I samarbete med SMART Planering  

Hej Fina!

Nyligen så delade jag med mig av denna FANTISKA produkt med flera olika 

Hörrni nu bara måste jag tipsa om, ett dunderpaket som passar alla er som kämpar på med nyårslöften, och försöker komma in i nya hållbara rutiner! =)

…  Jag skulle vilja påstå att detta är bland  dom bästa verktyg för att få resultat och skapa en medvetenhet och för att tydligare kunna se dina framsteg! När väl framstegen, kommer så ökar ju motivationen! Allting hänger ihop =)

Jag personligen har efter flera veckors av sjuk-period, både innan och efter operationen LÄNGTAT efter att komma in i mina rutiner igen!

Så denna veckan börjar även jag att använda min kost och träningsdagbok . Man kan såklart anteckna saker överallt på ett papper, i mobilen osv. men strukturen år SÅ SMART upplagt i dessa böcker att det blir mycket roligare att använda dessa. Plus att jag blir lite extra motiverad när jag ska fylla i dessa då det ger mitt ego en riktig boost =)

Det gör att man på ett enkelt sätt får kontroll över allting som man gör, för här är det. OM man 2tränar bra” och “äter bra” men ändå inte får några resultat, då är det någonting som är fel, JAG LOVAR! Med dessa dagböcker så kan man enkelt följa allt man gör och på så sätt lättare lokalisera de förändringar som man behöver göra. Många av mina PT klienter, både fysiska och online klienter använder dessa böcker och är jätte nöjda med dom. Då och då kikar vi på dom gemensamt

( Via min online tjänst kan man även lägga in bilder så att jag kan se deras anteckningar tex… ) 

-Väldigt intressant, då man oftast “glömmer” bort både saker som man GÖR, men också saker som man INTE gör 😉  

Just nu kan du beställa denna paketlösning för endast 400:- (ordinarie pris ligger på 450 :- ) 

Detta är då mer än dom 15% som du får på övrigt sortiment genom min kod…  Men passar dig som vill ha en riktigt, riktigt bra paketlösning. 

 

Beställ detta paketet HÄR  <— <—

Det finns såklart flera böcker att välja på. Med rabattkoden martens15 så får du 15% på övrigt sortiment också.

Fitness dagboken, Hälsodagboken, Aktivitetsdagboken, W.O.D Boken som är några exempel =)

Gå in på www.smartplanering.se 

Nu ska jag till IKEA för imorgon kommer hantverkarna till min träningsstudio. Jag behöver bla ett understå till handfatet att sätta in i studion och lite förvaringsgrejer. Sen är vi snart igång 😉

-Hörs senare!

/ My Martens 

Kommentarer (3)
 • Kina

  Normalpris 450,- och nu 400,- 😮känns väldigt mycket ändå att betala.

  • mymartens

   Känns mycket att betala? Det är en generös drabbat med tanke på vad man får. Det är dessutom ett svensk litet förteg som både producerar och skapar sitt material just i Sverige ( Växjö) Jag tycker att det är en bra kampanj med tanke på av man får =)

 • Ninni

  Jättedyrt tycker jag också och en rabatt på 50 kronor känns faktiskt inte mycket på det där priset. Går så bra att skriva ner och hålla koll på detta själv om man vill det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *