Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Hej från taxin … Mot Arlanda och Åre!

Inlägget innehåller adlink

Hej från Taxi!

Hoppas du har en bra dag…. Nu sitter jag i taxin påväg till Bromma för jag ska möta upp tjejerna! ? Detta ska bli en lugn och skön helg med natur, spa, mysigt sällskap och väldigt mycket frisk luft ???

Preciiiiis innan jag skulle åka så kom mitt bud ifrån ideal of Sweden! ??

Nya powerbanks…. jag kan inte resa utan powerbanks och Jag glömde mina i Thailand senaste… ? Så nu kom dom i grevens tid så att jag kunde ta med till Åre ? Om ni behov er mobilskal, laddare , eller annat så använd koden ”mymartens15” så får du 15%, så får du 15 % när du handlar….

-Du kan kika HÄR ???

Vi hörs snart!

/My Martens

14 Komentarer

 1. Håller med Simone
  Reklammarkera!
  Får man vara lite nyfiken ?
  Du skriver om Åre och frisk luft.
  Har du inga betänkligheter när det gäller att flyga i dessa tider när allt ska vara så ”klimatsmart”?
  Ha det bra i alla fall

  • Jag har åkt det tåget innan =) Funkar fin-fint! =) Allt beror på övrig planering, lämning/hömtaning av Ludvig. tider att passa osv =) Jag avstår från ALLA flygresor som jag kan. Jag har minskat flygningen radikalt….. Förutom det så är jag precis som ånga andra väldigt miljömedvetna och tänker mycket kring andra saker som också bidrar i klimatfrågorna. MEN, vissa flygresor är oundvikliga, och dessa tänker jag inte att ha dåligt samvete för..

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...