När motivationen saknas…. Enkelt sätt att ha koll på vad det du äter innehåller…

I samarbete med LIFESUM 💚

Wiiiiii! Jag tränade med Jesper idag… Jag var INTE på humör. Hade verkligen ingen lust 😂🙈 Kände mig alltså absolut inte på humör…. och motivationen lyste med sin frånvaro!

Men precis så är det. LÅNGT ifrån alla dagar jag känner mig motiverad. MEN… motivation och resultat hänger ihop. När resultaten kommer så ökar motivationen …. osv.

Så de dagar man INTE känner sig monterad så är det extra viktigt att fokusera på det som är bra….

Tex hur man känner efter själva träningen ( = alltid en skön känsla och ”lycko hormonerna” rusar osv ☺️)

Idag var en sån dag. Sviiiin tungt att ta sig till gymmet! Men bästa känslan efteråt. Inte mitt bästa pass, men mer än OKay iallafall 💪🏻

Satt för övrigt nytt PB i sumo marklyft 💪🏻💫 80 kg 👆🏻 Inte illa pinkat för att vara i min resa pålägg tillbaka 😎

Snygg när jag tränar? 🤣🤣🤣🤣 Självklart inte! Nu är vi hemma…. Mat efter träning är alltid gott! Jag går på inte kostschema just nu… men har koll på vad mitt dagliga helhets intag. Jag loggar därför maten med hjälp av LIFESUM. Det gör det enkelt för mig att se vad jag fått i mig, och om jag ligger för lågt eller för högt tex… Nu vet jag själv vad jag ska ligga på. Då jag jobbar i branschen och är kostrådgivare själv 😊

MEN Lifesum är bra för alla! Då man lär sig nya saker hele tiden, då ökad kunskap och medvetenhet kring kosten… 💚👌🏻

Senare i veckan skall jag få mitt lite striktare kostschema… av min coach, men även då kommer jag att logga maten… ☺️

Vill du bli Lifesum premium användare så kan du gå in genom länken HÄR 👈🏻 och använd min 30% länk så får du rabatt! 😍

Nu ska vi jobba lite admin hemifrån mig ☺️

hörs senare!

/ My Martens

70 Komentarer

 1. Ursäkta, men jag vet ingen annan att fråga. Hur känns det att göra corona-testet, det i näsan. Är förkyld och min chef vill att jag testar mig. Men har absolut panik inför att få en tops upp i näsan… Skulle hellre ta tio sprutor.

 2. Nej, My 😂😂 den första bilden, ser du inge vidare glad ut 😂😂 men söt endå! Kom å tänka på Lotta på bråkmakargatan 😂😂🙈😘

 3. Ursäkta, men jag vet ingen annan att fråga. Hur känns det att göra corona-testet, det i näsan. Är förkyld och min chef vill att jag testar mig. Men har absolut panik inför att få en tops upp i näsan… Skulle hellre ta tio sprutor.

 4. Anna, det verkar som att man numera endast testar från halsen, tonsillerna. De som testats i min närhet har man inte tagit prov på från bak i näsan.

 5. På din instastory från trönibgsssset ser det ut som att du i övningarna inte är stilla och tar i med rätt muskelgrupp. Hela din kropp rör sig och det ser inte speciellt proffsigt eller rätt ut om man jämför med andra profiler inom träning. Hur tänker du kring det?

  • Det beror på vilken story du menar.
   Samt vilken övning.
   När jag kör ett PB. Dvs ska testa att lyfta em gång tyngre än jag någonsin gjort.
   Då är jag redan klar med mina set. Då handlar det om att orka lyfta, koppla på pannben, muskler och våga utmana sig själv…
   Jag tog tex 100 kg i ena övningen, där
   Lättar hälarna från golvet, bålstyrkan sviker och jag kompenserar med ryggmusklerna där jag då blir som starkast….
   Satta nytt PB och vann över mig själv.
   Där minskar naturligtvis tekniken, men fortfarande inom ramarna för okay.
   Det kan också handla om syfte.
   Om jag tex kör super-set till fail.
   Då ska jag tappa sista repen. Det handlar om att puscha sig till den gränsen. Det ligger planerat i muskelutvecklingen…
   Tekniken är super viktigt!
   Ska jag instruera en övning så vidare jag steg för steg, med lättare vikter, lägger upp tex och förklaring till det…
   Nu fick ni vara med på ”riktigt” . Dvs behinde the scenes där jag kör till egen bristningsgräns….
   Känner du Maria att du har fått svar på dina frågor?

 6. Anna, det verkar som att man numera endast testar från halsen, tonsillerna. De som testats i min närhet har man inte tagit prov på från bak i näsan.

 7. På din instastory från trönibgsssset ser det ut som att du i övningarna inte är stilla och tar i med rätt muskelgrupp. Hela din kropp rör sig och det ser inte speciellt proffsigt eller rätt ut om man jämför med andra profiler inom träning. Hur tänker du kring det?

  • Det beror på vilken story du menar.

   Samt vilken övning.

   När jag kör ett PB. Dvs ska testa att lyfta em gång tyngre än jag någonsin gjort.

   Då är jag redan klar med mina set. Då handlar det om att orka lyfta, koppla på pannben, muskler och våga utmana sig själv…

   Jag tog tex 100 kg i ena övningen, där
   Lättar hälarna från golvet, bålstyrkan sviker och jag kompenserar med ryggmusklerna där jag då blir som starkast….

   Satta nytt PB och vann över mig själv.

   Där minskar naturligtvis tekniken, men fortfarande inom ramarna för okay.

   Det kan också handla om syfte.

   Om jag tex kör super-set till fail.

   Då ska jag tappa sista repen. Det handlar om att puscha sig till den gränsen. Det ligger planerat i muskelutvecklingen…

   Tekniken är super viktigt!

   Ska jag instruera en övning så vidare jag steg för steg, med lättare vikter, lägger upp tex och förklaring till det…

   Nu fick ni vara med på ”riktigt” . Dvs behinde the scenes där jag kör till egen bristningsgräns….

   Känner du Maria att du har fått svar på dina frågor?

 8. Varför får du kostschema från din coach när du själv är utbildad kostrådgivare?
  Vore kul att se bilder från ditt eget gym nör du tränar där.

  • För att det är roligare att göra utvecklingen tillsamman med någon. Att mäta in sig, väga in sig. Utarmas sig själv…. våga testa saker som man inte är bra på ?
   Min coach är coach för andra coacher. En riktig stjärna ?

 9. A-C
  Jag är inte negativ till My och det hon gör men jag har också undringar kring detta med kosten.
  My har ju ett flertal gånger skrivit att hon inte är nån ”matlagerska” men i sitt eget koncept ger hon folk råd om kost men när det kommer till henne själv tar hon hjälp av samarbeten? Typ Lifesum.
  Ändå skriver hon att hon vet hur hon ska äta.
  Därför undrar jag hur hon kan ge råd om kost till andra?
  Är det också genom nåt samarbete My, eller kan du verkligen detta?
  Säger inget om att du har samarbeten men för man måste ju tjäna pengar.
  Men oavsett vilket så blir det lite ”dubbelt”.
  Sen det där om att vara SNYGG på foton när man tränar. Tja, det behöver man väl inte vara.
  Det som ser snyggt ut i träning är nog mest ett spel för galleriet.
  Träna på du, och skit i om det ser ”snyggt” ut eller ej.
  Du ÄR snygg i vilket fall

  • Jag är kostrådgivare. Jag kan laga mat.
   Jag vet vad jag ska äta. Vissa saker kan man studera sig till, andra kombinerar man i vardag som blir erfarenhet. Kombinationen är nog den bästa ☺️
   Mina kostupplägg är inte anpassat utifrån mig.
   Jag äter tex inte fisk, svamp och dricker hellre grönsakerna istället för att äta tex sallad.
   I mina kostuppägg ser jag till klienternas behov, målsättningar, eventuella allergier, önskemål osv.
   För att inte tala om vardagen…. ?
   Planering är A-O för att kunna följa ett kostschema och hitta en sund balans…
   Men bara för att JAG inte äter fisk. Så utesluter jag såklart inte det ifrån mina klienters upplägg ?
   Bara för att jag ärligt med handen på hjärtat säger att jag tycker att matlagning är ganska tråkigt, så begränsar det inte min kompetens eller coachning till andra..
   Jag har klienter som precis som jag inte vill lägga särskilt mycket tid på matlagning…
   Då anpassad upplägg efter det = förenklade recept, färre ingredienser men med samma näringsinnehåll…
   Men jag har också klienter som har möjlighet att lägga enormt mycket tid på matlagning ( en hemmafru tex) , dom vill ha spännande rätter, olika upplägg och kanske ändå har en allergi.
   Dessa klienter får kanske mer ”avancerade” rätter att välja på, dvs med fler ingredienser, fler moment i själva tillagningen osv…
   Poängen är att jag skräddare upplägget utifrån dig, och dina behov. Inte utifrån mig! ☺️
   Får jag fram poängen här?

 10. Varför får du kostschema från din coach när du själv är utbildad kostrådgivare?
  Vore kul att se bilder från ditt eget gym nör du tränar där.

  • För att det är roligare att göra utvecklingen tillsamman med någon. Att mäta in sig, väga in sig. Utarmas sig själv…. våga testa saker som man inte är bra på 😄

   Min coach är coach för andra coacher. En riktig stjärna 💫

 11. A-C
  Jag är inte negativ till My och det hon gör men jag har också undringar kring detta med kosten.
  My har ju ett flertal gånger skrivit att hon inte är nån ”matlagerska” men i sitt eget koncept ger hon folk råd om kost men när det kommer till henne själv tar hon hjälp av samarbeten? Typ Lifesum.
  Ändå skriver hon att hon vet hur hon ska äta.
  Därför undrar jag hur hon kan ge råd om kost till andra?
  Är det också genom nåt samarbete My, eller kan du verkligen detta?
  Säger inget om att du har samarbeten men för man måste ju tjäna pengar.
  Men oavsett vilket så blir det lite ”dubbelt”.
  Sen det där om att vara SNYGG på foton när man tränar. Tja, det behöver man väl inte vara.
  Det som ser snyggt ut i träning är nog mest ett spel för galleriet.
  Träna på du, och skit i om det ser ”snyggt” ut eller ej.
  Du ÄR snygg i vilket fall

  • Jag är kostrådgivare. Jag kan laga mat.

   Jag vet vad jag ska äta. Vissa saker kan man studera sig till, andra kombinerar man i vardag som blir erfarenhet. Kombinationen är nog den bästa ☺️

   Mina kostupplägg är inte anpassat utifrån mig.

   Jag äter tex inte fisk, svamp och dricker hellre grönsakerna istället för att äta tex sallad.

   I mina kostuppägg ser jag till klienternas behov, målsättningar, eventuella allergier, önskemål osv.

   För att inte tala om vardagen…. 😅

   Planering är A-O för att kunna följa ett kostschema och hitta en sund balans…

   Men bara för att JAG inte äter fisk. Så utesluter jag såklart inte det ifrån mina klienters upplägg 😅

   Bara för att jag ärligt med handen på hjärtat säger att jag tycker att matlagning är ganska tråkigt, så begränsar det inte min kompetens eller coachning till andra..

   Jag har klienter som precis som jag inte vill lägga särskilt mycket tid på matlagning…

   Då anpassad upplägg efter det = förenklade recept, färre ingredienser men med samma näringsinnehåll…

   Men jag har också klienter som har möjlighet att lägga enormt mycket tid på matlagning ( en hemmafru tex) , dom vill ha spännande rätter, olika upplägg och kanske ändå har en allergi.

   Dessa klienter får kanske mer ”avancerade” rätter att välja på, dvs med fler ingredienser, fler moment i själva tillagningen osv…

   Poängen är att jag skräddare upplägget utifrån dig, och dina behov. Inte utifrån mig! ☺️

   Får jag fram poängen här?

 12. Svar till anders-fanders. Troligtvis BBL. Har sett på ett antal foton att My Har en ”kant” kring höft/rumpa som inte ser anatomiskt naturligt ut. Man ska inte kritisera folks utseende och detta är inte menat som kritik, inte heller är det avundsjuka. Detta är endast en iakttagelse, ett konstaterande.
  Folk får göra hur mycket operationer eller ”förbättringar” de vill för mig. Lägger absolut ingen värdering i det så länge man står för det och inte försöker mörka och låta folk tro att det kommer naturligt vilket ger ett skevt ideal.

 13. Men kära ”anonym” ? att du skriver om min vagina, och dessutom läser på Flashback säger nog mer om dig, än om mig…. och min vagina ???‍♀️

 14. Svar till anders-fanders. Troligtvis BBL. Har sett på ett antal foton att My Har en ”kant” kring höft/rumpa som inte ser anatomiskt naturligt ut. Man ska inte kritisera folks utseende och detta är inte menat som kritik, inte heller är det avundsjuka. Detta är endast en iakttagelse, ett konstaterande.
  Folk får göra hur mycket operationer eller ”förbättringar” de vill för mig. Lägger absolut ingen värdering i det så länge man står för det och inte försöker mörka och låta folk tro att det kommer naturligt vilket ger ett skevt ideal.

 15. Jag tror att den som frågade om ”bulan” menade det röda som sticker fram bakom din rumpa. När jag förstorade bilden, såg jag att det var skivor till skivstängerna.

 16. Men kära ”anonym” 😅 att du skriver om min vagina, och dessutom läser på Flashback säger nog mer om dig, än om mig…. och min vagina 🙄🤣🤦‍♀️

 17. Ja precis, en kant. Där midja möter höft/rumpa. En skarp kant. Inget fel med plastik… OM man står för det. Annars bidrar det till osunda ideal om man ger sken av att vara naturlig trots uppenbara förbättringar när det kommer till exempelvis fillers i läppar, åtstramad hud på mage, utfylld rumpa…

 18. Jag tror att den som frågade om ”bulan” menade det röda som sticker fram bakom din rumpa. När jag förstorade bilden, såg jag att det var skivor till skivstängerna.

 19. Men snälla ”M” är du allvarlig? Svårt med ironi! Vilken vettig människa ser inte skillnad på skivstänger kontra vecket på my’s rumpa? Herregud!!!
  Ps: struntar totalt i bloggerskans rumpa fejk eller ej. Blev bara så full i skratt o förundrad över ”M” o dess kommentar ?

 20. Jo, nog får du fram poängen
  ( tack för ditt långa och uppriktiga svar)
  Men det lämnar ändå lite undringar hos nyfikna tanten.
  Vem sätter ihop recepten?
  Eller går du efter nåt koncept ( ev. hämtat från annan / andra )
  Eller är det recept a’la My?
  I så fall sitter du ju på en skatt och kanske en kokbok vore på sin plats.

 21. Ja precis, en kant. Där midja möter höft/rumpa. En skarp kant. Inget fel med plastik… OM man står för det. Annars bidrar det till osunda ideal om man ger sken av att vara naturlig trots uppenbara förbättringar när det kommer till exempelvis fillers i läppar, åtstramad hud på mage, utfylld rumpa…

 22. Men snälla ”M” är du allvarlig? Svårt med ironi! Vilken vettig människa ser inte skillnad på skivstänger kontra vecket på my’s rumpa? Herregud!!!

  Ps: struntar totalt i bloggerskans rumpa fejk eller ej. Blev bara så full i skratt o förundrad över ”M” o dess kommentar 😬

 23. Jo, nog får du fram poängen
  ( tack för ditt långa och uppriktiga svar)
  Men det lämnar ändå lite undringar hos nyfikna tanten.
  Vem sätter ihop recepten?
  Eller går du efter nåt koncept ( ev. hämtat från annan / andra )
  Eller är det recept a’la My?
  I så fall sitter du ju på en skatt och kanske en kokbok vore på sin plats.

 24. Anonym, ska eg inte ge dig svar på tal pga att det föder bara mer idiot prat från din sida. Men har tänkt om, om vi alla ser och märker av hur en viss person skriver så kanske vi alla här på denna sida kan stoppa aset? Idioter ska inte få ta över vare sig stads delar som bloggar !! ?

 25. Jonna, tror du missuppfattade mig. Pratade om min egna kropp. Är snart 36 år och bry mig inte det minsta vad någon tycker om min kropp! Det viktigaste är att man själv är nöjd med sin kropp. Det finns msk överallt som klagar på andra eller hittar fel hos andra.
  När man är i min ålder så bryr man sig inte. När jag var i tjugoårs åldern så brydde jag mig idag spelar inte andras åsikter så stor roll i mitt liv. Jag antar att många andra känner så när man blir äldre

 26. St, du är bara för härlig ! Trodde inte att det fanns sådana som dig längre. Jag är oxå en människa som ifrågasätter.
  Har du nån/nåt mer än my du följer ? Jag själv följer Pernilla W och Aftonbladet.
  Du är störtskön!! ?

 27. Anonym, ska eg inte ge dig svar på tal pga att det föder bara mer idiot prat från din sida. Men har tänkt om, om vi alla ser och märker av hur en viss person skriver så kanske vi alla här på denna sida kan stoppa aset? Idioter ska inte få ta över vare sig stads delar som bloggar !! 💕

 28. Jonna, tror du missuppfattade mig. Pratade om min egna kropp. Är snart 36 år och bry mig inte det minsta vad någon tycker om min kropp! Det viktigaste är att man själv är nöjd med sin kropp. Det finns msk överallt som klagar på andra eller hittar fel hos andra.
  När man är i min ålder så bryr man sig inte. När jag var i tjugoårs åldern så brydde jag mig idag spelar inte andras åsikter så stor roll i mitt liv. Jag antar att många andra känner så när man blir äldre

 29. Men jösses.. har gått på kostschema och Bootcamp hos ett hälsoföretag sedan i våras, med utbildade pt och rådgivare -17 kilo nu men inte är det tal om kokböcker m.m låt My sköta sitt företag som hon tycker funkar bäst.

 30. St, du är bara för härlig ! Trodde inte att det fanns sådana som dig längre. Jag är oxå en människa som ifrågasätter.

  Har du nån/nåt mer än my du följer ? Jag själv följer Pernilla W och Aftonbladet.

  Du är störtskön!! 👌

 31. Men att du har en bula som sticker upp på rumpan på den ena bilden, men inte på den andra- ska det förklaras med ”kaxig attityd” som normal kvinnoRÖV? Jag tycker själv att ordet ”röv” om rumpa är fult och trodde att du kanske pulat ner din svetthandduk där bak och inte tänkt på hur de kom sig på bild. Men du har väl en mer vanlig rumpa, eller om du föredrar då RÖV, som ändrar form på DET viset… Beklagar att du alls fick frågan, då du inga frågor verkar vilja ha.

 32. Men jösses.. har gått på kostschema och Bootcamp hos ett hälsoföretag sedan i våras, med utbildade pt och rådgivare -17 kilo nu men inte är det tal om kokböcker m.m låt My sköta sitt företag som hon tycker funkar bäst.

 33. Men att du har en bula som sticker upp på rumpan på den ena bilden, men inte på den andra- ska det förklaras med ”kaxig attityd” som normal kvinnoRÖV? Jag tycker själv att ordet ”röv” om rumpa är fult och trodde att du kanske pulat ner din svetthandduk där bak och inte tänkt på hur de kom sig på bild. Men du har väl en mer vanlig rumpa, eller om du föredrar då RÖV, som ändrar form på DET viset… Beklagar att du alls fick frågan, då du inga frågor verkar vilja ha.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...