Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Mot doktor igen…. Uppdatering från sjukstugan…

I samarbete med Rosen serien & Bobbys Hårstudio?

Hej från sjukstugan!

Om en liten stund ska jag försöka mig på att promenera ner till Östermalm där min tandläkare ligger…. Samma status som innan, ont, irriterad och svullet, feber till och från ?

Detta börjar kännas som en lååång-dragen historia. Så nu håller vi tummarna för att jag får effektiv hjälp. Antibiotika, sköljning och några tips kanske ???

En lite komisk sak är att min utmaning med 30 dagar sockerfritt aldrig gått så bra som nu ??

Till er som kör, jag vet att ni är många… ni är flitiga på att skicka dm till mig på Instagram… men Snälla, kan inte du dela med dig av hur det går för dig??? Du får gärna Lämna en rad ibland kommentarerna med en kort uppdatering ???

Nu har jag samlat ihop flera gymma erbjudanden på mina personliga favorit :

Träningsdagboken från SMART Planering ligger och väntar på mig ?

Jag har även ordnat en rabattkod så att ni alla kan gå 15% på dessa fantastiska böcker ? Det är ett jätte bra verktyg för kost och träningsschema. Men blir mer medveten kring vad man äter och gör. Kommer prata mer om det vid senare tillfälle… men gå gärna in och kika så kan du använda koden ”martens15” så går du 15% på böckerna☺️

Jag längtar efter att få komma igång igen ? Men, snart så är jag tillbaka på gymmet och i vardagen ??

Bomullslöss och sopa

Kika gärna in på min instagram-story ( @mynartens ) där jag och Sture besegrar bomullslössen som attackerat mina porslinsblommor ?‍♀️

Jag har haft dessa sedan My’s Blommor tiden… Därför betyder dom mycket för mig! En dusch, med x-antal omgångar med min sopa-anti-kladd blandning som tar bort det!

Mitt personliga tips är att spruta dom 3-4 gånger samma dag. Låta det torka in och sedan duscha av dom…. Avvakta någon veckan och även om det inte kommit tillbaka, göra samma sak igen ??

Hudvård & Hårvård

Några av mina favoriter i badrums hyllan. Bobbys torrschampo är det BÄSTA jag provat! ? Nu när det är sjukstuga här hemma, och jag måste gå ut bland folk, så räddar detta torrschampo mig HELA tiden! ? orkar ju inte tvätta håret, när man feber-frossar är allt jobbigt! Men lite torrschampo i botten innan man lämna Ludvig i skolan, eller som nu när jag ska få träffa käk-specialisten.

Använd koden my10 så får du 10% på HELA Bobbys hårvårdserie ? In och shoppa HÄR ??

Det finns även ett generöst erbjudande där du får alla hans 5 produkter, schampoo, balsam, hårspray och torrschampo ?

-koden gäller på detta också!

Nu var många som frågade om Bobby Superhair, och bad mig fixa en rabattkod!

-Sagt och gjort!

Jag har ordnat så att du får 10% på den stora burken ?? med koden my10. Det är ett ”storpack” som är billigare redan från början ?

Sedan får du 20% på vanliga superhair med koden My20 ,

– Du hittar dom HÄR. ??

Dagkräm, Body Butter Shaping och Deo!

Mina 3 favoriter ifrån Rosenseien som jag använder DAGLIGEN . Deon, fri från allt skräp ( dvs alkohol & aluminiumklorid) som inte är bra för din hälsa !! ?

Bobby Butter shaping gör underverk för kroppen??

Den stramar åt huden, och gör den fastar, och hjäper även den hud som är känsligare, så som tex insida lår, en mamma-mage?

Ja ni fattar. Den går in på djupet, och bygget upp strukturen igen. Har man en gång provat denna, så går man aldrig ifrån den…

Moisturizet krämen ?

Denna krämen använder jag också dagligen. Det är en färgad dag-kräm som går in i huden och ”jämnar” nyansen. Den tar bort mörka ringar, röda rodnader och neutralisera din egen hud, samtidigt som den vårdar, återfuktar och fungerar som en dagkräm! -Den är BÄST!

Perfekt till vardags, på gymmet, eller när som helst då du vill vara naturlig, slippa sminka dig men vill se pigg & fräsch ut!?

Med koden My15 så får du 15% på hela sortimentet! ? in och shoppa HÄR

Nu mina vänner så ska jag börja min promenad. Jag får ju inte köra bil med mina värktabletter. Jonas är inte här, och jag är för snål för taxi….. Så jag testar att ta en lugn promenad, och i värsta fall så tar jag en Uber på vägen ?

kram och hej sålänge….

/ My Martens

7 Komentarer

 1. Men snälla lär dig åka t-bana!! Bor du i Stockholm så får du ta och lära dig.
  För att komma till tandis om tandis ligger i närheten av Stureplan:
  Ta gröna mot t-centralen från st:Eriksplan på TC gå av och byt mot röda mot Mörby/Ropsten gå av på Östermalmstorg. Tar en kvart, du slipper leta parkering, slipper be Jonas, behöver inte trötta ut dig. Bara ladda ner sl reseplanerare och lär dig.

 2. Hej!
  Jag har så problem med blomflugor, bytte all jord i höstas och sen har dom kommit. Så antar att det är från jorden, hur blir jag av med dom? Är det bara byta all jord eller är det bara kasta blommorna? Testat diverse husmorsknep och det funkar inte.. ?

  • Hej Tina! =)
   Ja, ibland behöver man tyvärr byta all jord. Samt vara noga med att diska ur krukorna, tvätta fönsterbrädan och fönsterna noga så att man inte har kvar några ägg osv… Ibland har jag var att slänga blommorna istället. Men inte utan att kämpa innan jag gett upp ? -lycka till!

 3. Väntar man några månader med Bobbys produkter så hittar man dom på Rusta för 20kr flaskan som sist när han lanserade hamnade på ÖB och Rustas hyllor/ tror inte flaskans utseende har nån betydelse

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...