Fit By MY Martens – Din Online coach

 

Personliga kost och träningsupplägg – Online

Hej på er!

Nu finns det några platser kvar till mitt online-team, så om du är redo att börja resan mot att nå dina mål, så är jag också det!:)

NU råder speciella omständigheter i samhället och vissa gym är stängda. Jag förespråkar att man INTE tar det som ursäkt utan om ditt gym är stängt och du mår bra, så ska du istället träna hemmifrån eller utomhus 😉 

Om du är intresserad av att köra med mig som onlinecoach så är detta vad jag erbjuder: 

1) Ett kostschema helt anpassat efter dig, dina mål, din träningsnivå och vardag. Jag tar hänsyn till ev allergier, dina preferenser, tid och ekonomi. Du kommer få flera olika recept för varje måltid så du har möjlighet att variera din kost under vår tid tillsammans. Det behöver inte vara ”tråkigt” att äta nyttigt och jag vill förse dig me tips och råd kring hur du ska tänka framåt och hitta en hållbar balans även efter att du nått din målsättning och ska fortsätta på egen hand. 

2) Träningsprogram skräddarsytt utifrån dig, din vardag, erfarenhet och målsättning. Vill du träna hemma, utomhus eller på gymmet anpassar jag mig utifrån det. Vi kommer under tidens gång uppdatera och förändra det vid behov!  

Det spelar ingen roll om du är nybörjare, rutinerad, erfaren, soffpotatis, eller nybliven mamma. Oavsett vad just DIN MÅLSÄTTNING är så ska jag förse dig med verktygen för att du ska ta dig dit.

-MEN, som sagt, jag förser dig med verktyg…. Men jobbet behöver du göra själv 😉 

3) Tillgång till appen; Förutom att du har ditt kost och träningsscheman tillgängligt direkt i mobilen kommer du i appen kunna följa din utveckling, du kan registrerar din vikt, dina mått, ditt humör etc för att se hur du ligger till. Utifrån detta så kommer jag kontinuerligt justera och uppdatera din kost och träning så vi tillsammans når ditt mål!

4) Chatt; I appen har du också tillgång till ett chatt-system där du kan skriva till mig personligen. Där svarar jag alltid svarar nio 48h. 

Nu finns det alltså några ca 8-10 platser lediga. Så OM du är redo att investera i dig själv och påbörja din resa tillsammans med mig så ska du ansöka om din plats HÄR  <– <– <–

 

 

/ My Martens

Kommentarer (14)
 • Ann

  My hur ska du orka med olinekunder om du och din son är svårt sjuka? Eller mår ni bra igen.
  Krya på er!

  • mymartens

   Att sköta mina onlineklinter går bra hemifrån. Jag har en struktur där det fungerar alldeles utmärkt. Nej, tyvärr är vi fortfarande sjuka =(
   Men, men. Nu gäller det att jobba med det jag kan. Mina PT klinter är inställda, mina event och träningsresor. Så där fokus kommer ligga framåt är mina online klinter, Blogg och samarbeten… =)

 • Helene

  Hur mycket kostar det?

  • mymartens

   Det beror hel två vilket upplägg. Hur länge osv… Kost eller träning. Eller kanske båda två. Allt detta går man igenom när man sedan blir kontaktad….. Med vänlig hälsning, My Martens

 • Helene

  Tack hade velat veta innan om det fanns paket eller per månad eller så……..

 • Ann

  My kan du inte ge ett kostnads exempel?

 • Helle

  Vad har du för erfarenhet av att träna nyblivna mammor? Hur långt efter förlossningen kan man träna hos dig?

 • Anonym

  Vill oxå veta pris?

 • Marie

  Herregud .. lever du i ett parallellt universum ? Men degen ska in eller .. vem i hela världen hoppar på detta ?

 • maria e

  Krya på er My och son:) Många kramar från Maria

 • St

  Tycker du borde ha möjligheter att se kostnaderna.
  TROR faktiskt det skulle underlätta då de flesta vill veta vad saker och ting kostar,
  Bara ett tips.
  Krya på er nu ?

 • Malin

  Ja du Marie, klart degen måste in. Hur gör du själv? Har du slutat jobba? Ingen inkomst längre? Tränar eller rör inte på dig heller?
  Det verkar vara rätt många som sitter hemma o jäser och hittar ursäkter att inte träna eller röra på sig, äter och småsnaskar. Så det är nog många dom skulle behöva Mys tjänst.
  Själv jobbar jag som vanligt o rör på mig hela dagarna. Inte hemma eller hemifrån för det går inte. Men tränar gör jag hemma i eget gym, det gör jag alltid, oavsett Corona eller ej, och just nu när man inte är ute och far mer än nödvändigt så hinner jag träna desto mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.