jag sett er eller ser andra me hund säger jag till.
  Ha en bra helg och ta de lugnt.
  Kram

 • Laila

  Eehhh….ni som gnäller, hur gör ni alla med fåglar som går omkring på borden vid uteserveringarna? Och som dessutom lämnar fågelskit på borden? Antar att ni inte lägger upp maten direkt på borden oavsett?

 • Christina

  Antigen tycker man det är okey att sin och andras hundar och deras tassar får vara på bord där man serverar mat o fika eller så tycker man inte att det är okey. Frågan är vem som ska ta hänsyn till vem?
  Att ta hänsyn till andra som inte uppskattar en hund överallt måste väl sägas vara ödmjukt? Även om man tycker att sin hund är det bästa och finaste som finns.
  Skulle själv inte sätta mig och äta vid ett bord där det är fågelskit.
  Men nu var det väl hundar tillsammans med sina ägare som diskuterades.

 • Anette

  Spelar ingen roll vad My gör Det hackas på precis allt Vuxenmobbing 😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *