Milstolpe 2.0 !

Happy ❤️

11A8B58F-6931-4F3E-B721-605AF9FB5193

Denna veckan nådde jag en milstolpe. Mitt hjärta blev komplett, mina känslor skenar! ❤️💫🙏🏻

Jag är så j*vla van att klara mig själv, att fixa allting själv, att alltid bara lösa allting som uppstår. Jag flyttade hemifrån som 13 åring. Brokig bakgrund, ett h*lvete i bagaget som förföljt mig hela mitt liv🤦🏼‍♀️ Jag har upplevt saker jag inte önskar min värsta ovän! MEN!

Jag har rest mig, snavat, och rest mig igen. Inte en ENDA gång har jag gett upp. Inte en ENDA gång har jag klagat eller sökt sympati! 

Inte en enda gång har jag tillåtit någon eller något att ta bort min grundinställning, dvs, min positiva, drivna och ständigt glada inställning😄❤️! Jag har alltid kört mitt race….. 👊🏻Skapat de förutsättningar jag förtjänar! 

Jag har naturligtvis gjort misstag längsmed vägen, Men även dessa har jag vänt till min fördel, lärt mig utav, utvecklats. Jag har rest mig upp starkare än någonsin! Ödmjuk inför livet, tacksam för saker jag själv tidigare tagit för givet. Hur klychigt det än låter så finns det inga problem om man istället fokuserar på lösningarna! 💫

Livet har inte alltid känns rättvist, visst har det funnits dagar som varit mörkare, och tyngre än andra…. Men just precis just nu är jag såååååååååå j*vla glad! ❤️🙌🏻 Varför, det kommer jag dela med mig av på bloggen nästa vecka! Men nu tänker jag njuta av denna lättnad ❤️🙏🏻

/My Martens 

Foto: @photolindabrolin 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (33)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *