Borta bra…. Men HEMMA bäst!

Borta bra…. men hemma bäst❤️

B59A7D96-01B5-41E1-B5DE-0D2E66B15FC8

Hemma. Vart är ”hemma”.

Hemmet är där hjärtat bor brukar man ju lite klyschigt säga 😌 

I flera år har jag pendlat. Eller i hela mitt liv har jag pendlat om jag tänker efter  😂

Mellan mina föräldrar som liten. Pappa bytta stad ( och flickvän) Så ofta att jag ganska snabbt slutade att känna mig ”hemma”.

Vi passerade många städer. Vadstena är jag född och uppvuxen i. En vacker lite stad precis intill Vättern. Min mamma bor fortfarande kvar där☺️ Det är jätte mysigt att hälsa på…. men inte ”hemma”. 

Med pappa passerade jag, Jönköping ( flera ställen där)  , Norrköping, Tranås, Göteborg, Hultarp, Timmernabben, Öland, HUSKVARNA och några ställen till. ( mins knappt 🙈)

Vi reste runt i lastbilen mellan olika torg och marknader…… Ett annorlunda liv, minst sagt 😅 Många roliga minnen, men inte ett liv jag skulle vilka leva idag. Eller tex låta Ludvig uppleva. 

MEN, jag har ju sett mycket, och vet vart jag INTE vill bo😉 hehe! skämtosido, jag har inte fart så illa av det. Men blivit lite rotlös……

I min karriär och första egna företag så började jag dessutom pendla mellan Öland – Holland. I ca 10 år, så pendlingen har alltid varit en ganska stor del av mitt liv.

-Så vart är då hemma?

Är det i Vadstena där jag är född och uppvuxen och har halva familjen kvar? Eller på Öland där jag mellanlandade och haft min bas i många år?

Eller i Stockholm, där jag har min bas idag? 🙏🏻❤️ Jag känner mig hemma i Sthlm . Jag trivs här.

En sak vet jag. Även om jobbet innebär resor ibland så är det dags för EN bas. Inte flera bostäder. Jag orkar inte längre, jag går sönder av att vara så splittrad! Så efter många om och men Sä har vi landat i detta. Jag tömde första rundan förra veckan. 

Idag när jag lämnade öland och passerade Ölandsbron så grät jag. Tårarna rann längsmed kinderna. -LYCKOTÅRAR!

Det var såklart blandande känslor❤️💔

förändringar Innebär avslut på ett kapitel, men också en nystart på nästa oskrivna kapitel.

Jag kände en enorm Glädje och lättnad🙏🏻 men också lite sorg. Glädje för att jag för första gången på många år ska ha EN bostad.

Sorg över att säga ”hej då” till älskade Malin, Wilma, och hela deras familj som vi hyrt torpet av sista åren.

Men vi kommer såklart att fortsätta vara vänner, vi kommer hälsa på. Jag kommer även lägga flera träningshelger på denna underbara gård som varit mitt andra-hem❤️

Jag tömde torpet på allt utom några av möblerna. ( hämtar dom senare) Jag stängde dörren, och ska nu landa på ETT ställe.

Det är färdig pendlat nu….  

Jag kommer alltid att ha en speciell plats i hjärtat för Öland. Min extrapappa bor kvar där, Ludvigs pappa, några av mina närmaste vänner ❤️ ( ni vet vilka ni är❤️)

Men när jag kommer ner till Öland i framtiden så hälsar jag på. Jag åker inte ”hem” . Utan hälsar på….. Med en resväska, INTE dubbla bostäder! ( med allt vad det innebär både känslomässigt & ekonomiskt) 

 Låter lite snurrigt kanske, men så är det från och med nu☺️

Jag har provat allt och lite till. Jag behöver verkligen landa i Stockholm nu. Hemma hos mig.

Inte hos Jonas. Utan i min lägenhet.  Så får det vara just nu. Vad framtiden har att erbjuda låter jag vila på just framtiden. Så får vi se när vi kan landa i en större gemensam bostad osv. jag har ju på tok FÖR mycket grejer, så det jag har hos Jonas får vara kvar där så att vi kan välja vart vi vill vara utan att behöva packa. MEN, vi ska bo in oss och ha våran bas i stan =)

Inga fler trippla uppsättningar av porslin, kläder, hudvårdsgrejet osv 😅 ( ni fattar) Jag behöver landa ☺️

Lägenheten ser ut som kaos just nu…. För jag har just kommit hem, och lastat ur allt jag hade i bilen 😅💪🏻👊🏻 Sååå jobbigt, men samtidigt SÅ skönt!  Det tog mig ca 12 rundor innan jag var klar! 

Samtidigt så kunde jag inte spenderat min sista helg på Kollbergården på ett bättre sätt än med våran Yoga & Träningshelg, med våra fantastiska deltagare ❤️

Jag har förmånen att via mitt jobb som coach få träffa och lära känna fantastiska människor som hänger med på mina träningsresor/retreat.

Modiga människor som investerar i sig själva, kliver utanför sin comfortzone och ger allt och lite till 👊🏻💪🏻 Det gjorde detta gäng 🙌🏻

Nu ska ni få en bildbomb från dagens äventyr med detta grymma gäng! 🙏🏻❤️💫

En lyckad helg med fantastiskt god mat, många skratt, djupa samtal, utmanande träning, som yoga, ridning…. Balsam för själen 🙏🏻  

A552EA4E-DBD3-411B-A3D4-B66B813FA1C7

Hahahaha! Jag och Åza 😂💕

DA9BB0B8-4BF1-4D8A-BDF6-34F8A6E49E70 89AC6FC8-0E61-4975-8862-E31B88DC4414 F98B3BB6-57A1-42CC-BF2D-320E8E8C421B 607A7B20-5FAC-44AA-ABE5-9E5069EF4F44 F1596FB4-D1B2-4D1B-94A2-795A0B9422D9 2AA05923-AF44-4EAE-B6D6-57E381B91248 41D0CAEA-C708-4C0F-BAC0-CCE155E4FA74 C985F901-386C-4836-98C1-C4B549AF3BFD F296D344-9078-406E-A612-73A68205FD3C 6B4530A0-F992-4C57-AFC2-BC53D07CBC19

AA0FBFEA-E164-43A0-B5EF-F4114E2A7BA5 B01B116C-FB39-4F3C-986B-5292B6CDB26F

Nu ska jag ”landa” HEMMA❤️ Lägenheten är ett riktigt kaos just nu….. Grejer överallt! ( ni ska få se bilder imorgon)

Men jag är hemma.

Jag sover på soffan just nu, då jag lagt huuuur mycket saker som helst i sängen. MEN, jag övar på att låta saker ta sin tid.

I veckan kan jag fixa här hemma…. Mitt gamla ( pedantiska) jag hade röjt hela natten och inte slutat  förrän jag var klar.

Men, mitt nya jag har tänd ljus, lagt mig mitt i kaoset och förberett en film ☺️

Nu ska jag snart sova. Somna med ett leende på läpparna efter helgens energi-boost och ladda om inför jobb vecka.

 Börjar morgonen på Lohilo kontoret 💪🏻💫 Denna veckan väntar spännande möten, planering, förberedelse i för kommande kampanjer, mössor, tävlingar, och andra roliga projekt!

Jag ska även till Portugal, träning i STUDION ( ja, ni hörde rätt, den som inte finns enligt några tossiga-troll här inne 😂🙈) och ska samtidigt föröka få ordning här hemma 😅 ett tandläkarbesök och ett frisörbesök inbokat!

Så mitt schema är iallafall inte tomt! 😉

Kram & gonatt!

/ My Martens 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (78)
 • Åza Brennander

  ÄLSKAR verkligen bilderna på oss!! Nästan lika mycket som upplevelsen i sig.😘 Tack för ännu en fantastisk träningshelg!

 • Kris

  Lycka till med att landa på en plats & med att få bygga bo och komma in i en vardag som fungerar för dig & Ludwig.( förstår det kan vara utfodrande att byta skola etc men det kommer helt säkert gå väldigt bra) En spännande och fin höst ni går i mötes.🍁

 • Mollan

  Skönt med ett boende trots allt lycka till med det. Betyder det så att en av er kommer att vara helgförälder framöver.

 • LiseLott Lindelöf

  Tack i massa massor 😘❤️ för en fantastisk helg. Har tillfört så mycket på många olika sätt, medryckande träning, värme och fin gemenskap, vänner för livet, just love it!

 • Sofia

  Tack för ännu en mysig (och svettig) träningshelg, vilket gäng! Och underbara bilder, hehe! 😬😂👌🏻

  Kram, och det är bra med tårar ibland. ❤🙏🏼

 • Lotta

  Så skönt att du landat i nya bra beslut ❤️

 • Sophie

  Vem tar hand om Stina och Sture när du far runt så mycket?
  Tycker lite synd om katterna, dom förtjänar att bo i ett större boende och gärna där det kan få gå och ut och in.

  Det är samma lag som gäller för hundar.
  Katter skall ut och rastas var 6:e timme.

  Finns inget som heter “inne katter” det är något som lata kattägare myntat själva.

  Lagen finns där för en anledning, det är så många som inte följer denna lag och det gör mig VANSINNIG!

  • My

   Tycker synd om Stina & Sture? Dom är ju hemma med Jonas…

   De bor i en lägenhet på ca 70 m2 med balkongen. Så dessa missar behöver du inte oroa dig för 😉

   • Sara

    Vad bra att Jonas allergi är botad. Får han medicin?

   • Maja

    Ahaaaa. Vad härligt med en så stor lägenhet i stan.🙂
    Ja då har dom stor yta att springa på.
    För Jonas lägenhet är väl bara 56 kvm ?

    🤔

   • Sophie

    Wow, så bra dina katter har det … får vara inomhus på ca 60 kvm och aldrig gå ut … hmm just det!

    Tyckte dom såg lyckliga ut på gården (som du nu flyttat ifrån) för där minns jag att du släppte ut dom i det fria stundvis åtminstone.

    Gud vilken tur att Jonas ställer upp som kattvakt för dina katter. Kan riktigt se mig honom framför mig skopa upp kattskiten som stinker från sandlådan inne på toan och sedan gladeligen springa ner och kasta det i sopnedkastet. Gladeligen dammsuga upp allt hår överallt. Snäll kille det där.

    Jag tycker det är fruktansvärt egoistiskt av dig att droppa ansvaret på honom så du kan roa dig och ha en lyckad helg med fantastiskt god mat, många skratt, djupa samtal, utmanande träning, som yoga, ridning…. Balsam för själen 🙏🏻

  • Eva

   Lag ? 🤔 Finns ingen lag för varken hundar eller katter … Du kan få lägga in en länk till den lagen ? 😁

   • Christina

    Se djurskyddslagen. Lagen skärptes 2008. Samma regler för katter och hundar.

   • Sophie

    Eva: Du har rätt. Jag hade fel. Trodde det gällde lika för katter som hundar, men det är bara hundar som skall rastas var sjätte timme.

    Vilket jag tycker är sjukt.

    Katter är väl lika mycket värda som hundar och har lika rätt att vistas ute.

    Finns inga lyckliga innekatter, punkt slut.

  • Vic

   Djurskyddslag (2018:1192) kanske du refererar till? Sedan finns Jordbruksverket föreskrifter http://www.jordbruksverket.se/download/18.26424bf71212ecc74b080001024/1370040518362/2008-005.pdf
   För den som vill ha en sammanfattning senedan.

   http://www.jordbruksverket.se/amnesomraden/djur/olikaslagsdjur/hundarochkatter/skotselavhundochkatt/saskoterdudinkatt.4.207049b811dd8a513dc80001987.html

   Tänker nog att My lätt uppfyller de ställda kraven som finns i föreskrifterna. Jag blir beklämd över att det fimns så många uppenbart knasiga människor 😰 som dessutom saknar kunskap? Vad drivs du av lilla människa? Varför så ilsken?

  • Doris

   Sophie,
   Att ha rutiner för sin katt så som mycket lek och mat vid regelbundna tider.
   Trygghet och att få en lugn sovplats mm.
   Inätad balkong eller en rastgård.
   Mycket mys och kel och att man går till veterinären.
   Att släppa ut sin katt vind för våg även om man bor i stan eller vid trafikerade vägar, det är inte att vara en bra kattägare enligt mig.
   Lagen säger inte att katter måste ut och rastas var 6:e timme.
   De ska ha tillsyn minst två gånger per dag, och detta gäller alltså även de som får gå ut själva.

   ”Tillsyn ska ske minst två gånger om dagen. Unga, sjuka eller skadade hundar och katter ska ses till oftare”.

   Men vad händer om man har en katt som är ute på äventyr under flera dagar?

   Enligt Jordbruksverket kan man bli straffad i enlighet med djurskyddslagen om man inte följer föreskrifterna.

   ”Det spelar ingen roll om det är på kattens egna initiativ eller inte, katten ska ha tillsyn två gånger per dag och det är kattägare/hållaren som är ansvarig för att se till att den håller katten på ett sådant sätt att det går att göra på något sätt” skriver Jordbruksverket

   • Sophie

    Doris: Bor man mitt i stan så skall man inte skaffa katt så enkelt är det.

    Katter mår bäst av att få vistas fritt, ute eller inne.
    Kattlucka är det bästa du kan ge din katt, frihet och lycka!

    Visst, det är en risk varje kattägare tar men att stänga inne en katt och kalla den “inomhuskatt” är djurplågeri enligt min åsikt.

    “Vad händer med en katt som är ute på äventyr under flera dagar”, skriver du. Är du fullständigt pantad i huvudet eller?
    Tillsynen är ju bara om katten är ensam och instängd ditt pucko.

    Är den ute på äventyr så är det för att den förmodligen är lycklig, jagar, nosar, hittar spännade platser och inte har något behov att vilja vara inne.
    De flesta katter är ute på äventyr, kommer hem och äter lite mat kanske vilar en stund men går gladeligen ut på äventyr om och om och om igen!
    Skriv gärna upp detta Doris så du vet.

    • Eva

     Tillsynen gäller även utomhuskatter. Att tänka på också är ju att om man har en utomhuskatt som drar iväg längre i långa perioder, om den uppfattas som utan ägare så har en jakträttsinnehavare rätt att avliva katten. Hur tänker du för den delen att det finns ett flertal kattraser som inte klarar att vistas ute året runt i ett land som Sverige ? Har man för den delen köpt en raskatt för 10-20 tusen så kanske det inte känns så ansvarsfullt att släppa ut den vind för våg ?

     • Sophie

      Eva: Du är ingen djurvän. Det hör jag.

      Du har en livlig fantasi, det hör jag.

      Finns väl fasen ingen funtad jakträttsinnehavare som går runt och skjuter katter, nu får du väl fan ta och ge dig!!

      DOM FLESTA KATTER SOM HAR EN ALLDELES EGEN FAMILJ ATT KELA MED, HAR SIN MATSKÅL, EN TRYGG SOVPLATS DRAR INTE IVÄG LÄNGRE I LÅNGA PERIODER!! MEN DEN GÅR GÄRNA UT PÅ ÄVENTYR DAGLIGEN!!! Du har aldrig ägt en katt märker jag …

      Läs på om katter. Katter har oftast ett område den rör sig inom ute, som en ett eget litet stråk. Skulle en katt vara borta mer än 2 dagar så börjar säkerligen kattägarna oroa sig.

      Spelar du dum eller, Eva?

     • Eva

      Fast det är ju du som hittar på egna regler efter din egen åsikt, inte efter fakta , du får läsa på lite tror jag 😊 Jag skriver inte att jakträttsinnehavare går runt o skjuter planlöst , jag skriver att dom har rätt att skjuta en katt om den befinner sig inom dennes jakträttsområde och dom anser den vara övergiven. Som sagt, jag tror att du får läsa på lite.
      Jag är för den delen både djurvän och kattägare.
      Dessutom har jag ett ordförråd som gör att jag inte behöver kalla folk för puckon eller på annat sätt förolämpa dom bara för att dom inte har samma åsikt som mig 👍

     • Sophie

      Va? Är du kattägare. Om du älskar din katt släpper du den fri. Punkt.

      Jag antar att du är som My, har inomhuskatter som du minsann betalat 10-15 tusen kronor för och då kan man ju inte släppa ut dom vind för våg.

      Det har inget med ordförråd.
      Sluta kalla dig djurvän om du håller dina katter i fångenskap, då måste du leva i förnekelse!!!

     • Sophie

      Svar på din fråga: Katter som går ute ofta / dagligen klarar kylan utan problem.

      LÄS PÅ FÖR BÖVELEN!!!

     • Eva

      Tack snälla du för omtänksamheten, men jag är alldeles utmärkt påläst . Nejtack , min katt har det alldeles utmärkt och skulle inte klara sig ute, där tror jag du behöver läsa på lite om olika raser 😉 Nu avslutar jag diskussionen från min sida för det leder ingenstans, ha en bra dag !

     • Sophie

      Raskatter är precis som vilken bondkatt som helst, problemet EVA är att du aldrig låtit din katt gå ut.
      Den har levt i fångenskap sedan den föddes och som du säger då har den har inte byggt upp några försvarsmekanismer.

      Våra raskatter (helig birma) trivs fantastiskt bra ute i det fria, bara som en extra parentes. Vi har kattlucka så dom går ut och in när dom önskar. Bästa torrfodret och vatten finns alltid stående. Utomhus finns en låg korgstol med pläd i under tak om dom hellre vill sova ute. Inne har dom var sin kattsäng med sina leksaker i.
      Vi bor intill trafikerad väg men båda mina katter har lärt sig att akta sig för bilar och mopeder. Räven som går här har inte en chans. Så vad säger du nu då EVA?!

      Det har inget med raser o göra!!!
      Snarare ägaren som valt hålla sin katt i fångenskap. Du är inte djurvän även om du själv påstår dig vara det så vakna ur din fantasi EVA!

     • Eva

      Sphynx ? Cornish Rex ? 🤔 Om du hade haft en Sphynx och släppt ut den hade jag ansett det som djurplågeri . ( dvs utan uppsikt , i koppel sommartid går ju ) För övrigt kanske du borde söka hjälp om du har så svårt att hantera andra människors åsikter utan att gå i taket, det verkar vara jobbigt . Lycka till 😊

     • Sophie

      Ja men självklart skulle du komma med ytterligare exempel på raser som inte har hår eller tunnare päls.

      Jag skulle aldrig en tänka tanken att köpa någon av dessa raser, just för att jag inte skulle kunna leva med att stänga inne mina katter.
      Tyvärr lever nog dessa katter i fångenskap vilket är oerhört tragiskt.

      Varför man avlar fram dessa är för mig obegripligt!

      Eva, jag går inte i taket. Jag skriver mina åsikter 😀 Du tolkar det som att jag går i taket för att jag använder stora bokstäver och utropstecken men jag är lugn som en filbunke vettu. 😀

      Simma lugnt!

    • Doris

     Sophie,
     Man måste kunna diskutera utan att vara otrevlig.
     Alla katter ska ha tillsyn två gånger om dagen och det gäller även utekatter.
     Det är inte jag som hittat på meningen och innebörden med en utekatt som är ute på vift utan tillsyn.
     Det är lagen.
     Jag tror det är du som borde läsa på lite.

     https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jPywnq/darfor-borde-din-katt-komma-hem–tva-ganger-om-dagen

     • Sophie

      Jag har haft katter i många år och mina katter har alltid kommit hem efter några timmar ute absolut max 4-5 tim och på vintern är dom ute max 1 timme men går ut lite oftare men jag har kattlucka så mina katter bestämmer själva, regnar det ja då går dom i princip aldrig ut … så du kan länka den där aftonbladet länken till någon annan.

      Mina katter får bästa fodret och lever ett liv i frihet men också med mycket ömhet och mys för mina katter är jättegosiga när dom är inne. Men dom behöver sin frihet, och alla mina katter har varken blivit påkörda, skadade eller nåt annat olyckligt samt även blivit väldigt gamla, vår äldsta katt blev 18 år och somnade in hemma i sin kattsäng med sina kattleksaker.

      Jag är inte otrevlig, jag står upp för mina åsikter. Stor skillnad!!
      Jag tycker att alla kattägare som håller sina katter instängda som innekatter är puckade och inte så mycket djurvänner. Det är MIN åsikt och den står jag för. Inget konstigt med det.

      Peaca out 😉

    • Eva

     Doris, Sofie? Finns ni verkligen irl? Förlåt My, men man kan ju inte hålla sig för skratt. Vilka fantastiska råd du får? Skönt för dig att ha ett boende.🦋

    • L

     Sophie! Du var mig en fruktansvärt aggressiv person. Vilket tragiskt kapitel.

     • Sophie

      Nej, inte det minsta aggressiv person, men jag har starka åsikter när det kommer till djur, bara det.

      Kommenterar i princip aldrig och jag är sällan negativ MEN när det kommer till att ta hand om sina djur på RÄTT sätt då hugger jag som en kobra! Tssss!

     • Doris

      Sophie,
      Det är bra att du har ett starkt engagemang och bryr dig om djur!
      Tycker dock du siktar fel om du verkligen bryr dig om kattens lidande.
      Det finns över 100 000 hemlösa katter i Sverige idag. Flera fryser och svälter ihjäl,
      snacka om djurplågeri.
      Välskötta och ompysslade innekatter som kan gå ut på en balkong, rastgård eller i sele om de vill har ett bra kattliv.
      Du får tycka annorlunda om du vill.
      Kattens status måste upp och det får den bla genom att fler människor kan ha katt och lär sig vilket underbart djur katten är.

      Att kalla någon för pucko eller helt pantad när man försöker förklara hur djurskyddslagen ser ut för någon som inte förstått den helt är inte att vara trevlig.
      Det har ingenting med ditt brinnande engagemang att göra.
      Jag skulle önska och hoppas att du använder din inre känsla för katten till konstruktiva saker som gör skillnad för katter som verkligen lider.
      Istället för att fäkta hej vilt åt alla håll och kanter och smälla till andra kattälskare som tycker och känner lika starkt som du.

 • Tina

  Härligt My. En dag i taget, kom ihåg att andas. Njut och låt inget/ingen trycka ner dig.
  Kram

 • Susanne

  Hej! Så skönt för dig att landa! Kommer Ludwig att flytta med dig? Är själv mamma (och mormor) så jag vet ju att barnen är det bästa man har och alltid gör det bästa för!

 • Sara

  Allt kommer att falla på plats ska du se. 💞Ha en fin måndag My. Kram Sara 💕

 • Mollan

  Inget elakt överhuvudtaget i mina kommentarer (vad med alla de från denna Moa? de om några var elaka men står fortfarande kvar ser jag) och jag heter inte Mollan-Bollan så är det någon annan du skriver till tror jag, rätt barnsligt dessutom.

  • Laila

   Haha, där trampade My visst på en öm tå…..

   • Mollan

    Hon får trampa var hon vill Laila inga problem alls med det men ibland är det bara löjligt denna Moa som var elak mot så många härinne har inte fått någon kommentar alls från My vilket jag kan tycka är konstigt.

    • Maria

     Nu får vi säga så här att för människor som saknar självinsikt får man upprepa den där versen som går nåt så här: Ge mig styrka att acceptera det som inte går att förändra. Så tänker jag om alla som kommenterar elakt men som själva bara tycker att de ställer trevliga frågor. Jeeez alltså!

     • Mollan

      Maria du behöver ju inte acceptera något som helst det är inte din blogg vad jag vet, jag tycker sköt dig själv passar bättre. Elakt nej frågor och åsikter ja.

     • Maria

      Men vad märkligt att du tar åt dig Mollan! Ingen annan verkar göra det…. tar du månne dig själv på alldeles för stort allvar? Verkar så… kram på dig lilla surgurka där! 🙂

     • Mollan

      Eftersom du skrev under mitt svar så är det inte särskilt konstigt att jag och ingen annan svarar eller hur? Surgurka vad är det? kram nej tack och tar mig själv på för stort allvar nej, inte ett enda rätt den här gången heller Maria.

     • Eva

      🙏👏👏👏

   • L

    Är ni vuxna ni som sitter här inne (läs delar av er)? Då anser jag på fullaste allvar att världen är dooomed. Får på fullaste allvar ångest över 90 % av inläggen. Det verkar som att idiotin sprider sig som en löpeld/virus och är luftburet. Vart det här ska sluta vete katten men bra ser det verkligen inte ut.

 • M

  Fattar jag det rätt att du o Ludvig ska bo ihop jämt, i den lägenheten du hyr?

 • Anna

  Vadå flyttat mycket,det har du bestämt själv ,eget boende sedan 13åååår fyllda skyll inte på någon annan än dig själv.Du gillar att flytta och ha många boenden ,det är inga fel med det,Är du inte nu sugen på Spanien??

  • Jonna

   Ja jag visste de!!! En människa som skriver konstigt och sen skyller på att hen har något slags ”handikapp” numera lite fint sagt ”funktionsnedsättning” !!!

   Ni människor som har eller icke har detta , ni missbrukar detta ord. MEN nu visar det sig att många har just denna nedsättning. Det märks stort i bloggen.

   Vill inte vara någon märkvärdig person, då hade jag inte varit på denna blogg. Läst/läser nån gång. Stackars dig my….

 • Petra J

  Förstår jag det rätt i att Jonas mest ska bo merparten av tiden i stan tillsammans med dig han också? Du skriver ’du’ i början men sen ’ni’ – Ni som i du och Jonas eller som i du och L?

 • Cecilia

  Bra kämpat My! Allt kommer bli bra. Bra beslut!

 • Lava

  Men det är helt otroligt!
  Här har flera av bloggläsarna trott att nu äntligen kommer det något spännande!
  Den här gången MÅSTE det väl ändå vara något riktigt gottigt!!
  En stor livsförändring!
  Och så kommer den stora NYHETEN!
  Hon ska fortsätta bo där hon bor
  Men dock inte på Öland
  Det bidde en tummetott
  Igen😫

 • Eleonora

  Jonna jag funderar lite kring din nedlåtande kommentar gällande funktionsnedsättning som egentligen heter funktionsvariation…,vad menar du egentligen ?🤔

 • St

  Lycka till med vad du än tar dig för.
  Men nyfiken jag undrar var Lilleman hamnar i det hela?
  Är det helger i stan hos dig som gäller nu?

 • Malin

  Kommer du någonsin att få ett inre lugn My? Inte normalt med detta hattande. Bostäder, jobb, “kompisar”…

 • Majsan

  Lycka till My!!!!!🙏💙🥰

 • Lena

  Snälla sluta göra REKLAM FÖR SMS LÅN. MYCKE DÅLIGT MY

 • AnnaE

  Bra val My och lycka till nu med allt 🤗👍

 • Eva

  Lycka till & ja tror nog att du & jonas kommer hitta nåt som passar er, ni har gått igenom jobbiga saker ändå har kärleken funnits. Äkta kärlek är inte perfekt, alla har vi våra svackor i livet & det är då man vet om den andra finns kvar om det är riktig kärlek. Måste vara skönt att slippa pendla så mkt . Sen förstår inte alla bittra människor som skriver , ja gillar din ärlighet & att du är mänsklig , endel bloggare lägger bara upp sitt fina perfekta liv. Lycka till med allt ☺

 • Johanna

  Jag förstår inte grejen med att driva en blogg, skriva på ett sätt som skapar reaktioner hos läsarna som i sin tur kommenterar och söker svar. Men du My svarar inte eller bemöter EN ENDA kommentar…. men du vill ha fler läsare/följare för att tjäna mer pengar (vilket är syftet med din blogg såklart eftersom du försörjer Dig delvis på den). Att vara nonchalant är ingen egenskap att skryta med. Börja värna om dina läsare/följare, eller lägg ner bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *