❌ MOTIVATIONS BRIST ❌

-Vad gör man⁉️….. Jo, man Kör ändå‼️

Dags att bränna av dagens Wood! Men inte på Mike’s tyvärr…. Hemma i vardagen igen! Tillbaka till rutiner och mot långsiktig målsättning….

Idag om ni kikar på min story, så ser ni att jag varit på stranden med Jonas familj. Det är över 30 grader och MAGISKT väder! 😎🙏🏻 Vi har spenderat nästan hela dagen tillsamman och det har varit sååå mysigt! Bad bror och familj väntat en liten till…. Så inom några veckor får familjen tillökning ☺️


Det hade varit mycket enklare att stanna hemma och jäsa på uteplatsen i kvällssolen…. MEN, då kommer inga resultat! Så nu befinner jag mig på mitt gamla jobb ( Sats Märsta) för att bränna av dagens pass 😅💪🏻

Om motivationen är på topp??? Knappast 😝 Men det är bara att gå på’t ändå! 👊🏻

Det var riktigt kul att komma tillbaka till min gamla arbetsplats. Jag jobbade där 2016/2017. De sjuka är att en person jobbar kvar. Känner inte igen en enda medlem och blev lite chockad över att allt var sig likt, men ingenting var som förut 😅 ..

Nu ikväll ska jag lägga fram Lillemans nya skolkläder och förbereda inför skolstart.

Det är en riktigt stor dag för Lilleman imorgon ❤️😅 Vi båda är nervösa! Ny skola i vårat nya område 🙏🏻

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *