En dag i min vardag…

Heeeej fina!

Plötsligt händer det , min ”Kalmar Fru” på bild ❣️?? Hon har varit upp i Sthlm på utbildning några dagar. Så idag hämtade jag Ludvig tidigare från fritids, sedan mot central för att hämta henne. Båda skulle nämligen flyga ifrån Bromma flygplats. Men olika tider. Innan vi begav oss mot flygplatsen så visade jag henne studion, och hon fick komma hem till oss för första gången och se hur vi bor… Mysigt ❣️ vi har känt varandra i 12-13 år. Innan sågs vi väldigt ofta… Nuförtiden hörs vi mer på telen… Så att ses irl känns ju väldigt lyxigt ❤️

Klockan är nu 21:59. Jag har precis duschat, borstat tänderna och kraschat i soffan….. LÅNG dag! Men en riktigt BRA dag! ??❤️

Som jag säger. Min kropp är långt ifrån ”pigg” . Influensan, infektionerna osv har gjort mig matt. Men för varje dag som går så känns det ändå lite bättre.

Jag undviker allt som tar energi, och har att upp lite ramar och regler för mig själv. Ett ganska ”fyrkantigt” regelverk där jag verkligen prioriterar mig själv och min återhämtning till 100% ?? Tex att jag lägger mig senaste, 22:00. Men oftast 21:00 ( så idag är jag i soffa och viloläge väldigt sent för att vara jag. )

Jag jobbar inga fulla dagar. (Oavsett vad som dyker upp! )

Utan jag jobbar några timmar /dagen.

Jag ställer krav när jag har möten. Innan tex så var jag ALLTID den som åkte till alla, vände ut och in på mig själv för att vara alla till lags.

Nu säger jag vänligt men bestämt att vi tar möte någonstans i närheten av där jag bor eller i studion. Just för att spara tid, energi och ha promenadväg hem ☺️

imorse mötte jag upp Kin. Min räddare i nöden! ????

Jag har lånat två par skidbyxor av henne.

För imorgon flyger jag till Åre över helgen! Vi ska till Bustamoons Fjällgård.

Det är Tanja Fylking som bjuder in, och dom andra som följer med är jag, Anna Book, och Christina Melin ? Detta är tjejer jag känner i snart 8 år. Vi har umgåtts intensivare under olika perioder. Tidigare tränade jag Christina och var henne PT ☺️ Anna ses jag ofta med. Men Tanja var såååå längesen som jag umgicks. Vi har hittat på olika galenskaper genom åren och varit ute och rest tillsammans några gånger ☺️

Men ni vet. Livet kommer emellan ibland. Skilsmässor, flytt, husförsäljningar, jobb, karriärer, vardag, barn och allt annat som hör livet till ?

Så detta ska bli en riktigt, rolig helg att ta en lång catch up och hinna ikapp allt man missat sen man sågs senast☺️❣️

Jag har idag även hunnit med ett spännande lunchmöte! Där vi planerat kommande träningsresor ??️‍♀️?‍♂️?‍♀️??

Vi har kikat på olika destinationer och jag är SÅ taggad på att se vilka vi kan få till! När man planerar resor så gör man det låååångt innan! Så nu ska vi räkna på det, kika på datum, ta in offerter för flyg osv. Men dessa resor kommer vara både i år, 2021 och 2022!

Just precis nu så känns allt lite konstigt med tanke på Corona.

-Hur känner du inför Corona situationen?

Jag personligen är lite nervös. Idag stängdes Manilla skolan här i Sthlm. Det kom som en. Chock när jag läste att en elev blivit smittad, så jag läst och hört innan att barn INTE borde drabbas. Ludvigs är påtagligt orolig. Jag märker hur barnen diskuterat sinsemellan i skolan. Våran skola har också varit duktiga på att förklara för barnen hur viktigt det är med hygienen. Att tvätta händerna, inte ta på allting , använd handsprit osv.. Men oron stiger!

-Jag gillar inte ovissheten alls!

Igårkväll kom Jonas in och hämtade oss. Vi har inte hunnit ses i veckan. Så han kom spontant in och så gick vi till taco baren och åt tacos. Imorgon åter Jonas iväg på 90-tals vågen ? samtidigt som jag åker till Åre. Så denna veckan har vi inte riktigt synkat ?

Nu måste jag sova! Men vi hörs imorgon!!!

Kram och gonatt!

/ My Martens

PS: idag är ingen vanlig dag! Idag är det Åzas födelsedag ❣️ Massa GRATTIS kramar till dig!

18 Komentarer

  • Förlåt M, men jag förstår inte din fråga? Om jag är orolig för min ekonomi? ? Vad menar du?
   Att jag väljer att gå ner i arbetstid och sätta hälsan först efter 4 antibiotika kurer, följt av infektioner, operation och influensan från helvetet ? Nej, M. Det oroar mig inte… Jag ser det som en ren och skär investering ?

 1. Ska gossen med till Åre ? Får man fråga hur du tänker när du ska planera in resor /event? Gör du det efter sonens schema, när du vet han ska vara hos pappan eller hur tänker du?
  Corona ? Ja, vad ska man säga!
  Fler och fler fall varje dag
  Flera i Stockholm idag.
  Inte orolig men man bör följa nyheter på Tv och radio och då även lokala kanaler. Inte gå på allt kvällstidningar skriver.

 2. Tråkig kommentar Helen, man tar ett prov. Då My varit både på vårdcentral o akuten skulle man tagit det provet vid misstanke.

 3. Lite komiskt att ni sitter under en Coronaskylt:) ( ölen) när du skriver om viruset. Undra om ölens märke påverkats av detta eländiga virus:) Trevlig resa!!!

 4. Kunde inte svara. Nej jag menar att om du kan välja att jobba så lite utan sjukpenning ( vilket kan vara svårt som egen) men ändå klara dig ekonomiskt. Det är ju fantastiskt i så fall. Då måste det vara en guldgruva när/om du väljer att jobba heltid. Och få förunnat. Skönt att slippa oroa sig för ekonomin när man inte är helt 100

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...