Rosenserien Ekologisk och Vegansk hudvård

Här ser ni mig med underbara Mia! Mia har jobbat på Rosenserien i många år. Hon har den varit med mig på en av mina träningshelger nere på Öland. Mia gör ansiktsbehandlingar, och kan ALLT om hudvård =)

6BB19002-7316-4DC1-96D6-9A68F12963CB

Rosenserien – ett medvetet val 

Ni som känns mig sina länge vet att jag är stolt ambassadör till just Rosenserien.  Nu är det dags för er att kunna fylla på med hudvård igen. Därför har vi aktiverat koden:  martens15  så att ni får 15% på hela deras sortiment 😍 Du hittar webbshoppen HÄR 👈🏻

Ni är många nya läsare här inne, därför tänkte jag dela med mig av vissa saker igen!

 Så här kommer en liten reminder om saker jag vill poängtara. Vi är nämligenväldigt medvetna om VAD vi äter, VAD vi stoppar i oss. Vi strävar ofta mot nya hälsosamma mål. ( Inget fel i det såklart). Men, en sak man sällan tänker på är ju vad man använder på kroppen.  Tänk på att huden är vårat största organ, och nästan allt ni lägger på huden går mer eller mindre in i kroppen!!! (Viktigt!) 

Huden är vårat största organ: 

Min medvetenhet och mitt intresse för detta har ökat mer och mer….. Jag använder bara produkter som jag skulle kunna äta utan att bli förgiftad!  -Tänkvärt! 😍 Kropp och knopp hänger ihop! Jag lägger mycket tid på att ta hand om mig själv, att träna, och undvika massa konstiga ämnen i kosten tex. Därför har jag också blivit mer och mer medveten i övrigt också. Jag med min rosacea är dessutom JÄTTE känslig för vad jag kan ha och inte ha. 

Rosenserien har verkligen hjälpt mig att få ordning på min hy🙏🏻 Självklart hänger allt ihop. Rosacea bryter lättare ut när man mår sämre/stressar mycket…. kosten spelar enormt stor roll. Men du vet, den där känslan när man testat nästan allt men ingenting fungerar 🤷🏼‍♀️ och man ändå får röd-rosig hy och sår eller utslag i hela ansiktet, den känslan är inte rolig. Men då kom Rosenserien in i mitt liv.  För just rosenseriens naturliga produkter har lugnat, och dämpat min rosacea avsevärt!  Dom har naturligtvis olika hudvårdsserier för olika behov. Så den jag använder för rosacea är lugnande och inte “aktiv”, vilket gör underverk för huden!  -Så till alla mina rosacasystrar där ute, prova Rosenserien och ge det en chans 💞

43FA15CD-5FE6-48A2-8946-852863B4EE70

Vad använder du för deodorant?

Men, men men. Vad använder du för deodorant?  Detta är in absolut favorit deo. Jag kan verkligen inte vara utan! 😍 Nu ska jag förklara varför. Då ni som sagt är många nya läsare här inne på bloggen. 

Detta är en deodorant som verkligen funkar, UTAN aluminiumklorid, alkohol och parabener. Kika på den dea som just du använder och se om den innehåller just aluminiumklorid eller alkohol och parameter.  Det är svårt att hitta utan.Efter att jag blivit medveten kring etta och börjat kika på innehåller blev jag nästan mörkrädd. För tänk efter. Man använda den under armarna, och det går rakt in i lymfan. Googla dessa ämnen och se hur de påverkar kroppen och hälsan. Visste du att aluminiumklorid går in via svettkötlarna ut i lymfan och blodet och lagras sedan i fettvävnaderna i hjärnan och brösten?

-Läskigt!😱😳

I undersökningar har man sett att patienter med bröstcancer, alzheimer och benskörhet har för höga halter aluminium i kroppen…..  Så nu kommer jag ALDRIG att byta deo igen!

Nej till deodoranter med aluminiumklorid, alkohol eller parabener

Många av dom “bättre” deodoranterna är dock inte lika bra på att hålla en fräsch. Men Rosenseriens deodorant är den första jag hitta som jag kan lita på. Då vill kan även poängtera att jag provat nästan allt och lite till!

Den fungerar ÄVEN när jag tränar hårt. ( Ni som känner mig eller följer mina insta-storys VET att jag svettas mycket när jag tränar 😅 )och även när jag eftersvettas. Så när jag då lämnar gymmet så MÅSTE jag ha en deo att lita på, det gör jag med denna 😉🙏🏻🙌🏻

1C7FE273-09C1-42DC-B59A-7C9048BFB9AC

9F9938C5-7AA3-4BC1-9229-A34A5D6EA232

Body butter shaping, en kroppskräm du ser skilland ifrån!

Ett body butter som har extra allt❤️🙏🏻 Perfekt vid slapp hud eller på torr hud över hela kroppen. Det funkar även på eksem, sprickor i huden och överallt där man behöver det lilla extra….. Tex, ”Skrynkliga mamma magar” och andra celluliter och annat kan behöva lite extra kärlek! 

-Jag skäms inte över mina bristningar, men jag tackar heller inte nej till den hjälp man kan få!😌

Body butter shape tajtar till, och gör huden len och mjuk igen 😍  För att inte tala om dekolletaget, jag med stor byst får alltid ”sov-rynkor” där… Där gör krämen underverk 🙏🏻

6A9CF9B7-62D7-47DB-A3B5-62FC1FC4BEE9

Shampoo for hair and body litsea cubeba:

Ett schampo som funkar både i mitt hår och som duschkräm på kroppen så jag slipper ha flera flaskor i väskan till gymmet. Jag ÄLSKAR effektivisering!

Jag har ALLTID en massa olika grejer med mig. (Balsam/inpackning, schampoo, duschkräm dosv) Det blir tungt att bära och jag orkar inte bära med mig allt😅 Så jag testade denna. Jag använder bara denna, och klarar mig hur bra som helst! Så nu bor den i gymväskan 😍

Det doftar ljuvligt av citrus och gör huden mjuk och håret superfint. Jag behöver inte ens inpackning efteråt som jag alltid behövt tidigare, kör bara en leav-in med värmeskydd om jag ska föna/styla 🙌🏻  -Så effektivt!

Som sagt, använd koden martens15 så får du 15% på hela din beställning 😍 in och shoppa HÄR

 

Kram kram

/ My Martens 

Kommentarer (6)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *