I samarbete med War on Cancer.
2C4EBD51-211E-4767-99AB-85DB65F864BD 
War on Cancer har skapat ett community, en säker plats, för alla vars liv har påverkats av cancer. En plats där vi öppet kan prata om det, med människor som kan relatera till just cancer ❤️
 
 Jag personligen har dålig erfarenhet av cancer. Jag är på riktigt livrädd för cancer. Rädd för att den där j*vla sjukdomen ska ta fler närstående ifrån mig, rädd för att drabbas själv och kanske inte kunna finns med i min sons uppväxt….

Rädd för att förlora de jag bryr mig om💔 Jag personligen har tyvärr stått sida vid sida med närstående som drabbats. Någon har inte klarat sig….. Utan finns inte med oss längre.

MEN,  några har också vunnit över cancern. Eller iallfall förlängt sin livstid 🙏🏻❤️
En sak som jag upplever att man ”glömmer bort” eller kanske saknar resurser till….
 
Det är just att ”fång upp” de människor som drabbats, överlevt, och sedan på något sätt ska hitta tillbaka till en vardag. Med detta i bagaget.
 
En av mina närmaste drabbades. Strålbehandlades, blev mycket, mycket sjuk. *hen klarade sig ( tack och lov ❤️🙏🏻)
 
Men hen har inte mått särkilt bra efteråt. Starka mediciner, trötthet, och djupa depressioner och ångest av rädslan över att drabbas igen….
 
Detta i kombination med ovisshet, all turer inom vården fram och tillbaka. Behovet av en kbt-terapeut , men med ett sjukvårdssystem med högt tryck och låååånga köer inte fått någon hjälp när hjälpen behövts.
Att vända sig till en privat kbt-terapeut för mellan 1000-1500:-/h är inte heller ett allternativ, för som sjukpensionär ( en av följderna) så räcker inte pengarna till…..
 

*Hen är en av mina närmaste. Hen är dessvärre bara en av väldigt, väldigt många som behöver hjälp. Som behöver stöd, någon att bolla saker med, att vända sig till, att våga vara både ledsen, rädd, stark, tacksam och glad i för. Någon som förstår. Någon som kan relatera.

Därför blev jag glad när jag fick höra talas om denna tjänsten, och ännu gladare när jag dessutom fick frågan om jag ville vara med och dela budskapet, SJÄLVKLART vill jag göra det ❤️

 985A49AA-A6F5-4F60-9403-7266E635AE22
Grundaren, Fabian Bolin, fick ett omvälvande sjukdomsbesked och bestämde sig för att finna balans i livet….. 
 
Han ville samla alla i ett community och bekämpa cancer tillsammans❤️
 
Jag träffade Fabian för första gången på cancerfondens gala, där hannar på plats för att dela med sig av sin sjukdom. Vid detta tillfälle visste man inte hur det skulle gå….. Ändå stod han där, stark, samlad och med ett tacksamt leende på läpparna. Jag minns hur jag kände en sorg och glädje på samma gång. Jag ville gå
fram och ge honom en kram, men vågade inte.
På tillställningar som dessa år påminns man verkligen om VAD som är viktigt och att man ska uppskatta livet, och inte ta någon eller något för givet🙏🏻
 
War on Cancer har precis lanserade den nya social medie-appen där man kan dela sina historier och berättelser.
( Du kan ladda ner appen här. ) 
 
Appen är till för både drabbade och närstående. just för att öppna upp för ett stöd, och för att täcka det behovsprövades fram tills idag saknats… Jag tycker att denna community är ett SÅ bra intiativ!
 
Därför vill jag tipsa dig om att besöka deras hemsida om du vill läsa mer om deras arbete och om appen…..
Du hittar den HÄR
 
-På War On Cancer är du aldrig ensam, där kämpar alla tillsammans!💪🏻❤️👊🏻
600CAC08-8A6E-4502-8531-0ED738EA5E7E

 

/ My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *