Feberfri till och från. Små framsteg är också framsteg!

Hej på er! En lugn helg med endast återhämtning på schemat….

Jag vågar knappt skriva det, får varje gång jag påstått att det börjar bli bättre har det vänt och blivit ännu sämre ???!

MEN, jag uppfattar att Ludvig är något piggare, att aptiten är något bättre, och att han är mer feberfri än febrig…… ??

Han har fortfarande feber till och från, men inte lika hög som innan, och längre feberfria stunder ❤️ Vi har varit ute 1 gång dagen…. Tagit bilen till ett närliggande område och promenerat i skogen… Just för att han behöver röra lite på sig. Inget raskt tempo utan bara lugn och skönt….. Jag blir så glad av att se hans rosiga små kinder ?? Vi lade oss på en klippa precis in till sjön. Där låg vi länge, så jag höll på att somna. Det är riktigt, riktigt skönt i solen ?

Jag ber och hoppas att det vänder nu ?? Han är långt ifrån sitt ”vanliga” jag, men han är piggare än han varit dom sista 6 veckorna och jag suger mig fast vid alla framsteg! ?? Imorgon är det dags för sjukhuset igen. Så vi gör som innan, en dag i taget! ❤️???? – Hoppas helgen har varit bra! /

My Martens

30 Komentarer

  1. Så glad jag blir när jag ser Er ute i naturen! Små steg är just steg framåt! Ludvig ser piggare ut…fina ögon! Klart när han är ute med bästa mamma My/ Kram tant H

  2. Underbart att ni alla har hämtat lite energi och att det är små små steg i rätt riktning!
    Håller tummar och tår imorgon.
    //Disa

  3. En mamma känner sitt barn bäst så lita på din magkänsla nu att det nog är så att det börjar vända. Så underbart????Tycker du är och har varit så stark under hela denna helvetets tid ni genomlidit. Beundrar dig för det. Kan säga att jag själv hade brutit ihop och bara tänkt katastrof tankar för länge sen. All kärlek och styrka till er❤️❤️

  4. Såå fina bilder❤️ Hoppas verkligen att det går åt rätt håll ✊?
    Du gör verkligen allt för din son och är såå stark??❤️
    Varmaste kramen?

  5. Jag blir så glad när jag läser att Du tycker att Ludwig börjar känna sig bättre. Vilken fantastisk och stark mamma du verkar vara. Jag önskar er allt gott och att din pojk snart blir frisk igen?

  6. Så fina bilder, följer o tänker på er utan att känna er. Träningsintrdsserad o följt dig en längre tid. Är sjuksköterska på Vc så eran situation berör.mvh Helen

  7. Det hade varit ännu finare om jag såg katterna i var sin sele och var sitt koppel följa med er ut på promenaden … de är alltid instängda och behöver också miljöombyte. Nu vet du hur det känns att vara inständ varje dag, i veckor. Så känner dina katter jämt. Glöm inte det. ?

  8. Antar att du inte har katter själv Sophie? Mina innekatter hatar att följa med på promenad. Tro mig jag har försökt. Men så fort vi kommer utomhus ska de in i tryggheten igen. Katter fungerar inte som människor när det gäller miljöombyte utan är tryggast i sitt revir.

  9. Ja ja Nu är det så att katter är inte människor hur gärna vi vill jämställa djur med oss Katten har andra revir tänkande och mår utmärk i hemmiljö/ innemiljö Det viktigaste är ha mat kattlåda och sysselsättning Du kan fråga vet katt forskare mm Att ge sig på my är bara onödigt och bygger på okunskap Gör om dvs ta bort tråkiga pekpinnar och lär rätt

  10. Fy vilken tuff tid. Gott att det går framåt om än med små steg! Njut av er förbättring, Jonas sällskap, varandra ute i solen och friska luften!
    Önskar er fortsatt god bättring!
    Inlägg om katter och utomhusvistelse…..
    Ni saknar balkong- visst är det så?! När vardagen är ostabil är det inte så lätt hitta utevistelse för innekatt (har egen). Flyttat från lgh med inhägnad täppa, trädäck till enplansvilla m trädgård. Kisse väntar på trädäck med inhägnad som ska färdigställas! Kisse (kastrerad hane, main coone korsning, semilonhår) har testat hela trädgården m Gunnebostängsel med och utan sele. Är tryggare, avslappnad och spinner i soffan en på mindre men trygg yta tillsammans med familjens två vovvar! För att hålla hårbollar i schack så ansar han gärna krukor eller gör en liiiten tur till färska grässtrån ? ? ?
    Lycka till!

  11. Läste precis ’Bloggbevaknings’ kommentarer (daterad 24 april) kring My Martens helt gränslösa utvik av sin son. Håller med till 100%.
    Alla ni som hyllar hennes moderskap, är ni helt omedvetna och okunniga om barns rätt?
    Det My gör mot sin son är oerhört integritetskränkande. Lägger ut honom och hans sjukdomshistoria till vem som helst att snoka i.
    Hur kan hans pappa tolerera detta??
    Finns det ingen vanligt vettig person i My’s bekantskapskrets som kan förhindra en fortsättning?
    Själv verkar hon fullständigt gränslös. Och dessa stylade bilder som hon lägger ut. Med tulpaner eller en gråtfärdig mor i förgrunden och en sjuk son på en brits i bakgrunden!
    Så beräknande och avskyvärt.
    Är det antal klick hon är ute efter? För att få in mer i kassaflödet?

  12. Lava, varför läser du hennes blogg då om det är så avskyvärt? Måste ju finnas hur många andra bloggar som helst att läsa, eller varför inte läsa böcker istället ?‍♀️.

  13. Det där är skitsnack! Det är för att man håller katten i fångenskap som den känner rädsla för att gå ut, alltså ett mönster som människan skapat. Så du kan lägga ner det skitsnacket, har haft raskatter hela mitt liv. Går ut om in som dom önskar (kattlucka) och katter mår BÄST av det.
    Att du sedan har mage att säga att en veterinär skulle hålla med om att katter mår bra av att vara inlåsta i en liten trångbodd etta – där går fan gränsen för vad som är sunt förnuft och djurvänligt!
    Usch!!!

  14. Det var mitt svar till ”Helena” tydligen hamnar man längst ner i kommentarsfältet när man ”svarar” på någons kommentar.

  15. PS: känner huuur många som helst som har kattluckor, där katterna är ute på kvällen o nätterna, kommer in på morgonen käkar mat o dricker vatten, vilar under dagen och sen ut på äventyr.
    Känner också huuur många som helst som går ut med sina katter i koppel och dom fullkomligt älskar det. Men då har dom alltid gjort det, från början sedan katten var liten.
    Ingen av mina katter har någonsin föredragit soffan istället för friheten utomhus, men alltid kommit hem för mat, vatten och mys i lagom dos. Katter blir vad man gör dom till, 100%.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...