Lillgammal och framåt…

 

5C164C4E-2C86-427F-8B2A-91AF5A8EFEEA

Godkväll! Lilleman landade tidigare idag,
Såhär söt nallebjörn väntade på flygplatsen när Lilleman landade! Gulligt! ☺️
Nu har L hunnit vänja sig  vid att vara ”ensam åkande barn”. Åren har gott, och han kommer nästan personalen som jobbar på planen 😅

Nu är han den som kan hjälpa de mindre barnen som är nervösa och kanske reser för första gången….

L har verkligen vuxit med ansvar genom dessa resor. Blivit självständig, frågar sig fram, kan tex be om vatten om han är törstig osv… Han har blivit Lill-gammal och företagsam😊🙏🏻

-Jag är SÅ stolt!❤️

Men samtidigt är han skör. Han står inför förändringar. Flytt, ny skola, nytt rum, nya rutiner…. Så detta lov kunde inte kommit lägligare.

Fokus på att ”boa in oss” i stan. Fixa hans rum, ta det lugnt och göra de första skol-besöken…. ❤️

Sen ska han få vara med både mig och jonas på jobben… något han sett fram emot väldigt länge. Det är långt ifrån alla som har den möjligheten att låta barnen vara med… jag och L pappa har drivit eget sedan tonåren, och idag kombinerar jag det med anställningen på Lohilo. Så denna veckan ska L även få testa på några nya utmaningar ☺️

Det var det bästa jag visste som barn, att få vara med min pappa på jobbet…. Jag längtade efter loven just av den anledningen! Sen är balansen såklart viktigt!

L kommer få vara ledig också. ( bäst att understryka det då vissa nitiskt letar eget fel här inne 😅)

Han kommer få ha sovmorgon, vi ska till lekland, hölls app Jonas föräldrar och ”bara vara” hemma också… Men i det stora hela, väldigt nyttigt att låta barnen  vara med litegrann, OM man har den möjligheten 😊

-spännande! /My Martens

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (53)
 • Siv Å

  My🥰 kommer gå bra, ta er tid.

 • Charlotte

  Ja, det är så sant det du skriver om att man växer som människa genom att ta sig igenom saker i livet och att ta ansvar.

  Vad lika ni är förresten, söta bägge två:) du skriver så klokt och moget ang din son och det som komma skall. Det kommer bli bra allt. 💕

 • Mia i Kalmar

  Det kommer att gå bra för din Lilleman 🍀
  Barn är så otroligt anpassningsbara 😊 jag har själv flyttat 30 mil när min yngsta var 6 år och sen tillbaka 30 mil när han var 9. Har aldrig varit några problem.
  Jag tror det blir vad man gör det till och läser man din blogg och dina förberedelser så kommer det gå alldeles utmärkt 🍀👍🏻
  Önskar er ett stort lycka till iaf 🍀😊💞

 • Åsa

  Det kommer bli jätte bra för er, 🤗

 • GC

  Vad du har väntat på detta mamma My att få ha din son boende hos dig i vardagen. Efter jul är din dröm i uppfyllelse. Så glad jag är för eran skull. Lycka till nu i erat skolletande. Kram.

 • Mymlan

  Hoppas ni hittar en skola som är bra.
  Tänk dock på att skolor kan ha fullt så han inte kan börja

 • Stina

  Du har skrivit flera ggr att du inte kan blockera vissa ip:nr osv och nu visar Camilla inne på bloggbevakning hur enkelt det är och att du visst kan göra det! Du är så bortgjord nu! Sluta att ljuga är mitt råd till dig My!

  • Laila

   Å Camilla är din gud? Prisar henne? Höjer allt hon skriver till skyarna? Jisses……

   • Stina

    Var skrev jag att Camilla är min gud! Jisses alltså! Näe men vet du vad Camilla skriver sanningen och och visar bara hur enkelt det faktiskt går att blockera vilket My skriver att det inte går! My gillar drama that´s it!!!
    Under årens lopp har Camilla visat att My mycket av det My skrivit inte stämmer vilket jag iaf tycker är bra! Är man en influenser kan väl åtminstone hålla sig till sanningen vilket My har väldigt svårt för ibland!!!

    • Anonyma kvinnor

     Stina.

     De som känner till hur Camilla är/varit kan säga att hon är så långt från en ängel man kan tänka sig.Hon är känd för att ljuga mm.Hon mår bra när andra som hon inte gillar/Är avundsjuk på mår dålig/misslyckas. Så tror inte på vad du läser på bb.

     Härligt My att L kommer bo hos dig.Lycka till med allt.

  • Anna

   Men tänk va skönt, nu vet My hur man blockar, och vi kommer slippa alla Moas kommentarer!!!

   • Laila

    Varför ska just Moa’s kommentarer blockeras? Antagligen för att sanningen svider….

    • Anna

     För att hon älskar att trigga igång idiotiska diskussioner.

     • Laila

      Knappast! Det finns bara en anledning och det är att Moa står upp och har sunda åsikter om/till de små stackare som har ett sjukligt behov av att förlöjliga och förminska My. Därav de besatta kommentarerna om att Moa måste stoppas…

     • Anna

      Har inte sagt att hon inte har sunda åsikter. Men förstår inte varför hon fortsätter att ”försvara” My, när My själv tycker att vi bara ska ignorera. Blir ju bara så mycket värre efter Moas kommentarer.

   • Christina

    Man kan alltid hoppas att Moa kommer att försvinna och att inte Laila kommer att ta över.

 • Mormor/Farmor

  Bloggbevakning har ett par personer som hon inte är snäll emot. En av de är just My. Hon förlöjligar henne genom att göra dessa sk.tester.
  All lycka o kärlek skickar jag till dig o L, My🦋

 • Lotta

  Impad hur mycket han fixar, tänk på att det är du som gjuter detta i honom. Även om hela familjebilen inte blev som du tänkt så kommer det mycket bra ur det som blev. Var rädda om varandra ❤️

 • tant H

  Vilken glädje det ger att läsa så goda nyheter! Önskar trevligt höstlov!

 • Helena

  Jag undrar, är det positivt för
  ett barn att höra, att jag är
  Lillgammal? Undrar det … 😢😢

  • Eva

   Instämmer, tycker inte heller ordet “lillgammal” låtet så positivt varken för ett barn eller för någon vuxen, men för mig blir ordet lillgammal lätt förknippat med att man umgås mestadels med vuxna människor.
   Bara hänga med på vuxengrejer och föräldrararbete känns väldigt enkelt ( för en själv) barn behöver leka med andra barn och skaffa kompisar, såklart varvat med vardagsting!!

  • My

   Gråtande smiley? Vad är problemet? 😅 Ja, det är positivt! 😂❤️

 • Smilla

  L är väldigt söt och väldigt lik dej !!!! Lycka till nu med allt på lovet.

 • Maria

  Hej ! Vart har du fått dina utbildningar?? Vet du skrivit förut men hittar det inte

 • Lina

  Hur går det med Träningsstudion?
  Mycket tyst om den. Du borde väl göra reklam nu när den nyss öppnat.

 • M

  Följa med på jobb i all ära. Men det måste väl vara viktigare att han hittar kompisar och umgås med barn i sin egen ålder

 • Magdi

  My stort grattis till att du äntligen får hem din pojke ditt fina barn din son❤️💫🙌🏻jag som mamma själv & skild vet exakt hur underart det är att ha sina barn hos sig på heltid 🧡🧡många av oss medsystrar vet hur du känt när du fått skiljas från ditt allt.
  Jag är så övertygad att ni kommer landa i en fin liten familj , Ludvig kommer må bra att få ha sin mamma så nära hos sig, ser så kärleksfullt ut när han är med dig på alla bilder!
  Ni som tom klagar på att Ludvig bör ha vänner i sin ålder , eh kom igen, vänner i all ära men han har ju nu sin mamma & Jonas som han verkar så glad i sin ” bonus pappa ” som är en viktig bas i ett barns liv. Ni skulle klaga hur My än hade gjort , nu får han ha lov & även följa m My på jobb & även Jonas på jobb. Vad kan vara fel i detta?!? De flesta barn har inte ens lov utan går långa dagar på fritids då mammor & pappor måste jobba för att få mat på bordet.
  My har så himla bra & förspänt i att själv kunna bestämma över sin tid sitt jobb & då kan hon umgås m sin son så mycket mer än de allra flesta föräldrar ! (
  Jag är helt övertygad om att Ludvig har massor av kompisar då han verkar social glad & omtyckt liten kille, det syns att han är lik dig My🧡Han kommer få nya kompisar när han börja ny skola.
  Det som ev skulle kunna få honom ledsen är att han läser sin mamma kommentar på bloggen , det är NI som klagar & MOBBAR ni borde fan skämmas !! Inte okej någonstans , ni vet att det värsta ett barn kan vara med om är när ens mamma eller pappa , att någon pratar illa om! Det ni! Något att tänka på innan man har sån lust att skriva en elak kommentar . Tänk på Ludvig , ett hett tips från mig som arbetar inom socialen ! Skämmes !

  All lycka till dig My🧡var precis som
  du är! Glöm aldrig bort hur värdefull du är🧡
  Ha ett mysigt liv med dina killar 🧡🍂🎃

 • Jenny

  Mycket bra skrivit magdi👏Härligt att det finns några här på My’s blogg som tänker sunt och i mina ögon ett intelligent tänk. 😀

 • Mia i Kalmar

  Till er som har synpunkter på ordet lillgammal…hur vore det om ni kollade upp diverse synonymer till det?
  Men ska hjälpa er på traven:
  Lillgammal kan även vara brådmogen, försigkommen, tidig, förnumstig.
  Så…Ludvig är lillgammal (brådmogen, försigkommen osv), VAD är det för negativt med det?
  Att säga lillgammal eller brådmogen beror säkert på i vilken del av landet du bor i.
  Är då konstigt att en del bara går in för att leta fel! Get a life!

  Du har en fin kille My, en kille som har blivit brådmogen 😊 lillgammal 😊 tack vare dig, du låter honom växa och växer gör man både som barn och vuxen när man får utvecklas, när man får göra saker själv.
  Kram till er 💞

 • Maria

  Så bra skrivet Magdi! Håller med dig och hoppas att ditt budskap går fram. ☀️🤗

 • Lars Karlsson

  Jag håller med Magdi och Mia i Kalmar.
  Så härligt att få läsa sådana fina ord här.
  Kram L

 • Kina

  Mobbing är aldrig ok vare sig i text eller verkliga livet men ett barn kan också se alla hemskheter denna person som jag inte längre vill nämna vid namn, uttrycker gång efter gång det om något kallar jag mobbing fast det inte gäller bloggerskan utan andra läsare.