Tillbaka i vardagen….. Fynda julklappar under Black Weekend !

Inlägget innehåller adlinks och julklappstips 💫

E43AE1A7-40FA-45D0-8297-004896DA800B

Hej på er!

Jag är ju tilbaka i Sverige sedan några dagar ☔️ Kylan, fukten och mörkret har ju ändå sin charm 😂 -Eller? 

Men, tillbaka i vardagen, träning, jobb och en ny kollega på lohilo 👊🏻❤️ -världens bästa Mikaela! 

Så det känns mer än bra att vara hemma!🙏🏻

Imorgon kommer Lilleman, och på måndag ska vi hälsa på nya skolan ☺️

-Vi har ÄNTLIGEN fått skolplats!

Man ska aldrig ropa hej förräns allt är påskrivet, men vi har iallfall tackat JA till förfrågan, och inväntar bekräftelse, så nu håller jag tummar och tår! 🙏🏻
-SOM jag längtar efter min Lilleman! Men framförallt våran nya vardag ❤️😭 Jag kan fortfarande börja grina av lycka när jag tänker på det! Jag fattar nog inte riktigt att detta händer än…..

-Hörrni!

Nästa vecka är det BLACK FRIDAY, och black -weekend!

Detta innebär att cyber-handeln går bananas! Kampanjer och erbjudanden avlöser varandra 😍 Ett tips är att inhandla sina julklappar nu, för det är ett perfekt tillfälle! Lilleman fyller dessutom 4 januari, så det kommer även att bli födelsedags presenter i min shoppingbag!

Några ställen jag tycker att du ska hålla extra koll på är:

73DE65E5-B4E5-4F00-B974-EA918B76B459

Våran egna sajt Lohilo hittar du här:  HÄR .

Vi har ju dryck, bars osv. Men vi har även fyllt på med träningskläder 💫

Detta passar den som brinner för träning, hälsa, och som tycker om energidryck 🦄💕

127FECEB-40B5-4274-B228-A8C88A829DB6

Bobby har ju precis släppt sin nya hårvårdsserie 😍 Den kan du just NU klicka hem för en ”prova-på” kampanj…. och du hittar den HÄR 👈🏻

4A700D0A-9ECF-440B-9443-58AF8CFD4831

Smeg, jag har den rosa serien hemma….. ( Ni ska få nya bilder hemifrån snaaaart. Lovar! 😅❤️)

men på Members hittar du massa märkesprylar till rabatterade priser!

Här kan man hitta julklappar till ALLA😍 in och kika   HÄR 👈🏻
Fynda bland inredning, kläder, mode och mycket mycket mer!

1A57F35E-30EF-4156-BA3B-367773E03889

0359BC5E-2A79-4B94-89E4-7BA5F35AFD68

Richmond and Finch HÄR 😍

Tåliga, statsägts mobilskal som passar alla med en aktiv livsstil !

Dom har precis släppt en ny kollektion 💫 Mitt favvo det du ovan…. 👆🏻

-Vi hörs senare!

/ My Martens

 

 

42 Komentarer

 1. bästa My!
  Jag förstår till fullo att du vill bli bemött med respekt. Det är rimligt att kräva, även om man gjort något som kanske är att betrakta som mindre lämpligt.
  Därför vill jag nu, ytterst respektfullt, be dig att kommentera den bild från Thailand som exponerar kvinnor i korta kjolar som befinner sig där de är därför att deras avsikt (märk väl, inte önskan) att sälja sina kroppar. Jag kan inte se annat – du får gärna rätta mig om jag har fel – inget annat än människohandel. Med oförminskad respekt för dig, My, ber jag dig att motivera varför du väljer att lägga ut den bilden i din blogg.
  Jag önskar dig allt gott!
  Vänligen
  Monica Nordström

  • Hon kommer inte att svara, för jag tror hon vet att hon kommer framstå som korkad vad hon än svarar.
   Inte den vassaste kniven i lådan helt enkelt.

  • Vilket trams och tjat Monica. Hon visar bilder på hur det ser ut på just den gatan i just det landet.
   Det är ingen förbjuden och hemlig plats.

   • Då borde hon kunna säga det själv. Ungefär så här:
    ”Hej Monica! Tack för din respektfulla kommentar. Bilden finns med därför att det ser ut just så på just den gatan i just det landet. Det är inte vare sig en hemlig eller förbjuden plats.
    I Thailand är människohandel och prostituion vanlig förekommande och socialt helt accepterat eftersom dessa flickor med glädje (det är därfor det heter glädjeflickor) går till sitt arbete varje dag. Jag ser ingen anledning till att ifrågasätta det, utan jag promotar gärna verksamheten.”
    /Monica Nordström

 2. bästa My!
  Jag förstår till fullo att du vill bli bemött med respekt. Det är rimligt att kräva, även om man gjort något som kanske är att betrakta som mindre lämpligt.
  Därför vill jag nu, ytterst respektfullt, be dig att kommentera den bild från Thailand som exponerar kvinnor i korta kjolar som befinner sig där de är därför att deras avsikt (märk väl, inte önskan) att sälja sina kroppar. Jag kan inte se annat – du får gärna rätta mig om jag har fel – inget annat än människohandel. Med oförminskad respekt för dig, My, ber jag dig att motivera varför du väljer att lägga ut den bilden i din blogg.
  Jag önskar dig allt gott!
  Vänligen
  Monica Nordström

  • Hon kommer inte att svara, för jag tror hon vet att hon kommer framstå som korkad vad hon än svarar.

   Inte den vassaste kniven i lådan helt enkelt.

  • Vilket trams och tjat Monica. Hon visar bilder på hur det ser ut på just den gatan i just det landet.
   Det är ingen förbjuden och hemlig plats.

   • Då borde hon kunna säga det själv. Ungefär så här:

    ”Hej Monica! Tack för din respektfulla kommentar. Bilden finns med därför att det ser ut just så på just den gatan i just det landet. Det är inte vare sig en hemlig eller förbjuden plats.

    I Thailand är människohandel och prostituion vanlig förekommande och socialt helt accepterat eftersom dessa flickor med glädje (det är därfor det heter glädjeflickor) går till sitt arbete varje dag. Jag ser ingen anledning till att ifrågasätta det, utan jag promotar gärna verksamheten.”

    /Monica Nordström

 3. Jättebra skrivet Monica men jag tror tyvärr heller aldrig vi får något svar på det dessvärre sådana här jobbiga förklaringar eller ursäkter brukar bara nonschaleras eller tas bort här inne. Men bra gjort av dig ?.

 4. Jättebra skrivet Monica men jag tror tyvärr heller aldrig vi får något svar på det dessvärre sådana här jobbiga förklaringar eller ursäkter brukar bara nonschaleras eller tas bort här inne. Men bra gjort av dig 👍.

 5. Som bloggare borde man kunna bemöta, ta och besvara konstruktiva frågor vilket jag i högsta grad tycker det handlar om här. Men som de andra skriver vi får nog aldrig något svar vilket man väl bara kan tolka på ett sätt egentligen.
  (SÅ bra du har skrivit Monica)

 6. Som bloggare borde man kunna bemöta, ta och besvara konstruktiva frågor vilket jag i högsta grad tycker det handlar om här. Men som de andra skriver vi får nog aldrig något svar vilket man väl bara kan tolka på ett sätt egentligen.
  (SÅ bra du har skrivit Monica)

 7. Men släpp tjatet och gå vidare ?? Undra om det inte är ”Monica” som har besvarat sin egen kommentar och ger sig själv beröm i alla ??

  • Nej, jag är en helt annan person som kommenterat Monicas inlägg. Tycket det är så dåligt att My varken kommenterar eller plockar bort bilden med de prostituerade kvinnorna. Men det är kanske så hon marknadsför sina träningsresor, träning både dagtid och nattetid.

 8. Men släpp tjatet och gå vidare 👍🏻 Undra om det inte är ”Monica” som har besvarat sin egen kommentar och ger sig själv beröm i alla 😂😂

  • Nej, jag är en helt annan person som kommenterat Monicas inlägg. Tycket det är så dåligt att My varken kommenterar eller plockar bort bilden med de prostituerade kvinnorna. Men det är kanske så hon marknadsför sina träningsresor, träning både dagtid och nattetid.

 9. My svarar aldrig på jobbiga kommentarer. Visar bara hur feg och korkad hon är. Hon har med all säkerhet ingen aning om hur världen ser ut, hennes eviga tjat om att landa, om att andas, ångest och att hon får jobba med det hon älskar bevisar just detta faktum….OCH hon lever ju inte direkt som hon lär, en rörigare människa går inte att hitta. Suck…..

 10. My svarar aldrig på jobbiga kommentarer. Visar bara hur feg och korkad hon är. Hon har med all säkerhet ingen aning om hur världen ser ut, hennes eviga tjat om att landa, om att andas, ångest och att hon får jobba med det hon älskar bevisar just detta faktum….OCH hon lever ju inte direkt som hon lär, en rörigare människa går inte att hitta. Suck…..

 11. Vad elaka ni är mot My! Är det hennes fel att det förekommer traffiking på Thailands gator? Blir det sämre av att visa bilder därifrån? Gör ingen som helst skillnad. Människohandel och prostitution förekommer hela tiden ändå oavsett vilka bilder som visas på Mys blogg.

 12. Vad elaka ni är mot My! Är det hennes fel att det förekommer traffiking på Thailands gator? Blir det sämre av att visa bilder därifrån? Gör ingen som helst skillnad. Människohandel och prostitution förekommer hela tiden ändå oavsett vilka bilder som visas på Mys blogg.

 13. Inte Mys fel såklart att traffiking eller prostitutionförekommer. Men det är ju knappast nåt som ingen vill och speciellt inte de stackars flickorna som tvingas utstå detta för pengar. Varför ska då en relativt stor svensk bloggare fota dem och lägga upp bilden på sin blogg. Det är så sjukt onödigt att exponera dessa flickor ytterligare. De är redan då utsatta. Saker kan bli fel. Kanske det var ogenomtänkt. I så fall My kan du ju bara ta bort bilden.

 14. Inte Mys fel såklart att traffiking eller prostitutionförekommer. Men det är ju knappast nåt som ingen vill och speciellt inte de stackars flickorna som tvingas utstå detta för pengar. Varför ska då en relativt stor svensk bloggare fota dem och lägga upp bilden på sin blogg. Det är så sjukt onödigt att exponera dessa flickor ytterligare. De är redan då utsatta. Saker kan bli fel. Kanske det var ogenomtänkt. I så fall My kan du ju bara ta bort bilden.

 15. Kanske bra att My lade upp den omdiskuterade bilden, så fler får upp ögonen för hur det ser ut i Thailand. Inte bara den gatan, finns fler ställen… Ha en Trevlig helg My!! ?

 16. Kanske bra att My lade upp den omdiskuterade bilden, så fler får upp ögonen för hur det ser ut i Thailand. Inte bara den gatan, finns fler ställen… Ha en Trevlig helg My!! 🤗

 17. Varför klagar man om man önskar svar på en fråga som många tydligen har ställt och undrat över? Bloggaren har själv sagt att hon önskar kommunikation här.

 18. Varför klagar man om man önskar svar på en fråga som många tydligen har ställt och undrat över? Bloggaren har själv sagt att hon önskar kommunikation här.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...