Sista chansen med 20% på STRONGER!

I samarbete med STRONGER ???

Hej vänner!

Nu är det inte många dagar innan självaste julafton! Sen kommer nyår. Nyår innebär för många (inkl mig själv) en ”nystart” ?

Jag ÄLSKAR att sätta upp nyårslöften. Jag sätter upp stora målsättningar, som jag sedan bryter ner till mindre delmål. Sedan passar jag på att kicka igång det nya året med en massa energi, tack vare mina egna nyårslöften ?

-Nu måste jag få fråga, hur är det med dina nyårslöften? Berätta gärna ?? Ett nyårslöfte som rent statistiskt ligger högt är ju olika tränings/viktmål. Första veckorna efter årskiftet är alla gym överfulla. Som PT jobbar man som aldrig förr ????? Men jag gillar det!

Jag gillar nystarten, som drar med sig extra energi, höga ambitioner och ett j*kla go! MEN, målet från min sida ur en coach/ eller PTs perspektiv, det är ju såklart att se till att det inte BARA blir en kickstart, utan att det blir en hållbar livsstilsförändring ?

Mer om just det sen… För en hållbar livsstilsförändring kräver ett eget inlägg ? Men om du är en av dom som startar om, eller avlägger nyårslöften gällande träning….. Eller om du letar efter den ”perfekta” julklappen till någon tränings-tok så kan du passa på att använda koden STRONGER20 som just nu ger dig 20% ?

-Även på nyheterna! Spana in de nya kollektionerna ?

in och shoppa HÄR ????????

Ni vet att jag älskar Leo ?

Men jag måste erkänna att jag gillar deras nya kollektioner ???

-In och shoppa HÄR ???

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...