Träningsevent tillsammans med The Healtybox  och Pischa

När Pischa har “den där” minen så har hon roliga grejer på G 😉 

Träningsevent med Pischa & The Helaty Box, på Clarion Hotel Element Spa 

Igår morse kickstartade jag både veckan och morgon med ett roligt träningevent som arrangerades av The Healty Box, med Pischa som coach! Jag kan ju säga att vi inte kunde fått en roligare start på veckan! 😉

Jag var som ett barn på julafton påläggen dit… Jag lämnade Lilleman lite tidigare på morgonfritids för att hinna i tid. Promenerade till Wörkout, insåg att jag inte skulle dit. Utan skulle till Clarion på ringvägen. SUCK!!!

Men, saken är den att “mitt nya” jag jobbar stenhårt på att minimera stressen, så jag hade god tid på mig. Det var bara att hoppa in i en über och åka dit. På vägen dit så körd morgontrafiken ihop sig… Så jag hoppade ur übern och gick sista kilometern. haha! Ni som VET ni vet hur det funkar här uppe! Blääää! ( Storstad V/s småstad 0-1 ) 

Men men…. Ingenting kunde förstöra mitt goda morgonhumör. Jag smsade med Malin ( Malin “malle” Jansson ) samtidigt. Hon hade dumt nog tagit bilen.. och när trafiken körde ihop sig så fastnat hon  Skillnaden när man kör själv är just att man inte kan göra som jag, hoppa ur på vägen…. hehe! Men, men hon kom in liiite senare än oss och sedan var vi i full gång! =)

För min del med veckor av sjudom, operation och alla turer fram och tillbaka så blev det en rivstart, MINST sagt! Blev flåsig direkt och kan ju inte direkt påstå att jag var på topp….. Men så j*kla kul!!!

Pischa känner jag sen länge, så jag visste precis vad jag kunde förvänta mig. Ett stenhårt pass med mycket flås alá Pischa 😉 #pischapiskar #wörkout  

För min del…. en kickstart rakt in i kaklet tills både mjölksyra och flåset golvade mig! hahaha! Älskat svett-fest!

Idag vaknade med träningsvärk deluxe! – Me like, efterlängtat! 😉 

Ovan Victoria och Charlotte.

Nedan, kramkalas mellan Jacob & Shad! haha!  

Båda jobbar som personliga tränare =)

Japp… där har ni oss. Mig och Malle! hahahahahaha! Jag dör! #orkarinte

Finns det något roligare än att umgås med likasinnade tränings-stollar och börja dagen på detta sätt? Jag är i en period där jag medvetet “dragit mig undan”.  Jag får inbjudningar nästan varje vecka till roliga event och partyn. Men ärligt talat. just nu så orkar jag inte det…. Jag menar inte att vara otacksam.

Men efter en intensiv höst, med hela situationen innan Ludvigs flytt och alla möten på socialtjänsten. Jakten på ny skola, allt det administrativa som det innebär. En fullspäckad höst med mitt uppdrag på Lohilo. Flytten av min träningsstudio, utvecklingen av min Online coachning sida oss osv.

Lägg till mitt vardags/privat liv, jonas, katter, pendlingen som sakta men säkert upphörde….   I kombination med flytten där jag tömde ölands-torpet osv osv. Med andra ord en intensiv höst som alla möjliga påfrestningar och utmaningar. MEN, tack vare min träning, min ökade medvetenhet och mitt sätt att varav ner i mindefullness så har jag ändå klarat mig igenom. Men nu däremot, när jag slappnar av så kom tröttheten som ett brev på posten. Så efter operationen och allt det där med infektionerna osv så har jag dragit i handbromsen. Rejält.

Så just därför har jag tackat nej till bank mig allt. Speciellt allt som rör sena kvällar, ytligt mingel och alkohol. Jag orkar inte socialisera “bara för att”. Alkohol dricka jag inte alls längre. Jag tror att jag druckit 3 gånger på 4 år. Jag saknar det inte. Jag har heller inte satt något förbud mot det. Men jag behöver inte det just nu. 

Just nuär väldigt “egoistiskt”, på ett BRA sätt. 

På ett sätt som alla egentligen borde vara. Just nu sätter jag mig själv och mitt välmående FÖRST!

( för om inte jag själv gör det… Vem gör det då? ) 

Några exempel. Tackar nej till allt som inte GER mig energi. Undviker allt som tar energi helt enkelt…. jag prioritet min träning och min kost. ( Smyger såklart igång efter träningsuppehåll efter op ) . Jag äter bra. Jag går absolut inte på ett strikt kostschema utan mitt egna hälsosamma kostupplägg som boostar med mig med allt som jag behöver just nu.  Men det jag prioriterar mest är min vila och återhämtning. Strikt mobilförbud efter kl 21:00. På sista tiden har jag även lagt mig då…. För att jag behöver det just nu behöver det…. =) Inga konstigheter egentligen. Men jag ger mig själv utrymme att landa i allt som är nytt efter att vi “släppt” öland, och börjat på ny skola osv. Jag ger mig själv utrymmet att komma på fötter efter sjukperioden.

MEN event och träffar som detta. Det ger mig energi. Att få hänga, umgås och träna med likasinnade är så galet kul! Ingen prestige, utan att bara komma, och vara  precis den man är…..  =)

För att generalisera lite,  det är alldeles för sällan man är lite egoistisk och prioritera sig själv och det man mår bra av.  jag kommer säkert att mingla på event ibland, och vara mer aktiv än jag är för tillfället. Men just nu, så är det inte ett upplägg som funkar för mig.

-Detta passar mig 100% bättre! 

Upplägget igår var Pischar Wörkout.

“Den hatfulla 8:an” . Samma sak här… Ni som “VET ni VET”.  För er andra. Detta är ett av passen som Pischa har med i sin träningsbok Wörkout som hon släppte för ca 1 år sedan…  

8 övningar 8 reps av varje övning, 8 varv.

-Go, go, go!!! Testa om ni vill =)

Skratt, svett och gemenskap. 

Hmm, som sagt…. Jag vet inte riktigt vilka tankar som rör sig i mit huvud på just denna bilden nedan…. hehe! Så sjukt trött! Men på ett SKÖNT sätt! 

 

 

Alltså kolla Malins axlar….. Damn!!!

Pischa filmar mig preciiiiis när mjölksyran slår till chi jag bryter igenom hahaha! ( jag la upp denna på min instagram story för er som vill kika ) 

Galet kul! Tillsammans med ett härligt gäng! 

Sedan fick vi slå oss ner och njuta en fantastisk frukos…… Alltså vilken lyx!

Dessutom, omgiven av palmer med en utsikt och sol som sken på oss så fick man nästan lite Thailands känsla…. -Underbart! Glömde ju nästan bort att säga det… Men vi fick även ett helt sätt träningskläder ifrån Björn Borg. -Tack för det, snacka om bortskämda =)

Vi satt och njöt av frukosten samtidigt som The healty Box presenterade sin nya box som Pischa varit med och tagit fram.

Hon har alltså lagt i sina personliga favoriter i denna box =)  För er som är nyfikna på boxen och vill veta mer så kan ni kika HÄR  <– <–

Såååååå mycket gott! Alltså drömmarnas dröm frukost! =)

En spännande blanding av energidryck, fotmask, magnesium, knäckebröd ( på sötpotatis! ) Bars, Mango-fusion och hand desinfektion ( viktigt när man rör sig i gym-miljö ) 

Mums =)

 

Tack Pischa & Ulrika ( som är grundaren bakom ) The Healthy Box för en dunder start på veckan! 

 

/ My Martens

Kommentarer (2)
  • St

    Ser ut på en av bilderna som om du ligger med rumpan bar 😂
    Förstår att det är inte så, tajta byxor och nåt med ljuset. Men kolla 😉

  • Mia

    Sååå roligt!!! Vilket järn-gäng! Men The Healty box, den låter väldigt intressant. har testat ett antal boxar och sååå mkt trist och tråkigt i dem. Den där kanske vore något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *