Trevlig valborg!

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Alltså vilken dag!!!!! Jag vaknade 05:10, och kunden inte somna om. Jag försökte verkligen! Somnade dessutom sent, nån gång efter midnatt… Så det blev alldeles för lite sömn ? Lilleman var feberfri igår, på dagen. Men fick tillbaka febern igårkväll ?? -SUCK! Jag gick ut och promenera trots att jag är trött. Jag behöver det för att rensa skallen och för att få upp min energi ?? Titta så vackert

När jag kom hem från promenaden så sov han. Trots att jag skramlade i köket och pratar med Jonas, så vakande han inte. ?. Han sov till strax efter 10:00 ? Men det lät jag honom göra…. Jag tror att hans kropp behöver återhämtning efter denna pärs!

Sedan fixa frukost … smoothie och äggmackor till honom. Samt smoothie, och ägg till mig! ? Tog tempen och han var feberfri ??

I min smoothie: Banan, hallon, blåbär, vaniljkvarg, chia, super booster, jordnötssmör och en skvätt havregryn för att göra den lite matigare.

Du vet att om du vill beställ go-saker ifrån Superfruit ? så har du 20% med min rabattkod martens20, in och kika HÄR ?? Spana gärna in alla deras grymma recept som du också hittar på hemsidan!

Jag gjorde mig en latte, det och satte mig på innergården i solen en stund. Det ä kallt ute. Men ändå skönt att sitta i solen…

Resten av dagen har jag pysslat om Ludvig och jobbat administrativt? Jag har bokslut, och förutom det såååå mycket papper? Det är någonting med mig och bokföring… Det blir aldrig riktigt någonting som jag tycker är kul! ? Tur att man har en revisor till allt man inte kan ta hand om själv ?

Min älskade vän Bobby har gjort det IGEN! ? Nu produkt! Denna gången är det ett balsamspray med kombinerat värmeskydd! ( Det är SÅ viktigt att ha värmeskydd innan man fönar/stylar håret)

-Alltså HUR grymt! ?

Jag har haft förmånen att testa den redan innan, och vet hur grym den är! Den doftar dessutom ljuvligt! Lilleman har mycket lockar, och självfallet som gärna trastar. Han är dessutom håröm, så att även han gav dem bra betyg är BRA betyg ? Med koden my15 får du 15% på den och dom övriga produkterna ! In och shoppa HÄR ??

Sist men inte minst…. En reminder för dig om vill bli PREMIUM hos Lifesum ?? Du får 30% om du använder min länk ?? HÄR

Genom appen får du tillgång till galet mycket goda, samma recept och skaffar dig en ordentlig kunskap kring kost, vad maten du äter innehåller och vad du tex behöver mer av! Ett bra komplement för att nå sina målsättningar!

Nu ska jag logga ut. Packa ihop en liten väska och åka ut till Jonas i Täby! Vi ska spendera helgen där. Lugnt och skönt??

Fokus på återhämtning och kvalitetstid. Vi håller oss ifrån andra människor men kommer föröka att vara ute i naturen och boosta Lilleman med energi ?.

Jag är lite ledsen att det inte är någon majbrasa i år. Men förstår SJÄLVKLART varför !

Såg denna på facebook…. Tänkvärt ?? Med det så vill jag passa på att önska dig en trevlig valborg! Kram kram

/My Martens

11 Komentarer

 1. En jätteförsynt fråga och absolut inget illa menat men vore det inte skönt för din Lilleman att klippa sig lite? Tänker det blir så svettigt i och med febern som kommer och går…
  Han har urtjusiga lockar men kanske vore skönt att bli mer korthårig för ett tag?
  Ni kämpar, hejja er!

 2. Ulrika! Det är väl ändå inte prio när man är svårt sjuk. Och dessutom avråder dom från ”icke nödvändiga” saker som till exempel att gå och klippa sig. Det kanske inte är så lätt att få till det snyggt själv utan frisörkunskaper.
  Hur har Lillemans pappa tagit detta? Har han funnits som stöd? Jag antar att han måste ha varit orolig och inte har kunnat träffa honom.
  Vad skönt att allt ändå verkar gå åt rätt håll och att det inte var något jätteallvarligt <3 KRAM till supermamma My

 3. Ja det är ju jättebra att gå till frissan när man är sjuk. Skulle du ge samma tips om det var en flicka som hade lite längre hår och lockar?

 4. Härligt att se dina insta inlägg där han är ute och myser??Så glad att allt ordnade sig för din lilleman❤️

 5. Nix, så klart inte! Men nog kan väl alla klippa hår? Kanske inte blir som hos frisören direkt men några tag med en sax borde väl gå?
  Hon är ju bästis med en frisör, kanske kan få goda råd av honom… ; )

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...