Rabattkod Lifesum Premium – Nyttiga, enkla och goda recept

Det här inlägget är ett samarbete tillsammans med härliga Lifesum. 😍 och jag kommer dessutom att dela med mig av en grym rabattkod – My30. Den ger er 30% rabatt på ett premiumabonnemang hos Lifesum! 👏

Rabattkod lifesum

Ni som har följt mig ett tag vet hur mycket både jag, och mina onlineklienter älskar Lifesum’s smarta app. Den är en vardaglig hjälp för att ta hand om sig själv och att uppnå hälso- och viktmål genom att äta och må bättre! 💪🏻

Som PT, kostrådgivare och onlinecoach älskar jag den här appen! Och jag kan verkligen varmt och genuint rekommendera den till alla som vill ta kontrollen och leva att hälsosammare liv! Appen gör det busenkelt. 😍 Med Lifesum Premium kan man även följa olika kostplaner för att nå sina mål. Perfekt om man tex inte har råd / möjlighet att anlita en PT eller kostrådgivare för att få ett kostschema 🙌🏼

Gör ett hälsosamt liv enkelt och roligt

För mig personligen så är planering en så otroligt viktig faktor för att hålla en god kost. Med struktur och rutiner som är individuellt anpassade blir det lättare att hålla sin kostplanering och därmed också nå sina mål. 👊🏻  En sak som jag har längtat efter med flytten till vårt radhus är vardagslyxen att få ha en hel kyl och en hel frys! Nu är jag så himla nöjd och glad över hur mycket det underlättar planeringen av måltider. 😍 Hälsa handlar både och fysiskt och mentalt välmående. Därför är jag en stark förespråkare av att ta beslut som gör att vardagen känns kul och smidig. Att jag nu har utrymmet för att planera, laga och förvara hälsosam mat är en lyx! 🙏

Hälsosamma och enkla recept + rabattkod Lifesum

Lifesum-appen blir ett annat sätt att göra vardagen och planeringen enklare och roligare 💪🏻 Jag använder premium! Det kostar endast 28:- / månaden med min rabattkod hos Lifesum. 😍 Den stora fördelen med att använda premium är att du får tillgång till GRYMT mycket nyttiga, goda och enkla recept och inspiration. 💪🏻 Jag älskar att hitta nya recept i appen när inspirationen inte är på topp. Dessutom känns det tryggt att veta att recepten är hälsosamma och fräscha. 😍
Ladda ner Lifesumappen, och bli premium. HÄR 👈🏻

Glöm inte att använda min rabattkod hos Lifesum. Den är My30 för att få en härlig och generös rabatt som ger 30% 🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...