Jag är stolt över mig själv! Delmål uppnått i rehabilitering!

Hej på er!

Jag är STOLT över mig själv…. 😌💪🏻 Jag har nått en ”milstolpe” i min rehabilitering 💪🏻.( milstolpe = delmål)

I veckan har jag träffat både läkare, psykolog, fysioterapeut osv . Jag har varit under rehab sedan i våras. Jag har skrivit/pratat en del om det. Jag jobbar både fysiskt och psykiskt med mig själv. Mitt nervsystem och min kropp har varit HELT ur balans 🙈 . Plötligt svarade inte kroppen som innan. Minnet gav vika, och sömnstörningar, blackouter blev vardag igen. Osv. Allt ”det där” har ni hängt med på ☺️. ( orkar inte återupprepa mig, läs gärna tidigare inägg)

Sedan några veckor har jag börjat träna igen, dagligen. Med fokus på att börja fungera igen. Jag kan tex inte gå upp i för hög puls. Det klarar inte mitt nervsystem. Min största utmaning ligger i att hitta balansen, lära känna mina gränser utifrån vart jag står just precis just nu. ( även dagsform ) . Samtidigt som jag ska bygga upp mig från början igen. Utmaningen i att acceptera att jag inte kan lyfta lika tungt, att jag får byte vissa övningar där pulsen går för högt osv. VARJE dag hittar jag nya sätt att parera det som inte går med något nytt…. Men, med fokus på att sen…. längre fram ”där borta”, så kommer jag att kunna göra allt det där som jag älskar att göra 💪🏻 Jag behöver bara bida min tid… 🙏🏻😅

Jag KRIGAR på 💪🏻👊🏻. 3 kliv fram, 2 kliv tillbaka 🔥 Men stadigt framåt. Jag pratar om detta i min IG-story igår 👆🏻 ( Lyssna gärna, lagt till det i ”omstart 2.0” ).

Jag är inte ”där” än. MEN, jag är närmare idag, än vad jag var igår! Rehabilitering är banne mig det svåraste jag utsatts för, MEN jag vilar i mina framsteg och VET att jag kommer att komma tillbaka….. Med mycket pannben och en stor dos TÅLAMOD 😅😝.

Nu, mot Öland och fullbokat träningsevent! 💪🏻👊🏻 Jag ser SÅ mycket fram emot det! Älskar att möta människor på mina event ☺️ Denna gången är det på Kollbergården som varit mitt ”andra hem” under flera år. Ska bli så kul att få träffa Malin och våra deltagare ❤️

Detta är ju första eventet sedan Corona startade för min del 🙏🏻😍 -LYCKA!

Vi följer restriktioner och har tagit till ytterligare åtgärder där vi delat 1 event till 2 osv. Inom kort kommer fler träningsresor och event inom Sverige komma upp…..

– Hoppas att vi ses där! ❤️

78 Komentarer

 1. Men alltså, du LACKAR sönder på folk som lever som vanligt, som reser, umgås osv.
  Men vad gör du själv?
  Sån sjuk jävla hyckleri så jag kan kräkas. Att DU inte skäms?
  Eller är det plånboken som talar nu, är det tomt i skafferi och kyl?
  Du har gråtit i inlägg efter inlägg om hur sjuk din son var, och du själv med, för den delen.
  Men allt de verkar vara som bortblåst ur ditt minne.
  Jag skiter fullständigt i om ni har antikroppar eller inte, som man egentligen inte ens vet är en säkerhet? Så väljer du med flera åka iväg på en träningsresa? På ÖLAND???!
  Hur tänker du där?
  Håll de i din jävla trädgård istället för att riskera att ditt sällskap smittar andra människor, och på fucking ÖLAND???
  Hur tror du att sjukvården ska klara av det?
  Hur i hela helvetet tänker du My?

 2. Fullbokat träningsevent!!!
  Hur har ni tänkt att kunna hålla avstånd på rekommenderade 2 meter? Folk som inte känner varandra kommer träffas och bara för att du inte har några symtom så kan du ändå vara smittad med Covid – 19 = smittspridning.
  Sjukvårdspersonalen har gått på knäna sedan månader tillbaka, har inte fått någon semester och du anordnar ett träningsevent.
  Totalt ansvarslöst och korkat.

 3. Men alltså, du LACKAR sönder på folk som lever som vanligt, som reser, umgås osv.

  Men vad gör du själv?
  Sån sjuk jävla hyckleri så jag kan kräkas. Att DU inte skäms?
  Eller är det plånboken som talar nu, är det tomt i skafferi och kyl?

  Du har gråtit i inlägg efter inlägg om hur sjuk din son var, och du själv med, för den delen.
  Men allt de verkar vara som bortblåst ur ditt minne.

  Jag skiter fullständigt i om ni har antikroppar eller inte, som man egentligen inte ens vet är en säkerhet? Så väljer du med flera åka iväg på en träningsresa? På ÖLAND???!
  Hur tänker du där?
  Håll de i din jävla trädgård istället för att riskera att ditt sällskap smittar andra människor, och på fucking ÖLAND???
  Hur tror du att sjukvården ska klara av det?

  Hur i hela helvetet tänker du My?

 4. Fullbokat träningsevent!!!
  Hur har ni tänkt att kunna hålla avstånd på rekommenderade 2 meter? Folk som inte känner varandra kommer träffas och bara för att du inte har några symtom så kan du ändå vara smittad med Covid – 19 = smittspridning.
  Sjukvårdspersonalen har gått på knäna sedan månader tillbaka, har inte fått någon semester och du anordnar ett träningsevent.
  Totalt ansvarslöst och korkat.

 5. utdrag ur text!!!
  I veckan har jag träffat både läkare, psykolog, fysioterapeut osv . Jag har varit under rehab sedan i våras. Jag har skrivit/pratat en del om det. Jag jobbar både fysiskt och psykiskt med mig själv. Mitt nervsystem och min kropp har varit HELT ur balans ? . Plötligt svarade inte kroppen som innan. Minnet gav vika, och sömnstörningar, blackouter blev vardag igen
  OCH NU
  Nu, mot Öland och fullbokat träningsevent! ???? Jag ser SÅ mycket fram emot det! Älskar att möta människor på mina event
  Detta är att leka med skattebetalare, försäkringskassan ,läkare, psykolog, fysioterapeut, osv

 6. utdrag ur text!!!
  I veckan har jag träffat både läkare, psykolog, fysioterapeut osv . Jag har varit under rehab sedan i våras. Jag har skrivit/pratat en del om det. Jag jobbar både fysiskt och psykiskt med mig själv. Mitt nervsystem och min kropp har varit HELT ur balans 🙈 . Plötligt svarade inte kroppen som innan. Minnet gav vika, och sömnstörningar, blackouter blev vardag igen

  OCH NU

  Nu, mot Öland och fullbokat träningsevent! 💪🏻👊🏻 Jag ser SÅ mycket fram emot det! Älskar att möta människor på mina event

  Detta är att leka med skattebetalare, försäkringskassan ,läkare, psykolog, fysioterapeut, osv

 7. Måste säga att jag förstår inte heller hur My tänker eller resonerar. Ena gången är det si och nästa stund så är det så. Får det inte riktigt att gå ihop. Bara massa ord. Förvirrande, tydligt att fler upplever detsamma.

 8. Men LiiisaÅ, så dum kan du inte vara så att du inte vet hur man googlar på saker och ting. Sök bara på nervsystem utmattningsdepression så får du svaret?

 9. LiisaÅ – du kan ju uppenbarligen ingenting om kroppens fysiologi. Varför ställer du denna fråga till My? Tror du att hon hittar på?

 10. Hon säger ju att de följer rekommendationerna, så vad är problemet? Har inte sett att någon av er har kommenterat hos andra bloggare som varit på events där rekommendationerna uppenbarligen inte följts. Har själv blivit blockad då jag ifrågasatt klokheten i deras beteende.

 11. Måste säga att jag förstår inte heller hur My tänker eller resonerar. Ena gången är det si och nästa stund så är det så. Får det inte riktigt att gå ihop. Bara massa ord. Förvirrande, tydligt att fler upplever detsamma.

 12. Men LiiisaÅ, så dum kan du inte vara så att du inte vet hur man googlar på saker och ting. Sök bara på nervsystem utmattningsdepression så får du svaret😊

 13. LiisaÅ – du kan ju uppenbarligen ingenting om kroppens fysiologi. Varför ställer du denna fråga till My? Tror du att hon hittar på?

 14. Hon säger ju att de följer rekommendationerna, så vad är problemet? Har inte sett att någon av er har kommenterat hos andra bloggare som varit på events där rekommendationerna uppenbarligen inte följts. Har själv blivit blockad då jag ifrågasatt klokheten i deras beteende.

 15. Men seriöst vad ni hackar. De följer ju de direktiv o rekommendationer som gäller fr FHS.
  Så vad är problemet ?
  De håller avstånd o renlighet handsprit o är ute mkt.
  De har delat upp grupperna osv.
  Trist att ni ska hacka ⛏!
  Tack för en bra blogg my ❤️

 16. Klanka inte på My.
  Om hon / de håller ett träningsevent och det är fullbokat !! då tycker jag istället ni kan klanka på de som anmält sig.
  Har ju sett bilder från dessa helger tidigare och det har varit en hel del kroppskontakt så jag skulle inte åka.
  Men håller de sig utomhus och var och en sover för sig själva, ja då är det väl
  OK.
  Så får man väl hoppas de rengör varje redskap ( om de använder sånt) efter varje deltagare och att toaletter och andra gemensamma ytor rengörs noga och ofta.
  Tja, då kanske det inte behöver klankas på nån.
  Time will tell

 17. Men seriöst vad ni hackar. De följer ju de direktiv o rekommendationer som gäller fr FHS.
  Så vad är problemet ?
  De håller avstånd o renlighet handsprit o är ute mkt.
  De har delat upp grupperna osv.

  Trist att ni ska hacka ⛏!

  Tack för en bra blogg my ❤️

 18. Klanka inte på My.
  Om hon / de håller ett träningsevent och det är fullbokat !! då tycker jag istället ni kan klanka på de som anmält sig.
  Har ju sett bilder från dessa helger tidigare och det har varit en hel del kroppskontakt så jag skulle inte åka.
  Men håller de sig utomhus och var och en sover för sig själva, ja då är det väl
  OK.
  Så får man väl hoppas de rengör varje redskap ( om de använder sånt) efter varje deltagare och att toaletter och andra gemensamma ytor rengörs noga och ofta.
  Tja, då kanske det inte behöver klankas på nån.
  Time will tell

 19. ”Men håller de sig utomhus och var och en sover för sig själva, ja då är det väl
  OK”
  Vilken okunskap det finns. Om man inte har mer kunskap i ämnet ska man hålla tyst ?
  Vad händer när de tränar och är tätt inpå varandra då?

 20. ”Men håller de sig utomhus och var och en sover för sig själva, ja då är det väl
  OK”
  Vilken okunskap det finns. Om man inte har mer kunskap i ämnet ska man hålla tyst 🙄
  Vad händer när de tränar och är tätt inpå varandra då?

 21. Varför är då så arg på någon du inte känner o du har ingen aning om detaljer på denna resa.
  Det är fritt o resa i Sverige.
  Du har någon form av problem som gör att du måste få ut dina aggressioner på andra.
  Var snäll det känns bättre o man kommer längre med det.
  Kan du inte berätta för oss vem du vad du gjort i sommar o din livssituation M?
  Ha det gott.

  • Nej. Milstolpen är flera . Mina värden. Att jag klarar av att vara vaken 1 hel dag några dagar i veckan , utan att sova mitt på dagen.
   Att jag kan öka upp min fysiska aktivitet…. osv… mer saker. Men poängen är att jag uppnått en milstolpe i min rehabilitering…

 22. Varför är då så arg på någon du inte känner o du har ingen aning om detaljer på denna resa.
  Det är fritt o resa i Sverige.
  Du har någon form av problem som gör att du måste få ut dina aggressioner på andra.
  Var snäll det känns bättre o man kommer längre med det.
  Kan du inte berätta för oss vem du vad du gjort i sommar o din livssituation M?
  Ha det gott.

 23. Jag kan faktiskt hålla med dom som skriver lite där My. Du har varit så långt ner som det bara går, så här fort går det inte att komma upp igen, inte efter vad du säger du varit. Nu är det träning på träning och inget annat än just träning. Du har börjat flacka och fara runt så jag blir trött bara av att läsa. Snabba pengar och snabb viktnedgång känns det som att du är ute efter. Jag menar verkligen inget illa utan är du nu så dålig så kommer du krascha igen om du kör i den här takten. Det handlar om dagar, det du gör och skriver om, inte månader och år som det brukar ta att ta sig tillbaka.
  Sen tycker jag iofs också att det är skittråkigt att bara läsa om träning träning träning. Nu kommer jag bli påhoppad att läs inte då, men jag vill läsa och ha variation. Jag läser inte träningen, då loggar jag ut ur hennes blogg. Går in och hoppas på nått annat nångång istället.

  • Du behöver inte alls bli påhoppad , det är ingenting jag förespråkar ?❤️
   Du får ha dina åsikter, men jag ber dig att behålla dom för mig själv….
   Detta är mitt FEMTE år med rehabilitering…. det jag delar med mig av här inne är en bråkdel. Vilket jag också hoppas att man kan respektera och ha förståelse för…
   Det sköna med din situation är att du enkelt kan lämna mig och min blogg…
   Ta hand om dig! ❤️

  • Nej. Milstolpen är flera . Mina värden. Att jag klarar av att vara vaken 1 hel dag några dagar i veckan , utan att sova mitt på dagen.

   Att jag kan öka upp min fysiska aktivitet…. osv… mer saker. Men poängen är att jag uppnått en milstolpe i min rehabilitering…

 24. Hej! Kul det går äntligen går framåt för dig! Det är du så väl värd. Var rädd om dig och och växla inte upp för snabbt! Bra att du ser realistiskt på rehab att det går framåt för att det sen går bakåt igen. Tufft men sant.
  Förstår din ambition att informera tydligt om ditt jobb (träning/event) att hygien, säkerhet mm följs. Personliga åsikter med negativt uttryck dyker i kommentatorsfälten då och då. I Sverige får man tycka och säga vad man vill och det finns nog lika många åsikter som personer! Det inte ok att kränka någon. Det som är ok för mig sårar kanske annan person?
  Hoppas livet fortsätter framåt för dig My och stort lycka till! ❤

 25. Jag kan faktiskt hålla med dom som skriver lite där My. Du har varit så långt ner som det bara går, så här fort går det inte att komma upp igen, inte efter vad du säger du varit. Nu är det träning på träning och inget annat än just träning. Du har börjat flacka och fara runt så jag blir trött bara av att läsa. Snabba pengar och snabb viktnedgång känns det som att du är ute efter. Jag menar verkligen inget illa utan är du nu så dålig så kommer du krascha igen om du kör i den här takten. Det handlar om dagar, det du gör och skriver om, inte månader och år som det brukar ta att ta sig tillbaka.

  Sen tycker jag iofs också att det är skittråkigt att bara läsa om träning träning träning. Nu kommer jag bli påhoppad att läs inte då, men jag vill läsa och ha variation. Jag läser inte träningen, då loggar jag ut ur hennes blogg. Går in och hoppas på nått annat nångång istället.

  • Du behöver inte alls bli påhoppad , det är ingenting jag förespråkar 😅❤️

   Du får ha dina åsikter, men jag ber dig att behålla dom för mig själv….

