Tillbaka på sjukhuset…. 3 gången efter över en månad i isolering jag och Corona karantän med hög feber.

Vi trodde det var över nu… Att han blivit frisk. Att vi fick vara ute, en dag o det ”fria” ?? Men icke? Bakslagets bakslag… ? Mitt hjärta brister av oro!! Känner mig SÅ maktlös!

Innan har hans ”allmäntillstånd” ända varit bra. Det är det inte längre, och det är det jag oroar mig mest över just nu.

Jag vet att ni är många som engagerar er och följt oss genom denna resan ??❤️

Ville därför säga att vi är tillbaka på sjukhus, och jag känner att vi är i trygga händer??

Sjukvården är samhällets hjältar, och dom krigar som f*n!!! ??❤️? Det är 3:e gånger vi ser hur det ser ut ifrån insidan……. Alltså dom är hjältar??

Denna gången, med tanke på över 30 dagar med konstant feber och hosta och tidigare historik, så kommer man att ”gå bredare” i utredningen och ta fler prover ??

Både undersökningar, blodprover, urinprov och röntgen står på schemat ??

Han är helt utslagen, och jag ber till högre makter att man hittar ”felet” oavsett vad det är!!!! Jag kommer inte ge mig förrän man fått veta varför han varit sjuk såhär onormalt länge…… ????❤️ !!

Ville kika in och skriva detta då i princip alla jag känner ringer/smsar och ber oss åka in ? Vi är här, jag loggar ut tillsvidare och fokuserar på att finnas för Lilleman ❤️

-Tack för eran omtanke!???

/ My Martens

80 Komentarer

 1. Usch vilken oro.
  Mitt barn var sjukt i 3 v i feber och hosta men efter det har det varit bra.
  Själv har jag 40.0 just nu och hostan från hell och ber till högre makter om att bli frisk.
  Krya på honom!

 2. Åh, nej! Jag hoppas att de hittar orsaken snarast så de kan sätta in rätt hjälp. Ta hand om er och lägga all energi på att Ludvig ska bli frisk. Allt annat löser sig! Kram ❤️

 3. Ändå imponerad trots din oro för sonen att du hinner uppdatera både blogg och insta.
  Känns rätt konstigt i mina ögon som mamma att man väljer att prioritera det i stället för att ta hand om sonen.
  Hur som, krya krya!

 4. Men lilla vännen! Så tokigt att febern kom tillbaka. Vad bra att han är inlagd nu så att de får utreda ordentligt. All styrka till Ludvig och dig! Varma krya-kramar!

 5. Herregud. Ska det aldrig ta slut för er?
  Hoppas verkligen de tar alla prover som finns nu och inte använder uteslutningsmetoden.
  Kommer det fram att han haft ”nåt” vad det än må vara sen ni var in första gången så borde du stämma sliten ur dem.
  Men sen vill jag komma med en liten ”pekpinne” . När han blir frisk igen så låt honom då stanna inne och återhämta sig en vecka i alla fall, med undantag för nåt besök på innergården då, ta inte med honom ur på promenader så långa att de ska behöva ta taxi hem.
  Det är inte illa menat utan bara ett råd i all välmening.
  När du nu sen får reda på vad det är som verkligen felar gossen ( och det inte är Corona) så kan kanske hans pappa åka upp och avlasta dig lite. Inte om han själv eller hans familj är sjuka på nåt sätt men han kan hyra ett hotellrum och bara träffa gossen om han nu inte har nåt smittsamt.
  Hoppas det ger sig snabbt och att han verkligen får den hjälp som krävs.
  Tusen kramar

 6. Jobbar i vården det är katastrof, hur har du ork och kraft att blogga om din sons tillstånd. Logga ut och foccousera på sonen. Det är allvar nu i vården och i samhället

 7. Sofia vi alla vet att det är allvar. Men det är inte katastrof.
  Har anhöriga som jobbar i vården och det är inte deras åsikt i alla fall. Så onödigt att rita upp skräckscenario, för folk som redan mår dåligt.

 8. Lisa jag förstår hur du tänker men jag tror i detta läget att det är lättare och tar mindre tid att skriva ett inlägg på bloggen som man sedan kopierar till Instagram istället för att svara på alla sms och samtal. Jag hade nog gjort samma❤️
  Oavsett så är det viktigaste att Ludvig blir bra och att de får reda på vad som orsakar denna feber etc❤️
  Kram till er vännen

 9. Stackars dig My att så många skriver så mkt dumt. Du gör naturligtvis det som är bäst för dig o Ludvig. Kramar till er

 10. Maja… lite svårt att ge någon feber. Inte ens sådan som du kan fejka feber när du vill ha långtidssjukskrivning. För du är säkert en sådan bidragsfuskare det ser man ju direkt på hur du skriver.

 11. Fast Therese, det är ju inte så att man måste svara på ALLA sms och samtal. När ens barn är dåligt är det väl bara några i den närmaste kretsen som behöver få veta något om tillståndet.

 12. Efter 30 dagars feber så blir det en dags feberfritt. Då drar du iväg med pojken på en lååååång promenad. Så lång att ni får åka taxi hem, för han inte orkar gå. Sen sitter du nu & känner att livet är orättvist. Varför inte rannsaka ditt sätt att dra ut på långturer? Ni kunde kaaaaanske gått en lite mindre promenad efter 30 dagars sjukdom?

 13. ”Över en månad i isolering” skriver du. Bläddrar man ner så var det ju dag 30 som ni var ute på promenad, umgicks med Jonas mm. Så nej, inte ÖVER en månad i isolering. 30 dagar är EN månad, inte mer!!
  Hoppas nu L får vård och tillfrisknar!

 14. Alltså vilka trähattar som hänger här, det är så att man blir mörkrädd. Stackars er My, fy vad jobbigt med lilleman. Skönt att ni är tillbaka och att ni får hjälp?❤️Massa kärlek till er!

 15. Till de som skriver så taskigt , och känner att de absolut måste skriva ogina kommentarer..vet hut!! Hur skulle ni själva fungera och agera i samma situation? Tror inte man sitter och tittar på sitt barn 24/7, man kanske måste göra något annat för att inte bli helt knäpp av att bara sitta inne? Då skulle även jag kanske kasta ett getöga på sociala medier, eller skriva ett inlägg om jag hade en blogg, kanske av omtanke för sina bloggläsare som undrar eller vill veta ? Och du/ni som det bara kliar i fingrarna av att känna att ni måste leta fel, anmärka ord, räkna dagar,,,har ni inget eget liv ? Hoppas på ett snabbt tillfrisknande för Ludwig ! ?

 16. Jag blir så arg på alla som dömer! Om killen mår så dåligt sover han säkert en hel del och My har förmodligen anhöriga/vänner som vill veta hur det går. Vad spelar det er för roll om hon meddelar vi sms, telefonsamtal eller sociala medier? Vad spelar det er för roll om hon bloggar, läser en bok eller spelar mobilspel?
  Varför lägger ni själva energi på att läsa och tom kommentera hos någon ni så uppenbart stör er på? Det finns säkert annat/andra ni kunde gett den tiden istället ?

 17. Tänkte samma sak som du Carina S. Vilka fruktansvärt oförskämda människor det finns. Jag blir mörkrädd. Fokus för alla er borde vara att hålla tummarna för att sonen blir bättre snart, ja och att fokusera mer på era egna liv.

 18. Men fy vad tråkigt! Hoppas verkligen din lilla prins får hjälp att bli frisk snabbt ?
  Ludwig är jämnårig med mitt äldsta barnbarn, jag är utbildad beteendevetare, har tre vuxna barn som var små på 90 och 00-talet, innan jag hade smartphone. Det har hänt att jag suttit på sjukhuset och väntat med ett vilande/sovande barn och då läst en tidning, en bok eller löst korsord. Var jag en dålig mamma då? Självklart inte!
  Man tar sitt barn dit man ska ta det när det är sjukt och när man väntar med ett barn som är trött och medtaget så tar man sig för något riskfritt som mitt i allt kan ge lite lugn i en stressig situation. Och lugn är alltid bättre för alla, särskilt för de sjuka. Det är ett tecken på att man är mogen och hanterar sina känslor och situationen med fattning. Det finns många människor som inte har den förmågan, det är ofta de som skapar den största oredan och ohälsan. Världen och alla kommentarsfält är finare platser utan dessa pappskallar. Till dig som skrev att du jobbade i vården och att det är katastrof: Byt jobb! Du har hamnat helt fel.
  My, Ljus o kärlek till dig och sonen? Ni är sådana kämpar och du är ett föredöme My!

 19. Hoppas allt är bättre i dag!
  Onödigt skriva elaka kommentarer. Kanske känns det bra att lägga ut på bloggen å få lite stöd och tips från dom som är bra människor.
  Tänker på er?❤

 20. Allt elakt är jätte onödigt! My mår kasst ändå.
  Hopas hoppas att din fina pojke är på benen snart igen. De här var jätte tråkigt. ?❤❤❤

 21. Hoppas Lilleman snart blir bättre!!! Tycker så synd om er båda och förstår din oro!
  Bry dig inte heller om de dumma kommentarer du får, jag säger som jag brukar…vi som är någorlunda funtade fattar att du kan göra blogginlägg och instagramma och ta hand om sonen! Mer förklaringar behövs inte! Du är en grym mamma My! Tusen kramar och hoppas din fina kille snart blir frisk!
  //Berith

 22. Hoppas han är på benen snart igen! Kan bara föreställa mig hur vidrigt jobbigt ni måste ha det nu… Önskar er allt det bästa! ❤

 23. Fy vilket tråkigt bakslag , blev så glad för lilleman o din skull han blev bättre ❤️ Efter 30 dagar inne vill man så gärna ut en sväng . Måste säga jag är chockad över en del troll här inne !! Kritisera din mamma roll , att du inte skall blogga när han är sjuk för det gör dig sämre på något vis o MASSA pekfinger , dra åt skogen med dem .. egentligen ännu längre … jag följer er resa o väntar på uppdatering ❤️ Tycker oerhört synd om er ! En del förstår inte om barnen sover o man sitter bredvid så känns det lättare skriva av sig oro ❤️ När jag var i en liknade sits delade jag på fb , lite Som en dagbok .. just för jag inte orkade samtal o meddelanden ( rätt eller fel kvittar det kändes bra för mig just där o då ). Ta INTE åt dig MY !! ❤️ Krya på Ludvig nu ! Kram

 24. Vilken stark människa du är My! Lilleman kunde inte ha en bättre mamma! Ni kommer ta er igenom detta!! Stor kram från en annan mamma ❤

 25. Fortsätt skriv My jag skrev tidigare en välbesökt blogg. Mina barn uppskattar oerhört mycket idag att läsa om när dom var barn vad som hände i både högt och lågt.
  Dom som skriver negativa kommentarer har inget liv.
  Krya på er och skriv vidare din son kommer uppskatta att få läsa om hur mycket du/ni kämpat när han blivit äldre

 26. Var finns pappan undrar jag? Att du ensam skall behöva bära denna oro är ju hemskt. Du behöver ju också avlastning speciellt nu när ni är så isolerade för att hämta nya krafter och energi, plus att du är ju själv sjuk.
  Stackars stackars er och hoppas på snabb bättring denna vända. Kan det möjligtvis vara så att han tog ut sig totalt på eran långa promenad? Utmattat helt enkelt och för svag efter att ha varit sjuk så länge. Sådant kan ge feber!

 27. Fast att skriva att det var fruktansvärt oansvarigt av My för sin egen skull gå så långt efter att L varit så sjuk så länge är inte fel eller dumt. Det är ju bara en sanning. Det är oansvarigt, sen att läkarna nu ska göra en bredare utredning UTAN att ta coronatest, (annars skulle My skrivit att dom ska ta det) är ju rena felbehandlingen.
  Dom ska utesluta det först av allt efter så här lång sjukdom, sen efter negativt svar ska dom gå vidare med vad det är för fel. Iofs tror jag som övriga att han fått en bakteriell sjukdom då hans immunförsvar är så nedsatt efter så lång sjukdom. Det finns andra sjukdomar också men jag skulle kräva och jag fick svar av My att man inte kunde kräva det i Sthlm men jo,…. Det kan man.
  Känns som att läkarna snarare fått krav av regeringen att inte ta test för då kommer det fram att barn kan drabbas och drabbas hårt. Då skulle staten vara tvungna att stänga skolan och det vill dom ju inte för då kan inte tillräckligt många bli sjuka och immuna men jag tror inte denna sjuka kommer ge immunitet. Inte på länge länge. Världen ska mista många många miljoner människor innan den ger sig.
  KRYA PÅ DIG LILLA GRABB.

 28. Hoppas du får svar nu på varför han mår så dåligt , vet hur det känns att stå maktlös när ens barn mår dåligt .Krya kramar till er båda .❤️❤️❤️

 29. Herregud, så många konspirationsteorier i en och samma kommentar. Och nej, barn drabbas inte hårt. Då hade det NATURLIGTVIS kommit fram i ljuset, någonstans i världen. Eller sitter samtliga länder i världen och döljer och mörkar att barn drabbas hårt menar du. Det kommer dö många, dock inte många, många miljoner. Det kommer dö en del men det gör det i alla andra sjukdomar också. Det är vad sjukdomar innebär – att man kan dö.

 30. Jisses det krävs speciella idioter för att bli ännu dummare ? en del av dom har samlats här och spyr ur sig den ena korkade kommentaren efter den andra. Shame on you! ? Vem är ni att sitta här och döma? Vem är ni att sitta här och tro er vara så mycket bättre än andra?
  Ni dömer My, ni ifrågasätter både henne och pappan ? SHAME ON YOU! Varför ska pappan åka upp till Sthlm och riskera att bli smittad av ev corona? Varför åka upp och bli smittad och ta med sig smittan ner till hans familj innehållande barn? HUR TÄNKER NI? ? just det, ni tillhör den där speciella gruppen idioter som bara är här för att döma och smutskasta My. Har ni inget liv så skaffa ett, men sitt inte här och spy era galenskaper.
  Hoppas Ludvig kryar på sig snart igen My ?? håll ut tjejen ?

 31. Men Maria i Kalmar vad är det du säger? My då? Varför skall hon iså fall utsättas för Corona och inte pappan? För att hon är mamma/ kvinna eller hur tänker du nu?
  Du hade nog bara lite otur när du tänkte.
  Pojken har varit svårt sjuk över en månad nu och du tycker att pappan skall hålla sig borta? Det är ju inte ens säkert att han har Corona. My som också är sjuk behöver få hjälp av pappan punkt slut…. Pucko!!!

 32. Till Mia, nej My är inte sjuk. Då skulle de väl inte ha gått ut häromdagen, fikat och träffat Jonas? Har man minsta lilla symptom ska man stanna hemma.

 33. All kärlek och styrka till er My! Vilka kämpar ni är! Och ni som förgiftar kommentarsfältet: Det är skrämmande att tänka sig att ni kanske har barn och uppfostrar dem i samma föraktfulla, dömande och förminskande anda som ni visar prov på här. Så sorgligt och beklämmande! Har man någon form av empati och känsla för vad som passar sig att säga förstår man väl att nu är inte rätt läge att komma med pikar och pekpinnar! Jag antar att många av er kanske är rädda och frustrerade av virus-situationen, men det måste väl finnas något vettigt ni kan göra för att må bättre istället för att sparka på en som redan ligger? Kanske volontärarbeta, handla till en släkting, gå i terapi?

 34. Viktigt att ta det lugnt efter en Corona mycket som händer i kroppen den ska återhämta sig och det kan ta veckor, men om han va helt frisk och febern är tillbaka igen kan det vara ett tecken på att nått kan vara galet och ska kollas upp skönt att ni är på rätt plats ,hoppas ni får rätt hjälp denna gång jag skulle propsa på antibiotika efter så lång tid sjuk och att de kollar upp om han har elektrolytobalans med tanke på att hans långvariga feber kan ha påverkat! Lycka Till??

 35. Svar till Maria i Kalmars argsinta inlägg.
  Vad andra skriver om pappan skiter jag i men OM killen INTE har Corona och pappans familj är friska så kan pappan åka till Stockholm och ta ett hotellrum. Bara träffa pojken ( när de väl får reda på var felet ligger självklart)
  Ingen har sagt än att vare sig killen eller My har Corona.
  OM killen är sjuk i nåt som INTE smittar ( det vet vi ju inte än ) så KAN faktiskt pappan åka upp. Han behöver ju inte träffa nån annan än pojken.
  Bor han på hotell behöver han inte ut ens.
  Han kan köpa med mat eller om han har råd beställa på hotellet.
  Det är ju inget negativt i att skriva så.
  Jag skrev det av välmening för My, för de är två om barnet och hon kan ju faktiskt få ta hand om sig själv ett tag.
  Om hon är frisk kan ju HON behöva få vara ute i friska luften lite längre stunder.
  Jag förstår om man vill ha hand om sitt barn när det är sjukt men hon kan behövs avkastning. Är det inget smittsamt så kan pappan delta.
  Du får nog läsa lite bättre innan du häver ur dig för mycket.

 36. Kärlek till Ludwig?
  Håller verkligen med som många andra om att det är så jäkla trist att klaga på att My skriver och bloggar om detta. Alla ni som klagar använder säkert instagram eller fb som ett sätt att kommunicera. Jag vet själv att jag ibland hellre instagram om nåt viktigt än att svara på 30-50 sms som jag nästan får dagligen. Jag önskar verkpgen ingen nåt illa så misstolka inte men vore skönt om ni klagomurar råkade ut för nåt liknade , bara för att få er en egen dos av verkligheten och eran egna medicin. Som sagt bara en tanke och ingen önskan alls. My keep being yourself bcoz that’s why we love u. Även om du är lite oturs fågeln eller GÅSMAMMAN ibland. Enkel matematik, gillar man inte nåt ska man inte läsa eller umgås med ämnet. Samma sak gäller allt i livet. På så sätt besparar vi oss livskvalite och egentid med äkta välmående ??❤️ Kram till alla glada och även en lite mindre kram till surgubbar eller surtanteran ?? glad påsk

 37. Finns så mycket jag skulle kunna skriva för att försöka stärka dig och Ludvig. Men jag skriver ordet KÄRLEK ❤️
  Ta åt er av all kärlek som kommer till er. Känn den. Lev i och lev av den.

 38. Håller med Bobby? sluta att gnälla och klaga på My!
  Det spelar ingen roll vad hon gör för vissa, fel fel, än vad My gör !
  Nu hoppas vi lilla älsklingen Ludvig får hjälp och blir frisk?

 39. Åh vad jag hoppas att Ludwig och du My får må bättre snart. Blir orolig när du inte uppdaterar men hoppas att det vänt och att ni får fortsatt bra hjälp på sjukhuset. Många tankar och krya hälsningar ❤️

 40. Bra skrivet Bobby Oduncu!
  Att folk orkar vara så elaka, jag förstår det inte.
  Har man inget snällt att säga så är man tyst, det har åtminstone jag fått lära mig och även mina nu vuxna barn
  Skäms på er, stötta My istället!
  Hoppas det går bra för er och att orsaken hittas.
  Massor av styrkekramar till er båda ❤️ ?❤️?❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...