Flytta med Pandy, dag 1!

I samarbete med Pandy ????

Fy bövelen vad jobbigt det är att flytta ???! Men det har gått bra! Pandy har varit hemma och packat åt mig idag…. kontrollfreaket inom mig röjde järnet innan dom skulle komma ? Men det var skönt! Ännu mera rensat och sorterat. Plus att jag gömde förrådet så att allt stod samlat i lägenheten… ??

Grymmaste gänget från PANDY ?? Dom packade, organiserade Icachefen kände mig trygg att lämna över allting i deras händer efter bara några minuter…

Jag skämde lite över att julsakerna stod framme ☺️?? Men försökte förklara att jag försökt underlätta genom att tömma förrådet…. ? OM du behöver hjälp med att flytta/packa eller städa så kan jag VARMT rekommendera Pandy.

https://www.pandy.coLäs mer HÄR ??

Sen kom Åza, som var på snabbvisit i huvudstaden❤️ Strax efter kom Anna ❤️ Kin skulle varit med… men hon kände sig lite krasslig och tog det säkra före det osäkra och stannade hemma…..

Vi gick ner och tog en flytt-fika på ”Systrarna Anderssons” ☺️ Mitt lokala favvo-fik.

Vänner med stort V!! ❤️❤️

Där satt vi och pratade om ”livet” och spännande saker som framtiden väntar ? Lyckligt ovetande om att min bil skulle gå sönder totalt ?? nån timme senare…. ( Stor SUCK!) ? D

om följde med mig upp i lägenheten för att hämta lite saker… sedan gick vi ner på gatan för att säga hejdå….

Flyttlasset har bara börjat! ? Men satan-i-gatan vad välorganiserade PANDY är ???

Sen fick vi hjälp att dumpa bilen på verkstaden hos Jonas kompis i Täby. “Kockes bil och mutter”

Anna hjälpte mig…. och sedan följde hon även med som smakråd till Rysta där jag hittat fina utemöbler på sommar-kampanj …..

Jag hade sån j*kla tur! 1 bord kvar, och i sista stund ändrade jag mig från de stolar som jag hade tänkt…. till andra som var stapelbara, vilket är JÄTTE praktiskt inför vintern ? ( ”vuxen-radhus-poäng”) . Jag ville ha ett parasoll. Men det var slutsålt. Men efter att Anna kopplat på charmen, och Jonas börjat lasta stolar så fick jag köpa skylt-exemplaret! ( TACK tjejerna på rusta) ??❤️

TACK Anna & Jonas ?? följt av lunch….. Innan jakt på grill ??? ( häng med bakom kulisserna på min insta – story)

Det är jääääätte svårt att väga/för och nackdelar med grillarna…. så det blev ingen grill idag ?

Nu har vi mellanlandat hemma hos Jonas. Här ska vi sova inatt. Imorgon bitti kommer flyttgänget från Pandy att tömma lägenheten.. Jonas väntar i Täby, dit dom ska för att hämta ett matbord, en lampa, och lite kartonger…. jag åker ut till huset för tillträde och väntar på alla ??? jag är sååå förväntansfull, glad och trött på samma gång! ???

-Vi hörs imorgon!

Kram / My Martens

PS: spana gärna in Åzas nya blogg, du hittar den HÄR ???

22 Komentarer

 1. Denna flytten är bättre än då du och din pappa flyttade i snökaoset på Öland. Fina bilder på er alla och bra att du har dina vänner som hjälper dig. Lycka till ❤️?

 2. Om du ska tänka på miljön när du köper grill. Ska du inte köpa gasolgrill. Det är ju det sämsta för miljön. Köp en vanlig Weber klotgrill. Bättre ur miljö synpunkt. Plus tar mindre plats på altanen och lättare att plocka bort för vintern

 3. Vad härligt att du flyttar!! Ni flyttar ihop eller hur? Du och Jonas. Mysigt med radhus. Hoppas du kommer att trivas.
  Trevlig måndag bästa My.

 4. Härligt att allt snart är klart och va smidigt ändå med flytthjälp från en firma. Toppen med vänner som hjälper dig också. Var rädd om dem. Tråkigt att läsa andras kommentarer av din vän Anna. Jag förstår inte hur man kan döma andra på det sättet. Ska bli spännande och se hur ni får det i huset, tror ni kommer stortrivas. Stor kram

 5. Lycka till m flytten. Vi köpte gasolgrill för några år sedan. Ångrar det. Köp en blogg till. Godast å tar mindre plats.

 6. Härligt med kompisar som hjälper. Gissar att ni som pratar så nedlåtande om A känner henne ?.
  Visst är Systrarna Andersson mysigt! Men ”på min tid” hade de inte uteservering. Ser även ut som att de fått större. Hoppas den gamla skylten är kvar. Köpte alltid fredagsfikat till arbetskompisarna där. Spännande med att få nycklarna ??.
  Kram

 7. Oj va spännande! Otroligt tröttsamt att flytta men man får ta uppackningen pö om pö sen. Är i samma situation, letar grill och min budget är rätt liten så blir glad över alla tips bland kommentarerna! ? Funderar på en klotgrill från Clas Ohlson.

 8. Tycker Anna är så fin och söt! Hälsa henne det! Förstår inte att hon orkar med alla nedlåtande kommentarer som hon får! Ni verkar ha sådan fin vänskap! Kram!

 9. Ang kol eller gasolgrill. Vi har en med både och. Den är lite större än den på din bild. Den ena halvan är avsedd för kol och den andra för gasol. Den har även en röklåda på ena sidan. Det är toppen att kunna välja kol eller gasol. Kol är ju mer på ”riktigt men tar ju sin tid innan glöden är perfekt. Och ibland kanske det bara är några korvar som ska grillas, då kan det kännas lite onödigt att vänta på glöd längre tid än det sen tar att grilla korven. Ibland kommer man på lite spontant att man ska grilla, då är det också bättre med gasol. Och så gäller det ju att ha gasolen påfylld och kolen hemköpt. Men har man möjlighet till båda grillvarianterna så kan man ju hoppas att i alla fall det ena finns hemma.

 10. Grattis till huset! Jag tror och hoppas att detta blir jättebra för er alla! Känns trist att läsa allt skit som folk skriver som inte handlar om dig! Till er som skriver en massa skit säger jag Skämmes! Till dig My med familj säger jag grattis och lycka till!

 11. Älskar att se dig så glad som du är nu. Även dina ögon är glada. Bra att ha folk omkring dig som gör dig glad. Tänk när du kan börja plantera dina blommor. Ska bli så kul att se.
  Kramar till er alla ❤️❤️❤️

 12. En fråga du skriver att du har
  Rosacea ?
  Vad har du för produkter
  Du ser alltid så fin ut !
  Mina utslag blir värre när jag är i solen
  Tack för en bra blogg

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...