Corona karantän dag 23, ÄNTLIGEN feberfri! – Nu vänder det!!!

Corona karantän dag 23 ?!

Nu kommer ÄNTLIGEN en positivt uppdatering!
Här ser ni två slitna, mörbultade, trötta men positiva själar! ( kommer aldrig mer lägga upp en bild som denna igen
?)

För idag, dag 23 och Ludvig är ÄNTLIGEN feberfri! ???❤️.

Vi har båda haft feber inatt, en rent av svin-jobbig natt ? svettades och frossade om vartannat, MEN, från och med imorse är vi båda feberfri? ??( Peppar peppar)

Jag kan inte med ord beskriva våra 3 veckor, det känns som om vi befunnit oss i en mardröm. Lilleman är påtagligt medtagen. Han har alltså haft feber i 23 dagar, hosta, tung andning och värk. Han har fått ta astmamedicin DAGLIGEN och tar även nu vid behov.


Så det här med att barn inte drabbas så hårt, stämmer uppenbarligen inte i alla lägen
?.

Han har gått ner i vikt, han är ärligt talat helt slut ?? MEN, han har kämpat och trots sitt mående ändå varit min ”glada positiva” Lilla krigare ❤️?????.

Jag har tvärt om Lilleman gått upp i vikt ( ???‍♀️) , tampats och krigat med oron in och ut på sjukhus, sovit som en kratta, ovisshet är min största utmaning då jag är ett kontrollfreak ? Jag har försökt att bibehålla lugnet, samtidigt som jag vakat som en hök över Ludvigs andning, och månde.

Tillslut blev jag sjuk jag också sjuk , däckade helt med hög feber och hosta ?? Då höll jag på att bryta ihop ?. Där gick luften ur mig totalt…..

MEN, nu ser jag ljuset i tunneln! Vi mår bättre, och framförallt så känner jag att det vänder nu ??
Mitt mamma hjärta gråter av lycka
?❤️

För just den här rädslan att se min Lilleman behöva hjälp med syresättning på sjukhus är det absolut värsta jag upplev! ?? Oron kring all ovisshet gällande detta j*vla viruset. Oron kring ekonomin och alla inställda jobb, träningsresor och event, är såklart också en oro! Men just den där maktlöshet känslan som förälder att stå bredvid sitt barn som är SÅ sjuk önskar jag inte någon! ??

Så jag vill kika in, och dela med mig av min glada nyhet. Så jag ber till högre makter att vi besegrat febern, och att vi inom ett par dagar ska kunna återgå till en normal vardag ??

Vi längtar ihjäl oss efter min Indian, Jonas som har hjälp till med allt han kunnat ❤️ men varit på ”utsidan” ?

-TACK till all er som stöttar oss genom denna j*vigt j*vligt jobbiga period! ??????????

Förhoppningen är att vi ska slippa fler bakslag och sakta men säker resa oss ur denna mardröm ❤️????

Till alla er som befinner er i karantän, eller kanske är sjuka själv…. En extra stor krya-på-dig kram från mig till dig!

/My Martens

41 Komentarer

 1. Så UNDERBART att läsa!
  Njut av livet – ni klarade det ? Hoppas ni är immuna lääääänge nu!
  Glädjekram till er <3

 2. Så härligt.
  Tänk nu bara på att fortsatt hålla er i karantän ytterligare dagar efter.
  Livet kommer sakta men säkert återgå till det ”normala”
  Men det kommer ta tid för oss alla.
  Tråkigt, men sant.
  Kramar ?

 3. Härligt! Men undrar fortfarande varför du skriver Corona karantän – när du även skriver att ni inte har testats för covid 19?
  Hur som, skönt att höra att ni mår bättre!

 4. Så underbar så glad för er skull. Skickar massa bamsekramar till er. Som mamma vet det känslan att se att febern är borta och du som levde med i så många dagar med att lilleman haft feber. Hoppas att nu ni är friska på jätte länge ??❤️❤️❤️❤️

 5. Jag själv har legat i 3v, svårigheter med andning, ont i leder/huvudvärk, snuva, halsont och hemsk hosta som lett till aptitlöshet och känner ingen smak. Gått ner i vikt fr vältränad 56,8kg till 52. Men idag känns det att nu vänder det. Vart riktigt dålig men fått så fin hjälp av sjukvården! Kommer sjuka mig ytterligare en vecka till för att vara på den säkra sidan och hämta krafter. Kämpa ni två. Ni kirrar detta, tillsammans med er kärlek till varandra!

 6. Du som leagat sjuk i 3 veckor och haft problem med andning. Fick du hjälp på sjh, syrgas etc?
  Eller har du fått ta hand om dig själv hemma? Har du blivit testad och hur gammal är du? (Vill gärna veta om detta med att ”bara gamla blir allvarligt sjuka”)

  • Du kan lösa om båda gångerna vi legat inlagd på sjukhus , och hela våran situation här på bloggen…. Det är alltså inte jag som haft andnöd, utan min son.
   Och självklart fick han hjälp på sjukhuset, sedan har vi varit hemma och det har funkat okay med astmamedicin…. fullt frisk sedan innan… han är 9 år. Men som sagt… läs tidigare inägg…

 7. hej my skönt att ni är på bättrings vägen.så jobbigt när barnen är sjuka,men jag tycker att du överdriver lite.det finns värre sjukdomar en det här.gå in och läs på janemarinainstagram.önskar nu att det blir bättre

 8. Härligt att se ? Hoppas ni snart känner er helt friska. Har följt dina inlägg och hållit andan när jag läst hur ni haft det och hur ni kämpat. Så glad för eran skull att det vänt. I framtiden när du tycker att livet känns tungt och inte vet hur du ska orka eller klara något så har du den här tiden att se tillbaka på. Och då vet du att du klarar det! Stort lycka till i framtiden ?

 9. Underbara nyheter, hoppas det håller i sig och att ni nu har fått immunitet. Önskar att det fanns ett test för det redan det är tydligen lite osäkert om och hur länge man blir immun. Så skönt att du redan är på bättringsvägen också, min dotter hade influensa B för inte så längesen och blev också jättesjuk så man oroar sig ju då att det ska bli värre. (Även om inget är/blir som normalt på flera månader säkert så förstår jag vad du menar att ni iaf KAN få utanför dörren om ni skulle vilja). Trevlig helg!!!

 10. Så underbart att ni mår bättre!! Här är min åsikt: Klart ni kan kalla det att vara i karantän även om ni inte testats! Du är ju ingen läkare eller informatör till Socialstyrelsen. Då ”får” du lov att kalla det vad du vill. Vi har flera kollegor på jobbet som satts i karantän pga förkylning och feber, ingen vet om det är Corona eller inte. Men detta är MIN åsikt. Tycker man något annat så får man också tycka det.

 11. Underbart att läsa att ni mår bättre. Har själv en 9-årig son och fasar för att få gå igenom detta själv. ❤

 12. Underbart för er! Å till Annika Karlsson.. det finns alltid värre saker men alla har rätt till sina känslor å få respekt för det. Varför inte bara vara glad för My och hennes son punkt. Är du inte det behöver du inte kommentera alls. Till alla som har det jobbigt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 13. Kom att tänka på… alla de prövningar du varit med om.
  Hoppas verkligen att alla de problemen ligger bakom dig nu!
  Vi vet inte vart det bär gällande ekonomin efter corona. Men glöm inte att din styrka är dina entreprenör egenskaper. På något sätt lyckas du resa dig och se möjligheter där andra inte vågar.
  Sen kan man ju tycka att människor borde lära sig av denna pandemi att hälsan ÄR viktig och den kan vara AVGÖRANDE när nästa våg kommer. Att ha starka lungor och bra uthållighet – så nog tror jag att ditt lilla gym kommer på fötter.
  Min gissning är att rädslan för större folksamlingar kommer sitta kvar och då skulle jag hellre välja ett litet gym som klarar av att desinficera lokal och verktyg just pga. sin storlek.
  Ville bara säga detta, heja dig My!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...