Först till kvarn! LOHILO Kläderna finns online från och med kl 12:00 idag =)

i samarbete med Lohilo 

 

B8037EEE-2D26-48BE-BCEB-57572711C757

Hej vänner!

Alltså den dagen började tiiiidigt. Klockan ringde strax efter 04:00. Lillemans pappas familj landade på Arlanda ( Försenat flyg) Så jag mötte upp hans pappa strax innan 05:00 och lämnade av Lilleman… Ingen ide att gå och lägga sig igen, så jag har försökt röja undan så mycket som möjligt på kontoret från tidigt som sjutton! Änsåänge är jag pigg, men jag misstänker att tröttheten slår till på eftermiddagen… hehe!

 Nu mina vänner så ni få chansen att fylla på träningsgarderoben, eller kylskåpet igen! 

Alltså Lohilos träningskläder kom in i tre olika färger, den lila som du ser på den översta bilden plus ljusrosa och ett grå/blått =)

De sålde tyvärr slut på bara ett par timar =) Ni var sååå många som aldrig fick chansen att köpa dessa, och vi har en lång kö-lsita med prioriterade ordrar. 

MEN, nu ÄNTLIGEN från idag kl 12:00 så går dessa att beställa hem igen, det är först till kvarn som gäller! Jag skulle säga att dom är normala i storlek, bra stöd för bysten och något högre i midjan!

-Jag äskar dom! 

BCDBDFEF-262C-4731-A088-272EA7B7E88E

Jag har ordnat en GRYM rabatt så att ni alla kan beställa hem nya träningskläder, hoodies, dryck, bars eller något annat skoj och få 25% på hela sortimentet!

Använd koden mymartens och gå in och lägg din order HÄR 

577CBEF8-DB2E-42A0-8340-E0FF9F8D54E8

Full fart just nu… jag ska vara på plats på Allt För Hälsan mässan och bygga Lohilo monter imorgon. På fredag flyger vi till Thailand, och många goodiebaf som ska packas. Påtal om packning så har jag inte ens funderat på min egna packning än! haha! Vi hörs senare!

Kram Kram

/ My Martens

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...