   Detta är mitt FEMTE år med rehabilitering…. det jag delar med mig av här inne är en bråkdel. Vilket jag också hoppas att man kan respektera och ha förståelse för…

   Det sköna med din situation är att du enkelt kan lämna mig och min blogg…

   Ta hand om dig! ❤️

 26. Hej! Kul det går äntligen går framåt för dig! Det är du så väl värd. Var rädd om dig och och växla inte upp för snabbt! Bra att du ser realistiskt på rehab att det går framåt för att det sen går bakåt igen. Tufft men sant.
  Förstår din ambition att informera tydligt om ditt jobb (träning/event) att hygien, säkerhet mm följs. Personliga åsikter med negativt uttryck dyker i kommentatorsfälten då och då. I Sverige får man tycka och säga vad man vill och det finns nog lika många åsikter som personer! Det inte ok att kränka någon. Det som är ok för mig sårar kanske annan person?
  Hoppas livet fortsätter framåt för dig My och stort lycka till! ❤

 27. Du räknar alltså det här som ditt femte år av rehab ……?
  Menar du då att du aldrig kommit dig ur utmattningen?
  Har du levt som utmattad i fem år?
  Isåfall så kan du skatta dig lycklig som orkar och klarar av att leva så intensivt och återhämtar dig så snabbt mellan varven!
  Ekonomin återhämtar sig också väldigt snabbt!
  Från att säga upp p platsen i stan, försök att sälja bilen för att ”leva” till att köpa hund, nyproducerat hus, ny bil allt inom ett par månader.
  Ja du är verkligen beundransvärd …… Vilken återhämtningsförmåga du besitter ?
  Vart bor dina deltagare i helgen, tänker då alla får eget rum?

 28. Du räknar alltså det här som ditt femte år av rehab ……?
  Menar du då att du aldrig kommit dig ur utmattningen?
  Har du levt som utmattad i fem år?
  Isåfall så kan du skatta dig lycklig som orkar och klarar av att leva så intensivt och återhämtar dig så snabbt mellan varven!
  Ekonomin återhämtar sig också väldigt snabbt!
  Från att säga upp p platsen i stan, försök att sälja bilen för att ”leva” till att köpa hund, nyproducerat hus, ny bil allt inom ett par månader.
  Ja du är verkligen beundransvärd …… Vilken återhämtningsförmåga du besitter 🙂
  Vart bor dina deltagare i helgen, tänker då alla får eget rum🤔

 29. Åh vad skönt att det går framåt för dig! Förstår vad du menar med delmål som har haft samma :utmattningsymptom. Känslan som du skriver när man känner att man inte behöver sova middag för att orka en vanlig dag i livet ??, att sömnen blir lite bättre osv. Kämpa på och kom ihåg återhämtning , det får jag påminna mig om när det blir lite mycket av allt ?

 30. Åh vad skönt att det går framåt för dig! Förstår vad du menar med delmål som har haft samma :utmattningsymptom. Känslan som du skriver när man känner att man inte behöver sova middag för att orka en vanlig dag i livet 🙏🏼, att sömnen blir lite bättre osv. Kämpa på och kom ihåg återhämtning , det får jag påminna mig om när det blir lite mycket av allt 😘

 31. Vad skit det kastas. Håller med ta ingen skit. 12 personer som tränar utomhus på Öland är väl ingen big deal. Det betyder inte att folk tränar två och två och håller varandra i händerna. Restriktioner följs, avstånd till sin träningskompis hålls. Handsprit finns säkert utställt och att tillgå. Har sett flera gym som flyttat sin träning utomhus med gympa och pass utomhus. Inga konstigheter.
  Det är fler än 12 personer i en vanlig matbutik. Även matbutikerna följer restriktionerna och försöker få folk att hålla avstånd i köer osv.
  Du är duktig som kämpar och nolla dig själv från sånna här påhopp här inne. Ge er! Blocka! Du behöver faktiskt inte ta all skit.
  Ibland tror man att man som kvinna privat och på jobbet MÅSTE ta all skit. Men det måste man inte.
  Kämpa på!

