Coronatest IGEN! Nära hjärttillstånd! Min frustration och oro är på Max! När ska denna mardröm få ett slut?!

När ska denna mardröm få ett slut?!

Igår fick jag nästan hjärtstillestånd!

Som ni vet kom vi hem i förrgår morse från akuten. Många tankar som snurrar. Igår var jag helt av matt av hela situationen. Han är nu inne på 8: dagen med feber igen, med undantag för feberfri dag i lördags. Hans allmäntillstånd har blivit sämre och han har ont i kropp och hals.

VARFÖR blir inte Ludvig frisk? ??

Han har ju redan haft covid 19. Sedan lunginflammation och bakterie i lungan. Han fick då antibiotika och svarade ganska snabbt på den. Vi andades ut och trodde att mardrömmen var över….

Hur mycket ska hans lilla kropp tåla?

Han hade feber i 49 dygn. ( Konstant utan uppehåll mellan 39-40 grader) Torrhosta från helvetet, ledvärk, yrsel, huvudvärk, försämrad syresättning och hjälp av astmamedicin i början även efter att vi kommit hem från sjukhus . ( ej astma sedan tidigare)

Har han någon underliggande sjukdom som man missat, pga av att man varit så fokuserad på Covid 19????? Eller varför har det slagit så fel mot Ludvig 9 år, fullt frisk?

Han är ju inte sjuk från början, han är inte i riskgrupp!? Inga underliggande sjukdomar, ingen diabetes, ingen övervikt eller något av alla dom andra sakerna det skrivits mycket om. Nu börjar jag bli rädd på riktigt!!

Han insjuknade den 10 mars.

Innan han blev sjuk i covid 19, den 10 mars. Så har han även varit sjuk en dryg vecka i influensa typ B ( samma som jag hade) Så visst har hans immunförsvar varit nedsatt, pga av det. ( Maximal otur! )

Eftersom att Ludvig inte fick testas först, så lade man istället stora resurser på att utesluta mycket andra saker. ? ? Han testades, testades och testades. Hans armar ( och händer) är sönder stuckna och hans tålamod är imponerande bra! Men man fick inga andra svar än att det alltså ”med största sannolikhet förmodligen är covid 19.

-jag som förälder tror inte att jag är ensam om att ogilla uttryck så som: ”antagligen” eller med största sannolikhet” ??

ovisshet är svinjobbigt! Men jag har bitit ihop och försökt att hålla mig lugn, sansad och följt all rekombinationer…. Jag har verkligen varit ”exemplarisk” i att hålla ihop det och inte ta ut min frustration på det som jobbar med att försöka hjälpa oss!

Sedan satta nya reglering kring provtagningen och han fick ÄNTLIGEN testas, då blev det bekräftat. Men då hade han även fått nya och fler symtom än innan. Han hade även en bakterie i lungan.

Då undrar jag… – Är hans lunginflammation och bakterien i lungan, en påföljd av covid 19?

Han röntgandes. Men man hittade inget annat än ”vita fläckar” på höger sida . -Varför har han vit fläckar på lungan? Ingen vet.

Han fick antibiotika och svarade ganska snabbt på den…. SKÖNT ?? Då hade han varit sjuk i över 2 månader… ÄNTLIGEN! Men.. borde den satts in tidigare? Missade man lunginflammation för att man antog att han hade covid 19 innan han fick bli testad?? ( ni fattar MÅNGA frågor i mitt mamma-huvud)

Blev han aldrig frisk?

Sen blev han frisk. Några dagar med antibiotikan fick ner febern, och tillslut bort. Vi inväntade symtomfria dagar innan vi kunde sakta men säkert smyga ut till vardagen. Han orkade inte gå heldagar i skolan men några timmar dagen. Hans energi var alltså inte på topp! Vilket iof inte är så konstigt med tanke på omständigheterna….

Men. Dom veckorna när vi trott att han varit frisk, var han inte det? Varför blev han sjuk igen? Vad är det som gör att hans immunförsvar går banans och kämpar för fullt just nu? ?‍♀️

Summering

Han insjuknade alltså den 10 mars. Ganska ”Dramatiskt”, med alla ”Corona symtom”. Torrhosta, feber, snabbt insjukningsförlopp. Tung andning som övergick till andnöd och vi hamnade på sjukhus? . Han fick från fullt frisk till att på bara några timmar jätte sjuk och kunde knappt andas.

Sedan in och ut på akuten FEM gånger. Rädsla, förtvivlan och INGA konkreta svar??

Den här perioden har varit så sjukt påfrestande och jag ska ärligt säga att jag varit rädd för att Ludvigs tillstånd skulle bli kritiskt. Jag har varit och ÄR rädd att man missat något underliggande…….. Gud vet vad ?‍♀️

Tacksam mot sjukvårdspersonalen ❤️

Sjukvårds personalen har varit fantastisk! ❤️??detta vill jag verkligen understryka. Alla vi har mött har varit extremt hjälpsamma och gett oss ett lugn ?? Att dom inte fick ta covid19 testet förrän efter 2 månader är ju på grund av beslut och regler ovanifrån. Även mycket ovisshet från deras sida, som jag såklart inte klandrar dom för. Försiktighetsåtgärd åtgärder från alla håll.

Igår fick vi komma tillbaka till sjukhuset. Till infektionsspecialisten. Idag är det den 5 juni. Han har alltså varit sjuk i snart 3 månader…. Utan att bli helt frisk, även om vi trott det. Jag frågade om han smittat under tiden som han i våra ögon varit ”frisk”. Doktorn svarade ett covid 19 endast smittar när man har symtom. ( ?‍♀️?‍♀️ hur ska man veta? Alla säger olika. )

Samtal från sjukhuset. Ni behöver komma in omgående .

Igår hade vi en planerad tid på infektion. Fick denna när vi låg inne på akuten häromdagen. Men sjukhuset ringde ca 5-6 h tidigare. Man frågade mig om jag trots min tid senare, hade möjlighet att komma in tidigare . Helst så snart som möjligt.

När jag återupprepade mina frågor och ändå bara fick kryptisks svar, där man också sa att man inte ville ge besked över tillfälle utan ville ha oss på plats. Då fick jag nästan hjärtstillestånd ? Vi tog galet mycket prover för två dagar sedan… VAD var det man hade hittat ? ? jag har nog aldrig varit så rädd i hela mit liv…..

Jag körde i ilfart ut till Täby, för att lämna Svea ( hundvalp) hos Jonas. Sedan tillbaka in mot stan och Astrid Lindgrens barnsjukhus ( Karolinska ) . Jag var på utsidan cool-lugn. Men på insidan kaos. För i min värd, med våran historik, alla prover och in-ut på sjukhus så tänkte jag att nu, nu har dom hitta något som är riktigt, illa. ?Alla andra gånger har man nämligen kommunicerat via telefonen utan problem ?

Förbereder mig på det värsta av det värsta ?

Vi kom in, jag bestämde mig för att oavsett besked så skulle jag bara hitta en lösning på det! Inga alternativ! Pulsen var skyhög på mig när vi kom fram… jag mådde illa, och kämpade för att inte bryta ihop! Lilleman undrade varför jag vet nervös. Jag kommer inte ens ihåg vad jag svarade…

Men väl framme så var det inga provsvar som skulle förmedlas. Utan man vill ta prover för att dessa skulle skickas iväg så snabbt som möjligt, så att vi kunde få svar idag ?‍♀️

-Alltså dra mig baklänges!!!! Jag var nära att få en hjärtattack av oro!!! ?

Lättad, men fortfarande förvirrad, med en riktig dålig magkänsla .

Jag drog en lättnande suck av den anledningen, då jag förutsåg det värsta av det värsta. Men blev samtidigt lite irriterad över att man stressar upp mig helt i onödan. Och att man inte hade några som helst svar att ge utan istället laddar upp med ännu ett Corona test!

Jag förklarade att han har ju haft det. Vi har ju blivit friska. ( LÄS journalen!! )

-Följdfråga, Kan man alltså få det IGEN?!?!

Jag fick inga konkreta svar på detta heller utan att man tror att han ”antagligen” har haft otur och fått flera saker samtidigt tidigare. Att den långa sjukdomsperioden med torrhosta, och feber utvecklades till lunginflammation osv…

Så nu sitter vi här igen ?‍♀️ och väntar på nya provsvar, och ett nytt Covid 19 test! Innebär detta att OM man haft det, så är man kan man alltså få det igen? Man är alltså INTE immun? Eller innebär det att han aldrig var frisk, men som doktorn sa… Covid 19 smittar endast vid symtom?

Jag känner att jag låter som ”snillen spekulerar” . Att jag som mamma är sjukt trött, ledsen, orolig och frustrerad. Det fattar ni nog!

Hur många människor har precis som vi varit långtidssjuka i 3 månader?

Jag börjar också undra…. HUR många andra barn där ute var också varit med om samma sak? Hur många barn där ute finns det som testats postitva för covid 19 men som aldrig blir riktigt friska? Ludvig blev alltså ”frisk” däremellan i ca 2.5 vecka. Då var han såklart trött osv, menings andra symptom. – Var han aldrig frisk då?

Jag blev inbjuden till en Facebookgrupp på fb gällande just detta. Men jag hittar den inte. Måste gjort något fel. Ska göra ett nytt försök sen.

Demonstration under pågående Pandemi?

Samtidigt så råder det total-kaos här i huvudstaden ?‍♀️ Vilket gör mig uppriktigt FÖRBANNAD! ?? Man godkände alltså en demonstration där ca 8-9 000 personer samlades på sergelstorg med omnejd. Påbörjar en demonstration, och där vill jag lova att man inte höll några 2 meter!

-Är det hål i huvudet på folk?!

Syftet var gott! Jag håller med till 100%! Men för f*n visa det online och digitalt i tider som dessa?‍♀️! Faran är INTE över! Folk dör VARJE dag av covid 19! Unga människor ligger i respiratorn och sjukvårdspersonalen kämpar fortfarande mot en PÅGÅENDE pandemi!

Att dom som medverkar, TROTS det goda syftet är ju f*b ren idioti ??‍♀️ Förstår dom inte vad det är dom gör mot sjukvården, vilken ny spridning det kommer att få ?

Detta kommer att slå hårt mot sjukvården om gissningsvis …. ca 7-12 dagar. ( pratade med läkaren om detta, gällande tidsförloppen. Men ca 1-2 veckor så bryter helvetet ut som konsekvens av demonstrationen)

Nu kanske det är så att för dom som inte drabbat, eller sett hur det ser ut på ”insidan” så fattar man inte bättre! Men SNÄLLA, tänk er för! Lev livet. Absolut. Umgås. Utomhus, på avstånd och var EXTREMT försiktiga! Med både hygien, avstånd, och att undvika onödiga risker! Både för dig själv, men framförallt för sjukvården och våra äldre! ❤️????!!

Ja…. långt inägg. Mycket känslor! Så nu sitter vi här igen. Inväntar nya provsvar, inkluderat covid 19. Igen. Och ja… livet känns lika snurrigt, och förvirrande som inlägget gör. Fullt med frågor och tankar.

/ En trött, sliten, frustrerad, och orolig Mamma ?

86 Komentarer

 1. Men jisses så fruktansvärt jobbigt!! Detta nya virus verkar vara förrädiskt då man tror man är frisk oxå kmr ser tillbaks? Läskigt…
  Stor kram till er?

 2. Min syster hade troligen Corona efter vår resa till Thailand ,hon fick dock aldrig testa sej .Hon tog ett sånt antikroppstest hos privat klinik för ngr veckor sen o fick svar ”du har antikroppar” så d va m största sannolikhet d hon hade efter resan . Nu blev hon dessvärre utsatt på jobbet av patient (jobbar på sjukhuset i Karlstad på avdelning för multisjuka)för smitta Den 25/5 o har efter det testat positivt på Covid-19.jag tolkar det som att man inte blir immun när man haft det.

 3. Stackars er och stackars, stackars Ludvig. Hoppas han får bli frisk nu. Men snälla du…sluta lägg upp bilder på honom när han är sjuk, även om du täcker för hans ansikte. Det är inte ok att hänga ut honom på det sättet, när han sitter i rullstol, med massa kanyler etc. Det räcker att du beskriver i text vad som händer. Behövs inga bilder på Ludvig. Vi förstår att han har det tufft ändå.

 4. Men åh, fy vad dom måste ha skrämt upp dig när de ville ha in dig tidigare!! Ber för att de hittar felet och att han snart springer o leker igen ❤

 5. Fy Fabian! Krama Ludvig o ta en dag i taget än om det är svårt. Du gör allt du kan och Ludvig kommer klara det vad det än är, jobbigt så klart men tur i oturen är det sommar och er stress minskar på ett litet hörn iaf då det inte är skola… tänker på er!

 6. Usch va ledsen jag blir för eran skull å andra som är sjuka, lider med dig å lilleman måtte han snart bli frisk å pigg ??????❤️❤️❤️
  Förstår din oro det gör nog alla föräldrar ???

 7. Åhhh känner för er, det verkar som att det går upp och ner med Covid men det är ju att inte veta som är jobbigast…
  massa kramar

 8. Blir ledsen för er skull när jag läser att han fått feber igen , skickar kryakramar i massor ❤️❤️❤️❤️ Hoppas verkligen de får rätsida på det här nu ❤️❤️❤️

 9. Men My vilken mardröm! Ni är med mig i mina tankar flera ggr om dagen. Kunde de inte ha sagt att de ville ta fler prover på telefonen? Man får skylla på att de har mkt att göra…
  Och jag förstår att du fullständigt exploderar av ilska över demonstrationen. Det gör jag också. Inte deras budskap, den ställer jag mig bakom, men det är fullständigt respektlöst att samlas nu.
  Skickar kramar till dig och L från norra Öland ❤️❤️❤️

 10. Fy va rädd du måste blivit. Kunde dom inte sagt att dom skulle ta prover. Håller alla tummar å tår att ni nu får ordning på det.
  Ang demonstrationen. Håller med helt vansinnigt. Min dotter jobbar som sjuksköterska på intensiv korona. Tycker så synd om dom som dom kämpar. Hon e så trött nu så hon somnar när hon åker till jobbet så hon brukar ringa mig så vi pratar tills hon e framme. För sen när hon jobbar så kickar adrenalinet in. Vi träffades häromdan för hon fyllde år. I deras trädgård en stund. Hon spritar trädgårdstolarna mm. Å så ser man dessa mängder m människor. Blir ledsen…..
  Kram på dig och Ludvig ❤

 11. Dom gick ju ut med igår (Tegnell) att det nu visat sig att man faktiskt blir immun om man haft Covid 19 ?
  Man kan annars tycka att Kina som var först i pandemin hade redan fått en andra våg och smittan bara hade gått runt om ingen immunitet fanns.
  Mitt mammahjärta blöder för er ? Jag menar oavsett när barnet är sjukt i flunsor, magsjuka osv så vet man att det snart är över eller om barnet får en infektion så går man till ”doktorn och får medicin”. Här är lilleman sjuk såå länge och verkar aldrig få må bra ?
  Hoppas att dom hittar felet snabbt så ni slipper ha det såhär ❤️

 12. Som mamma till en 9 åring så kan jag inte ens föreställa mig vad ni går igenom. Jag vill inte ens göra det. Vilken fruktansvärd mardröm ni befinner er i. Hoppas innerligt ni får svar. Och att du & stackars Ludvig kan få lite lugn och ro. Mina tankar är med er ❤️

 13. Tänker på er hela tiden! Nu kan det väl få vara slut på elände!!
  Håller oxå med om att va fan håller folk på med?!? Det är inte över med Coronan folk har blivit så oansvariga det är helt galet. Jag fattar inte att folk inte tänker mer än vad dom gör. Jag håller fortfarande hårt i restriktionerna för jag vill inte orsaka att jag smittar någon, jag vill veta att jag gjort allt vad jag kan göra.
  Håller tummarna för att ni får veta vad som är fel och att ni blir friska snart!! Kramar ❤❤❤

 14. Fy vad tungt med denna ovisshet, alla frågor! Och det värsta av allt, att ens barn är sjukt❤️ Hoppas verkligen ni får svar nu, att Lilleman får behandling och att ni sen får njuta av SVEA och nya boendet??☀️ KRAM

 15. Oj oj, stackars Ludvig! Hoppas han kryar på sig fort!!!
  Och ja, folk har hål i huvet, det är konstaterat sen länge. Speciellt ihåliga är de som går på såna tillställningar för att alla andra gör det och för att skapa drama och få utlopp för egna aggressioner.
  I slutändan skulle de lika gärna kunna stå och gapa ut mot rymden, det är typ lika givande för de har ingen kunskap om varför de står där egentligen och vad det är de stödjer. De saknar dessutom förmåga att skämmas, så de bryr sig inte ett skit om att de deltar i en kollektiv smittspridning, snarare hånar de alla som kämpar mot Corona. Men skulle de bli smittade och sjuka? Ja då blir det ett jäkla liv! Då är det alla andras fel att man blivit sjuk, inte får sjukvård eller får begränsad sjukvård. Sickna ena alltså!
  Sköt om er!

 16. Ge Ludvig bara sån mat som är kokad, tex gröt, ägg smörgås o Oboy. Vanlig mjölk är pastoriserad. Lita inte på alla bär o fröer som är importerade. Sluta med hokus pokus som kan innehålla bakterier. För några månader sedan återkallades importterade morötter för de innehöll för höga halter av gifter.
  Stafylokocker som katter kan smitta människan med, hoppas jag sjukvården kunnat se.
  Håller tummarna att Ludvig får rätt mediciner och hämtar sig. Förstår att det är tufft för er just nu, men efter regn kommer solsken. Kramar från Öland

 17. Stackars Ludvig, hoppas verkligen dom hittar felet snart. Detta är ju en mardröm utan dess like. Styrkekram till er bägge <3

 18. Marie.. knappast ditt bekymmer väl? Dessutom är det jäkligt osmakligt att sitta bakom en skärm och yppa sina negativt personliga åsikter om en annan människa som redan har det väldigt jobbigt!

 19. Otroligt hemskt, hoppas på positiva besked, en eftersläng av corona? Vanlig influensa kommer ofta i två omgångar. Hoppas hoppas❤️?

 20. Fy, lider med er. Jag har också haft symtom sedan i mars. Inte så allvarliga som din son men det finns något symtom hela tiden.
  Jag tänker på er, Krya på honom!

 21. Har ni sett till att ge Ludvig kosttillskott som rekommenderas, i synnerhet zink (för vuxna rekommenderas 75 -100mg /dag, vitamin C tex 500 mg flera gånger per dag. Vitamin c är helt ofarligt, och det enda som kan hända är att man blir lös i magen, man ska dock dricka ordentligt. vitamin D tex 1000-4000 IE per dag, för vuxna. Detta är delar av det som rekommenderas av den kände amerikansk e läkaren och professorn Paul Marik. Googla hans namn och covid19 protocol.

 22. Som du kämpar. Å din som.
  All styrka ?? Å Kärlek till Er ❤️??
  Finner inga mer ord….
  Du gör det en mamma ska – skydda, säga ifrån – å försöka att få folk att vakna. Ska dela din text med mina barn. ?

 23. Vilken otrolig mamma du är My så stark men endå svag av oro för lilleman att hjärtat ditt går i bitar att aldrig få riktigt svar. Du kämpar dom en Tigrinna och du behåller ditt lugn inför lilleman men förstår fig fullständigt , inget är värre än när det drabba ens barn något
  . Jag hoppas ??Att de hittar vad det är med lilleman och att han gå bli frisk snart?
  Som du säger att man bli galen på läkaren när de svamlar , men vet om dom som gått covid 2 gånger trots antikroppar . Jag ber nu för att det inte är det så ni behöver gå igenom samma helvete igen
  .
  Största styrke/bamsekramen till Dig och Lilleman ❤️?????

 24. Vilken otrolig mamma du är My så stark men endå svag av oro för lilleman att hjärtat ditt går i bitar, att aldrig få riktigt svar. Du kämpar som en Tigrinna och du behåller ditt lugn inför lilleman men förstår dig fullständigt , inget är värre än när det drabba ens barn något
  . Jag hoppas ??Att de hittar vad det är med lilleman och att han få bli frisk snart?
  Som du säger att man bli galen på läkaren när de svamlar , men vet om dom som fått covid för andra gånger trots antikroppar . Jag ber nu för att det inte är det, så ni behöver gå igenom samma helvete igen
  .
  Största styrke/bamsekramen till Dig och Lilleman ❤️?????

 25. Hej vi har också varit sjuka sen 16 mars när de var som värst för mig kräktes jag blod, de har lyssnat på lungorna på akuten. Alla i familjen åkte på detta virus som vi ej vet vad de är vi har men jag är fortfarande inte frisk. Vi har varit inne på infektionskliniken på karolinska ca 8 gånger med och utan barn en 1 åring med 40,5 graders feber och utslag men fick inte göra något covid 19 test men de kan inte heller utesluta att de inte är de vi har. Jag har även gått på antibiotika då kroppen blir mer infektionskänslig när man har virus i kroppen så de resulterade i uvi och öroninflamation. I nuläget har jag ett hjärta som inte riktigt vill samarbeta då de bekämpar ett virus och man märker att kroppen kämpat ett tag. Ni är inte ensama vi kämpar varje dag tillsammans vi som är långtidssjuka ❤️❤️❤️
  De ger mig styrkan när de är jobbigt man är aldrig ensam.

 26. Jag lider så med er, men ja Covid-19 är lömsk och kan börja om igen. Alltså man känner sig frisk en period och sen BAM slår den till igen, precis som viruset vilar i kroppen. Det gjorde det för mig och många andra. Jag fick först symptomen efter sportlov, sen rejält sjuk igen runt påsklovet och ska event först nu börja jobba halvtid på måndag (jobbar på sjukhus). Jag fick mycket stöd och insikter genom FB Covid gruppen. Jag reagerar på att personalen inte kollade upp och satte in antibiotika tidigare. Det är vanligt att få sekundär infektion av Corona som tex lunginflammation och proppar i lungorna – jag har själv fått röntgas två ggr för att kolla detta. Tycker så synd om Ludwig att han fått lida så länge utan antibiotika som ju tig bort febern snabbt. Kanske kollade de bakteriell infektion i början när ni sökte vård innan det hade utvecklats till det och sen fick han det efter ett tag. Hoppas verkligen han får svar och rätt hjälp nu. Stå på er. Covid testet kommer ni få svar på snabbt, visar det inget så begär att få testa antikroppar. Kram

 27. Lider enormt med er? förstår att det är en fruktansvärd oro att inte veta vad det är..efter så lång tid..?
  Läste nånstans att det kunde bli en enorm ökning av Me efter detta virus, kanske värt att kolla upp?
  Det är ju som att ha influensa som aldrig går över, med feber trötthet värk osv.. Hur det hänger ihop med corona antar jag kan vara att det utlöses ofta ihop med att man drabbas av virus. Man kan få det efter körtelfeber o tror det då är Eipsten Barr det viruset kallas.
  Kram på er?

 28. Hälsa Ludvig att vi är många som tänker på honom och håller tummarna för att han snart blir frisk. Och att han är en riktig kämpe. En Super-Ludvig är han ❤️

 29. Lider med er önskar av hela mitt hjärta att han blir frisk och att alla ni klarar er ???
  Tänkte fråga om man får dela din berättelse vidare? Kanske får man upp ögon på fler nu när alla värkar tro faran är över. Styrkekramar från Jämtland

 30. När jag var i Ludvigs ålder (ca 50 år sedan) flyttade jag från en ort till en annan. Från min pappas familj till min mamma. Jag var sjuk i ett helt läsår. Sjukdomarna avlöste varandra, det var vattkoppor, mässling, scharlakansfeber, lunginflammation. Efter varandra. Jag flyttade från landet till Sthlm. Det tog mig ett år att byta boendesystem, att bli frisk. Säger inte att det är så i Ludvigs fall, men fick en Flashback. Sänder alla krafter jag har till dig och Ludvig.

 31. Om man inte har antikroppar så kan man få covid-19 fler gånger. Har man antikroppar så är man immun.
  Kram ❣️

 32. Klemmer til dere ❤️ For en tung tid.
  Jeg vil ikke uroe altfor mye mer men ser de på totalt andre sykdommer. ? Flere ganger jeg har lest innleggende dine har tanken streifet kreft. Vet det er så mange som de ikke har koblet dette inn i begynnelse.
  Håper på det beste for den lille kroppen. For en kjemper ?

 33. Dottern blev sjuk i slutet på mars med hosta, feber och halsont. Febern satt i en månad, kontaktade sjukvården men fick ingen tid. Hostan var hemsk, de skrev ut astmamedicin och två olika hostmediciner via telefon. Har kontaktat vården ett flertal gången, men fått höra att barn inte blir svårt sjuka.. Dottern har nu haft hosta i 2 månader, haft feber till och från, ont i halsen.. Vi har äntligen fått tid till läkaren, ska dit på måndag..

