Corona karantän dag 18 för Lilleman. Och nu är jag själv sjuk……

Corona karantän dag 18???.

Nu har det varit tyst från mig i två dagar…. Anledningen är att jag själv blivit sjuk ?

-Nu är jag f*n inte tuff! ?

Det är 18:e dagen för Ludvig med feber, hosta, värk, och tung andning ? Det spelar ingen roll vad jag gör, jag får inte bort febern……. ?

MEN, hans ”allmäntillstånd” är ändå okay, han kämpar på och är både glad busig trots sitt tillstånd??

Enligt läkaren så ska vi avvakta en vecka till innan vi går åka in till sjukhuset igen ?‍♀️ Så, det är precis det jag gör.

Jag har stenkoll på att hans inte blir sämre iallafall. Jag ger honom maxdos av febernedsättande, och astmamedicinen dagligen vid behov??

– Han är en riktig liten krigar ???? Trots att han är så sjuk. Trots att han är rastlös och trött på situationen så ”gnäller” han ingenting….

Nu har jag också fallit dit!

Igår slog det till. Jag vaknade med huvudvärk från h*elvetet, ont i kroppen, feber, och hosta ?‍♀️???

-J*vla skit rent ut sagt!

Jag trodde att jag skulle klara mig då det gått över 2 veckor sedan Lilleman insjuknade. Men tydligen inte…. Så nu ligger vi båda utslagna, och jag fortsätter att kämpa för att bibehålla lugnet och helt enkelt pyssla om oss så gott det går ??❤️

Jag vet att ni är väldigt, väldigt många där ute dom är drabbade på olika att. Frivillig karantän, sjuka, sjuka anhöriga, permuterade, uppsagda, oroliga…. osv. Jag är också orolig, för Lillemans hälsa som har gått med detta sååå länge ? Orolig att ljög själv ska bli så sjuk att jag inte ska kunna ta hand om honom… ?‍♀️

Men ingen är ensam i detta ??❤️

Ta hand om dina nära & kära och visa att ni bryr er om varandra ❤️

kram från oss

/ My Martens

41 Komentarer

  • Annika? På riktigt!
   Inget ”krya på er”.
   Du kommenterar Makeup som inte finns ? ”perfekta” fransar? Mina sista fransar som sitter kvar sedan 7 veckor är ju allt annat än just perfekt …. jag har inga planer på att göra nya heller… då vi är sjuka? Och kommer vara i karantän länge..
   Jag har en iPhone stående på soffbordet…. sen trycker man självutlösare och kan då välja på 3 eller 10 sekunder.
   Som ensamstående mamma är det ett mycket enkelt och smidigt sätt att ta kort och föreviga vardagen även när man är själv…..
   Sluta upp med dina påhopp om och om igen ”Annika”. Jag har tröttnat på dig….

 1. Nej, vad tråkigt! Hoppas att det blir lindrigt för dig, inte lätt att vara sjuk själv, när man har sjukt barn att ta hand om?

 2. Nooo du åkte oxå dit?hoppas du blir lindrigare sjuk än lilleman, be Jonas ställa mat utanför dörren åt er??Vila på och krya på er❤️

 3. Nej ??! Men ni är så fina, vilken bild ?! Vilket team ni är. Lovar att bättre tider kommer. Våga tro och ha framtidstro. Jag är ENORMT imponerad över ditt föräldraskap. Det ska Du veta. Ta den hjälp du nu kan få av din kille. Med handling alltså eftersom ni ej kan träffas och bra goda saker till er. Ät lite mer för få ork. Ta vikt och motion sedan. Ladda energi. Alla styrkekramar till Dig och din son. Kram!

 4. Men kära nån då. Nu får allt lillemanne krya på sig så han kan serva mamma lite. Uschianemej vilket spektakel till sjuka.
  Krya på er.

 5. Usch vad jobbigt det måste vara. Min dotter hade också viruset, men mår bättre nu. Jag blev själv inte smittad…än. Vet hur jobbigt det är. Hoppas att du har många nära och kära som hjälper dig. Kram och krya på er!

 6. Åh vad jobbigt för er. Lider verkligen med dig. Hoppas för er skull att det vänder snart. En liten fråga, varför skriver du alltid ”Coronakarantän” – när du inte vet om du/ni har det?

 7. Hoppas att barnet blir friskt snart så du kan få avlastning nu när du själv är sjuk.Pratade med min kompis som legat sjuk i 16 dagar men vände på dag 17 så vi får hoppas att det vilken dag som helst blir bättre.
  Krya på dig och din son

 8. Stackars.. du måste be om hjälp om du känner att du inte orkar. Världens starkaste mamma!! Hoppas att det vänder för L nu och att du får en lindrigare variant. Snart får ni återförenas med vänner o familj. Känner du också ett tryck över bröstet eller har svårt att andas? Kram kram

 9. Nej så tråkigt att du också blev sjuk, hoppades du var immun redan. All styrka till er!❤️❤️❤️❤️❤️

 10. Oj vad jobbigt hoppas det går bra
  Jonas får lämna typ färdig mat så du slipper laga. Krya på er.
  Ludvig är en otrolig kille på alla sätt alltså.❤❤❤

 11. Nu blåser det minsann hårt men ni ser ändå ut att stå stadigt i stormen! Utstrålar kärlek! Tänker på Er och jag tror ni har bästa matleverantören!
  Tänker på Er och skickar Krya på Er kramar…mängder de kommer i såpbubblor!

 12. Jobbar i vården , det är dystert nu. Hoppas inte jag blir smittad och tar hem det till min familj. Hoppas alla tänker sig för nu med hygienen och hur vi rör oss bland folk

 13. Krya på er!❤️?
  Kolla in TV4 play på lördagens (28/3) inslag gällande Corona med två läkare, en som kan lungor och en thoraxradiologi expert- De visade hur förändringar i lungorna ser ut efter Corona

 14. Det var jag som kommenterade om att inte ta ibuprofen..forlat! Jag sa bara vad jag har hort har i USA och har sager de att man ska undvika ibuprofen om man har corona for att det kan forvarra symtomen, men jag ar ingen lakare. Ville bara hjalpa till och hoppas inte att jag stallde till med nagonting. Forlat mig! Sa trakigt att du ocksa blivit sjuk ? Om det far dig att kanna dig liiite battre sa vill jag bara saga att du ar valdigt vacker, aven for att vara sjuk ? Forsok att inte oroa dig, det kommer att bli bra och ni kommer att bli friska bada 2! Jag forstar din stress och radsla dock men ni kommer att bli bra <3 Gor ditt basta for att inte stressa! Jag ska be en extra bon for er 2 ikvall och du kommmer att se att allt kommer att bli bra igen och ordna sig. Massa kramar till er! <3

 15. Så himla tråkigt!!
  Hoppas verkligen att du får lindrigare variant.
  Ta väl hand om dig och er och fokusera på att bli frisk!
  Kram

 16. Folk är verkligen helt låga och uppenbarligen blir folk dumma i huvudet i sin egen rädsla . Eller så är man dum från början .
  Istället för en kryahälsning så väljer en del idioter att kommentera UTSEENDE och sitter och fiffilurar HUR hon har tagit fotot
  Jag blir mörkrädd över er människor
  Tyvärr älskar ni ju bekräftelse och uppmärksamhet och nu får ni tyvärr det av mig oxå
  Men ni bör ha NOLL respons
  Av oss alla
  Egentligen
  Ibland kan man tyvärr inte hålla sig ifrån att respondera dessa elaka människor ! Fi fan för er allihopa !
  Stort krya på er !
  Hoppas att ni har folk i er omgivning som kan stötta upp vid ytterdörren ! All kärlek och kramar till er ! Hoppas att det inom kort vänder för er ! Kram kram

 17. Hej.
  Tråkigt att läsa. Hoppas ni snart är friska. Jag läser att grabben din tar astmamedicin vid behov. Jag har själv gått och oroat mig för mina små som båda har astma. Har din pojks andning blivit mkt värre av cvid-19? Och hjälper astmamedicinen honom ngt nu?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...