Nu finns det några platser lediga till min PT Online tjänst. Är du redo att påbörja din resa och vill göra det tillsammans med mig så är det dags att ansöka om DIN plats! Ansök nu =)

 

Fit By MY Martens – Din Online coach

 

Personliga kost och träningsupplägg – Online

Hej på er!

Nu finns det några platser kvar till mitt online-team, så om du är redo att börja resan mot att nå dina mål, så är jag också det!:)

NU råder speciella omständigheter i samhället och vissa gym är stängda. Jag förespråkar att man INTE tar det som ursäkt utan om ditt gym är stängt och du mår bra, så ska du istället träna hemmifrån eller utomhus 😉 

Om du är intresserad av att köra med mig som onlinecoach så är detta vad jag erbjuder: 

1) Ett kostschema helt anpassat efter dig, dina mål, din träningsnivå och vardag. Jag tar hänsyn till ev allergier, dina preferenser, tid och ekonomi. Du kommer få flera olika recept för varje måltid så du har möjlighet att variera din kost under vår tid tillsammans. Det behöver inte vara ”tråkigt” att äta nyttigt och jag vill förse dig me tips och råd kring hur du ska tänka framåt och hitta en hållbar balans även efter att du nått din målsättning och ska fortsätta på egen hand. 

2) Träningsprogram skräddarsytt utifrån dig, din vardag, erfarenhet och målsättning. Vill du träna hemma, utomhus eller på gymmet anpassar jag mig utifrån det. Vi kommer under tidens gång uppdatera och förändra det vid behov!  

Det spelar ingen roll om du är nybörjare, rutinerad, erfaren, soffpotatis, eller nybliven mamma. Oavsett vad just DIN MÅLSÄTTNING är så ska jag förse dig med verktygen för att du ska ta dig dit.

-MEN, som sagt, jag förser dig med verktyg…. Men jobbet behöver du göra själv 😉 

3) Tillgång till appen; Förutom att du har ditt kost och träningsscheman tillgängligt direkt i mobilen kommer du i appen kunna följa din utveckling, du kan registrerar din vikt, dina mått, ditt humör etc för att se hur du ligger till. Utifrån detta så kommer jag kontinuerligt justera och uppdatera din kost och träning så vi tillsammans når ditt mål!

4) Chatt; I appen har du också tillgång till ett chatt-system där du kan skriva till mig personligen. Där svarar jag alltid svarar nio 48h. 

Nu finns det alltså några ca 8-10 platser lediga. Så OM du är redo att investera i dig själv och påbörja din resa tillsammans med mig så ska du ansöka om din plats HÄR  <– <– <–

 

 

/ My Martens

14 Komentarer

  • Att sköta mina onlineklinter går bra hemifrån. Jag har en struktur där det fungerar alldeles utmärkt. Nej, tyvärr är vi fortfarande sjuka =(
   Men, men. Nu gäller det att jobba med det jag kan. Mina PT klinter är inställda, mina event och träningsresor. Så där fokus kommer ligga framåt är mina online klinter, Blogg och samarbeten… =)

  • Det beror hel två vilket upplägg. Hur länge osv… Kost eller träning. Eller kanske båda två. Allt detta går man igenom när man sedan blir kontaktad….. Med vänlig hälsning, My Martens

 1. Tycker du borde ha möjligheter att se kostnaderna.
  TROR faktiskt det skulle underlätta då de flesta vill veta vad saker och ting kostar,
  Bara ett tips.
  Krya på er nu ?

 2. Ja du Marie, klart degen måste in. Hur gör du själv? Har du slutat jobba? Ingen inkomst längre? Tränar eller rör inte på dig heller?
  Det verkar vara rätt många som sitter hemma o jäser och hittar ursäkter att inte träna eller röra på sig, äter och småsnaskar. Så det är nog många dom skulle behöva Mys tjänst.
  Själv jobbar jag som vanligt o rör på mig hela dagarna. Inte hemma eller hemifrån för det går inte. Men tränar gör jag hemma i eget gym, det gör jag alltid, oavsett Corona eller ej, och just nu när man inte är ute och far mer än nödvändigt så hinner jag träna desto mer.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...