 34. Maggan: Eftersom viruset kan mutera.
  My: Skickar styrkekramar till er båda ?
  Tycker för övrigt sjukhuset skulle meddelat att de ville att ni skulle komma in tidigare för att ta ytterligare prover. Inget konstigt med det. Oproffsigt att skapa onödig oro.

 35. Har också läst att svenska forskare har konstaterat att VUXNA som blir sjuka i covid19 har stora brister på just D-vitamin, rekommenderar folk att därför ta extra D-vitamin.

 36. Till Pilla!
  Man ska absolut inte lyssna på staten dvs Tegnell och regeringen när det gäller denna pandemi!!!!!
  Lyssna istället på de experter som jobbar med medicin dagligen, dvs professor forskare och överläkare i infektionssjukdomar Björn Olsen och WHO!
  Tegnell är ingen forskare, han är tillsagd att framföra regeringens ord, inget annat, och regeringen är folkvalda och kan inte ett dugg om medicin eller forskning.

 37. Hej My!
  Det är något fel på din blogg som du ser! Om man vill besvara ett inlägg som någon skrivit så går det inte, utan alla hamnar under varandra?? O då är det meningslöst att föra en diskussion, så be någon kolla detta.

 38. Hej!
  Vad får du för hjälp och råd är min undran, för jag förstår inte varför han skulle tillbaka till skolan igen…
  Han hade ju varit sjuk i dryga 2 1/2 månader och måste ju vara väldigt skör och mottaglig.
  Du skrev ju att han orkade inte hela dagar.
  Kan inte förstå meningen med att matta ut honom efter en så lång sjukdomsperiod.
  När han blir frisk igen så prata med kunniga personer i rehabilitering så han får den bästa starten för honom.
  Bland barn och i skolan finns så många smittor och många barn behöver ju inte själva ha några symptom,fast kan ändå vara smittbärare av allt möjligt.
  Jag tror mycket på som någon skrev extra vitaminer och mineraler.
  Näringsriktig kost.
  Massor med frisk luft och promenader.
  Sol och D-vitaminer ?
  All Lycka!

 39. Hur menar du nn? Varför ska man inte lyssna på Tegnell? en av de få läkare på plats och jobbade med Ebola utbrottet i Zaire nuvarande Kongo-Kinshasa. Ett virus besläktat med covid19. Stred då för att de skulle få mycket mera resurser för att hjälpa de sjuka men responsen från omvärlden var inte stor då det gällde ett afrikanskt land.Tegnell står för mycket mera erfarenhet än många andra och vår statsminister och hans regering lyssnar förstås på expertisen.

 40. nn, Tegnell är läkare med specialistinriktning infektionssjukdomar – dvs infektionsläkare, han har bl. a arbetat med Ebola i Zaire.
  Olsen är professor och överläkare i infektionssjukdomar och forskar på zoonotisk ekologi. Vilket kan förklara deras ibland skilda meningar. Men att påstå att Tegnell saknar medicinsk kunskap är direkt felaktigt. Man skickar inte ner vilken tomte som helst för att stävja ett ebola utbrott.

 41. Tankar till dig och Ludwig. Bort från Vasastan då pojken redan har nedsatt försvar. Det finns många bra privata läkare som jag skulle vända mig till. Du måste tänka och hitta information utanför boxen nu.

 42. Är också inne på min 3:e månad med Corona.
  Kroppen är psykiskt slut. Biverkningarna efter coronan verkar vara värre än själva coronan.
  Nu har jag haft en bra helg men ett tips; sov med fönstret lite öppet så han andas in frisk luft, inte gå i trappor eller uppförsbackar. Inte öka pulsen helt enkelt för då drar han ner skiten igen.
  För vissa så är detta är en långdragen process. Sen är det inte så lätt för barn att ta det lugnt när dom känner sig bra.
  Vet en som fortfarande testar positivt Trots att han mår bra och hade sitt utbrott innan påsk

 43. Det har ju stått att barn kan få nån följdsjukdomar som heter Kawasaki. Vet inte exakt hur den är. Kanske läkarna vet nu.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...