Ludvig återförenad med sin pappa och deras familj

Hej fina du!

Guuuud vad jag känner att jag är off här inne på bloggen just nu ?? Idag har jag kört tur/retur Stockholm – Ringarum ??

Alltså DENNA lilla kille ❤️? Efter 2.5 lååååånga månader med Corona sjukhusbesök, isolering, feber, biverkningar och många turer fram och tillbaka …. Så börjar energin äntligen komma tillbaka ????❤️

Han har klarat av att gå halvdagar i skolan denna veckan….. När han kommer hem så är han såklart trött. Men jag ser ändå framsteg som kommer hela tiden ?? Enligt läkaren så kommer detta att ta tid, och det är helt okay. Men att se hans energi sakta men säkert komma tillbaka gör mig så glad!

Jag mötte upp hans pappa Gillis i Ringarum och att få se deras LYCKA gjorde mig tårögd ??

Dom bilade sedan vidare mot Öland, där hans syskon och bonus mamma väntar ?❤️ Hans bonusmamma skickade mig ett fina sms och en bild på hur syskonen reagerat ?❤️ Ren och skör LYCKA!!!!

Vi hade en mysig roadtrip…. Men jag fick kämpa på hemvägen ? Min energi är sååå låg, så det blev en utmaning att köra idag! ? Fattar ingenting . Jag har pendlat mellan Sthlm- öland i flera år. Mellan Öland – Holland som flera år. Jag är ju van att köra långt…. Men nu känner jag mig tröttare än tröttast ??.

Nu har jag kommit hem till Jonas i Täby! Här ska jag vara i helgen. EGENTLIGEN borde jag vara hemma, storstäda, tvätta, och greja. Men jag orkar ärligt talat inte det! Så det blir en lugn mysig helg. Innan jag ska spendera halva dagen o bilen igen på söndag ? Då ska ju Lilleman upp igen ? – Hejja oss! ?

MEN , nu ska jag njuta av en lugn kväll med min man. Han är ju extremt hårt drabbad av Corona. Alla artisters gig har ställt in långt, långt framöver ? Det är ju så för väldigt, väldigt många…. Så då får man försöka hjälpas åt att peppa och uppmuntra varandra ☺️

Imorgon ska jag avslöja en rolig HEMLIGHET ? Har velat säga det såååå länge, men ändå avvaktat ? – Gissa vad jag ska berätta om du vill!

Påtal om helt annat… Jag har filmat en del ifrån min Instagram story.ä idag.

Jag kommer försöka vara mer aktiv där. Det är så enkelt att bara ta upp mobilen och filma lite då och då. Det blir mer personligt, och ett kul sätt att koppla ihop min vardag, i blogg och på Instagram … Häng med om du vill ? ( @mymartens )

Vill önska dig en trevlig helg! Var rädda om varandra ❤️ Det är konstiga tider och det gäller att verkligen försöka vara positiv??

/ My Martens

18 Komentarer

 1. Vila ut. Och ladda batterierna. Vilken imponerade resa bokstavligen idag också ?. Du är verkligen en närvarande mamma! Njuta av helgen; att L mår bättre å är hos syskon och pappa och att du och J har varann. Jag hoppas att det är att ni ska förlova och gifta er ?Kram!!!

 2. Åh, det måste ha varit ett känslosamt möte kan jag tro!
  Ringarum( nära här ju)!
  Jobbig hemresa…
  men ta vara på egentiden och vila!
  Strunta i städning- vem bryr sig om sånt nu. Finns viktigare saker i livet vännen❤️
  Andas, vila och njut. Ludwig är nöjd, och det ska du med vara. Dock kan känslorna komma ifatt nu, tillåt dig att tjuta om du behöver det! Ventilera, tänk vad du hållit inne, all oro- ut med det nu! Släpp och gå vidare- stärkt av det du klarat av❤️❤️❤️

 3. Du är så otroligt stark. Nu gick väl luften ur dig lite efter denna ruskiga pärs. Det är väl antagligen därför du blev så trött.
  Jag halkade in på din sida.. Bara så där och jag är väldigt rörd, tagen och glad av att ha fått dela detta med er..
  Ni har gjort det bra! Ha en fin helg och vila mycket. ???

 4. Så härligt att Ludwig sakta men säkert börjar må bättre, och få kraften tillbaka.
  Nu håller vi tummarna att det vänder för gott, så att ni alla får återgå till ”det normala” lite mer åtminstone även om det aldrig någonsin kommer vara normalt med ett covid19 virus ?
  Ni har äntligen hittat ett större gemensamt boende och ni är eniga om läget, finally ?
  En bebis tror jag inte på … som någon skrev …

 5. Hej fina du!
  Har läst din ärliga blogg en längre tid och hoppas allt vänder för dig snart.
  Jag tror ni ska gifta er, ett litet fint bröllop på landet kanske? ?
  I dessa tuffa tider kanske en idé kan vara att du hyr ut din träningsstudio till par, möhippor och liknande t.ex halvdag så pengarna rullar in till härliga dig och din familj?
  Ta hand om er!
  Styrkekramar från mig Cattis

 6. JAG TROR ATT NI HITTAT ETT GEMENSAMT BOENDE. HUS ELLER
  STÖRRE LÄGENHET.
  KAN INTE JONAS FÖLJA MED PÅ SÖNDAG OCH HJÄLPA DIG MED KÖRNINGEN OCH MÖTA UPP FÖR ATT HÄMTA LUDVIG?

 7. Underbart att läsa att nu lyser solen……gemensamt boende gissar jag! Var rädda om varandra och ha en fin helg!

 8. Underbart att läsa att nu lyser solen……gemensamt boende gissar jag! Var rädda om varandra och ha en fin helg!

 9. Kanske ett nytt sammarbete? Du har nu blivit ambassadör för….?
  Kul för Ludvik att få träffa sin Ölandsfamilj efter så lång tid ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...