En HELT ledig helg. Efterlängtad och välbehövlig …

En lugn och skön helg med nära & kära.

I fredags somnade jag j soffan. Tidigt. Heeeelt slut! Jag har varit utloggad nästan hela helgen …… Ställt in 3 jobbmöten och varit HELT ledig! Både skönt och välbehövligt!

I lördags morse hämtade jag Lilleman på flygplatsen i Bromma. Sen åkte vi direkt ut till Sigtuna till mina ”sigtuna grannar” och åt frukost, -SOM jag saknat dom!

Just Sigtuna kommer alltid ligga mig extra varmt om hjärtat ❤️

Dit åker jag alltid när jag vill komma undan, eller vara ifred. Om jag går igenom något väldigt tungt tex så åkt jag tillbaka dit. Jag känner mig ”hemma” där.

David & Julia med deras 3 små söta tjejer har verkligen blivit ”familjära” vänner! En tanke som slog mig i lördag var att det var alldeles för längesen jag var där….. sedan i somras har livet snurrar på i 180! Stort ansvar på Lohilo, Situationen med Ludvig, som nu flyttar upp. Min egen flytt. Studion, resorna. Osv. En höst fylld med spännande innehåll, utmaningar och nya erfarenheter ❤️

Jag ska snart sammanfatta några nya ”nyårslöften” här inne. ( jag älskar ju det, en nystart varje år ?)

Men ett av dom är att prioritera mig själv, och dom som står mig närmast. Så det lär bli tätare besök i sigtuna bla…..

Ludvig besökte sitt ”Josef” . Josef är ett träd. Ett träd som Ludvig som liten lärde sig att krypa upp i. När jag var som sjukast i utbrändheten så var detta ett av dom första delmålen. Att kunna gå dit…. Vi har fikat där, pratat hemlisar, varit ledsna. Sagt adjö till våran vovve. Många minne hos ”Josef”. Denna gången var jag en höns-mamma som påminde honom om hur halt det kunde vara så det var vara kallt och blött ? Men vi var där…. ❤️

I lördags kväll sov vi alla u stan. Jonas skämde bort oss. med hemmagjord Carboanara ?

Idag har vi spenderat förmiddagen hemma i soffan. Sovmorgon. Frukost, och mys. Sen på Biopremiär Frost 2 ? såååå kul! Här är en gammal bild från Frost 1 premiären

Ja… Åren har helt klart sprungit iväg ?

Nu har vi spenderat kvällen med att klä granen. Pyssla med tomtar och spelar julmusik! ?? Sååå mysigt! MEN, ändå inte. Jag har NOLL julkänsla i år.

Den har inte i funnit sig ännu…. Men nu när gran, och tomtar är på plats så kanske den infinner sig….

Nu ska jag sova. Ladda om inför en ny vecka ?? imorgon ska vi besöka skolan, OCH träffa klassen.

Så denna gången får bara ingenting gå fel ??❤️?

-Jag ber er alla hålla tummar & tår för just det….

Hoppas att du också haft en mysig helg!

/ My Martens

2 Komentarer

  1. Jag som bloggläsare och aldrig varit i Sigtuna trivs där också genom dina bilder och berättelser du delat med dig i åren som gått. Dessa vänner vill dig verkligen väl. Fina bilder i bloggen idag. Kram mamma My.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...