Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Hälsokryssning med Rosenserien :)

I samarbete med Rosenserien 💫

60653DE1-6E87-4420-8DF1-76D56CA80EE5

H Ö S T 🍁🧡🍂

Nu mot hamnen, där jag ska möta upp Rosenseien och tidningen Hälsa 💪🏻

Tillsammans ska vi oss ut till havs 🛳 En hölsokryssning med träning, yoga, föreläsningar, och underhållning 😍

Samtidigt som mina favorittjejer Smilla & Julia  just precis nu gör sig redo för TALANG på TV4💕💫 -Så in och PEPPA dessa grymma tjejer!

Samtidigt som jag själv ska ge mig ut till havs och hålla träningspass, föreläsning & sedan sedan hittar ni mig med rosenseriens fanatiska produkter i deras monter ombord på Vikning Line🛳

Sååå ledsen att jag missar tjejernas inspelning, så nu håller vi tummarna för att dom går vidare så att jag kan vara med på nästa! 🙏🏻❤️

4D86A5C5-DBB6-4585-BE2A-9F6D09A96C1B

Ni vet att jag är ambassadör för Rosenserien…. Jag ÄLSKAR deras grejer! Deon, body butter Shape, Schampo m.f 

C9FE2A2F-8932-46A7-A9DD-C449AA0C0895

Alltså denna krämen är WOW😻

Om jag tex ska till gymmet, så går jag osminkad. MEN, denna krämen använder jag även då. Den är en färgad dagkräm som går in i huden och ”jämnar” ut… Den tar bort mörka ringar, röda rodnader och neutralisera din egen hud, samtidigt som den vårdar, återfuktar och fungerar som en dagkräm! 😍

Perfekt till vardags, på gymmet, på stranden eller när som helst då du vill vara naturlig, slippa sminka dig men vill se pigg & fräsch ut!😉

Några andra favoriter är ju deon som jag inte kan leva utan 😂

Alltså en gång denna deo, alltid denna deo! Utan massa skräp som inte kroppen mår bra av!

En dom man kan lita på i ALLA lägen! Läs mer på hemsidan 😍

66C15D4E-4DDD-4B54-B9D3-336CC9F24005

Använd koden martens30 så får du nu 30% på HELA Rosenserien sortiment!

Det är en engångskampanj som endast gäller tom på tisdag! Passa på NU med denna generösa rabbat 😍

Den ger även alla er som kanske aldrig provat Rosenseien möjligheten att göra det.

För er som redan är trogna Rosenserien använder så kan ni passa på att bunkra upp 😉😍

in och lägg din beställning HÄR 
/ My Martens

31 Komentarer

 1. Hej My!
  Vart har du köpt dina superfina skor.
  Vet att du skrivit någonstans tidigare i bloggen men hittar det inte.?
  Trevlig kryssning och må så gott!?

 2. Hej My!
  Vart har du köpt dina superfina skor.
  Vet att du skrivit någonstans tidigare i bloggen men hittar det inte.🙂
  Trevlig kryssning och må så gott!🦋

  • Jag brukar ha medium på mina foundations men tyckte att den mörka från RS var alldeles för mörk nu på hösten.. Den är väldigt mycket åt det sommarsolbrända hållet..
   Bättre att ha en som är för ljus än för mörk.. Jag ska beställa den ljusa så kan jag blanda dem om den sen blir för ljus ? Dock upplever jag den som väldigt tjock i konsistensen men mycket behaglig när den väl sitter på och den jämnar ut hudtonen jättefint ??

  • Jag använder den mörka…. ☺️ Om jag blir för blek för den… så blandar jag den med en touch av den ljusa… men just nu behövs inte det ☺️

  • Jag brukar ha medium på mina foundations men tyckte att den mörka från RS var alldeles för mörk nu på hösten.. Den är väldigt mycket åt det sommarsolbrända hållet..
   Bättre att ha en som är för ljus än för mörk.. Jag ska beställa den ljusa så kan jag blanda dem om den sen blir för ljus 😅 Dock upplever jag den som väldigt tjock i konsistensen men mycket behaglig när den väl sitter på och den jämnar ut hudtonen jättefint 👌😊

  • Jag använder den mörka…. ☺️ Om jag blir för blek för den… så blandar jag den med en touch av den ljusa… men just nu behövs inte det ☺️

 3. Hej,du verkar leva en dröm jobbmässigt?en fråga som du själv avgör om du vill besvara;Hur kommer du kunna resa/jobba framöver när din son ska bo heltid hos dig? Både du och din särbo reser ju så mycket i tjänsten ?

  • Precis som för alla andra som inte har ett 7-17 jobb, så får man planera, och ha en bra struktur så att det fungerar ☺️

 4. Hej,du verkar leva en dröm jobbmässigt😊en fråga som du själv avgör om du vill besvara;Hur kommer du kunna resa/jobba framöver när din son ska bo heltid hos dig? Både du och din särbo reser ju så mycket i tjänsten 🤗

  • Precis som för alla andra som inte har ett 7-17 jobb, så får man planera, och ha en bra struktur så att det fungerar ☺️

 5. Tack för ett väldigt bra träningspass på båten ! Jag hoppas att träningsverken blir hanterlig?Är så imponerad av ditt mod och din driftighet! Och tack för att jag fick ta del av en bit av din resa på den improviserade föreläsningen .

 6. Tack för ett väldigt bra träningspass på båten ! Jag hoppas att träningsverken blir hanterlig😄Är så imponerad av ditt mod och din driftighet! Och tack för att jag fick ta del av en bit av din resa på den improviserade föreläsningen .

Kommentarer är stängda

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...