 32. Vad skit det kastas. Håller med ta ingen skit. 12 personer som tränar utomhus på Öland är väl ingen big deal. Det betyder inte att folk tränar två och två och håller varandra i händerna. Restriktioner följs, avstånd till sin träningskompis hålls. Handsprit finns säkert utställt och att tillgå. Har sett flera gym som flyttat sin träning utomhus med gympa och pass utomhus. Inga konstigheter.
  Det är fler än 12 personer i en vanlig matbutik. Även matbutikerna följer restriktionerna och försöker få folk att hålla avstånd i köer osv.
  Du är duktig som kämpar och nolla dig själv från sånna här påhopp här inne. Ge er! Blocka! Du behöver faktiskt inte ta all skit.
  Ibland tror man att man som kvinna privat och på jobbet MÅSTE ta all skit. Men det måste man inte.
  Kämpa på!

 33. Men Anna, känner du verkligen så att man som kvinna måste ta all skit!?!? Va tråkigt att höra? Trodde vi hade kommit längre än så….

 34. Men Anna, känner du verkligen så att man som kvinna måste ta all skit!?!? Va tråkigt att höra🙁 Trodde vi hade kommit längre än så….

 35. Men 12 personer är väl ingenting! Kolla då istället på alla gym!!!!!! Knökfullt med folk på gym, men det är det ingen som tänkt på??

 36. Men 12 personer är väl ingenting! Kolla då istället på alla gym!!!!!! Knökfullt med folk på gym, men det är det ingen som tänkt på??

 37. Fast My, nu missförstod du mig och jag troligen dig gällande rehab. Jag menade väl. Sen gillar jag inte träning pga att jag önskar att jag kunde träna men är så pass dålig att jag inte orkar. Har gått genom den tyngsta dörr man kan (både fysiskt och psykiskt) och jag har jämt göra att orka jobba 4 timmar. Därav att jag inte gillar att läsa om träning för alla skriver om det. Inget illa mot dig specifikt. Därför skrev jag att jag hoppar ur när du skriver om träning och läser när du skriver om allt annat. Jag är mer rädd att du ska som jag skrev krascha när du återigen kör på med full kraft, (det låter så när man läser)du tränar varje dag. Jag sa heller inte att jag ska sluta läsa bloggen utan när du skriver om träning. Jag gillar dig och följer dig gärna. Ibland tror jag det är dumt att skriva (du har rätt att jag skulle hållit tyst) för det jag menar var inte vad du tolkade det som. Ord, är vad man läser det till själv och det blir ofta fel när man inte kan läsa nyanser.
  Jag läser däremot att du tycker jag ska lämna din blogg och inte återvända och det tycker jag inte var så snällt sagt.
  Jag har alltid varit trevlig i mitt sätt att skriva och aldrig hoppat på någon. Jag var orolig för det är så lätt att åka tillbaka ner, speciellt om man varit nere i 5 år som du skrev.

 38. Fast My, nu missförstod du mig och jag troligen dig gällande rehab. Jag menade väl. Sen gillar jag inte träning pga att jag önskar att jag kunde träna men är så pass dålig att jag inte orkar. Har gått genom den tyngsta dörr man kan (både fysiskt och psykiskt) och jag har jämt göra att orka jobba 4 timmar. Därav att jag inte gillar att läsa om träning för alla skriver om det. Inget illa mot dig specifikt. Därför skrev jag att jag hoppar ur när du skriver om träning och läser när du skriver om allt annat. Jag är mer rädd att du ska som jag skrev krascha när du återigen kör på med full kraft, (det låter så när man läser)du tränar varje dag. Jag sa heller inte att jag ska sluta läsa bloggen utan när du skriver om träning. Jag gillar dig och följer dig gärna. Ibland tror jag det är dumt att skriva (du har rätt att jag skulle hållit tyst) för det jag menar var inte vad du tolkade det som. Ord, är vad man läser det till själv och det blir ofta fel när man inte kan läsa nyanser.

  Jag läser däremot att du tycker jag ska lämna din blogg och inte återvända och det tycker jag inte var så snällt sagt.

  Jag har alltid varit trevlig i mitt sätt att skriva och aldrig hoppat på någon. Jag var orolig för det är så lätt att åka tillbaka ner, speciellt om man varit nere i 5 år som du skrev.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...