INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Det kommer bli bra….. 25% på allt hos ICIW

I samarbete med ICIW ❤️

57977BC0-E581-48C5-90BE-5F36C353548A

Hej! 

Finns det något så härligt som kvalitetstid med mitt ❤️ Lilleman är allt annat än ”Lilleman”. Han är en stor kille, en killa med en egen vilja, egen personlighet, en stark kille som samtidigt är skör…… Skör på visa plan, och stark på andra plan!

För mig är han Min kärlek, Min styrka, min motivation, mitt ALLT ❤️ ( också min svaghet, min enda sårbarhet ) Men min styrka och motivation genom ALLT!

Alltså att vara mamma är banne mig det största av allt! 🙏🏻

Idag har jag haft kontoret hemifrån. Effektivt och skönt ….. En kontrast mot storstaden att sitta i denna miljön.

Jag har varit ute och klappat hästarna, med en kaffe i handen. Snacka om lugnande❤️ Finns inget bättre sätt att ta sin kaffekopp. 

6E26228F-0E53-464A-86A5-F6F0423A2E23

Jag går igenom någonting just nu. Privat. Svårt, tungt och lättande på samma gång. Därför har jag varit lite off/on här inne.

Jag har ju varit ganska öppen och transparent här inne, och kommer att vara det så fort vi ”landat” i de förändringar vi står inför  🙏🏻❤️

-Det kommer bli bra nu🙏🏻

B0255DC3-B1B4-481F-9840-A83D7CBB08CB

Därför vill jag lätta upp med något glatt ❤️ Ser ni Lady in red 👆🏻✨

Mina vänner på ICIW har släppt en GRYM kollektion igen! 🙌🏻 Så därför har jag ordnat så att ni kan fylla på träningsgarderoben och få 25% på hela ditt köp med koden my25 ✨💫

in och shoppa HÄR

Kram & gonatt!

/ My Martens 

100 Komentarer

 1. Here we go again. Och svar JA. Vi har sett Lady in red. Du lade upp den bilden i föregående inlägg.
  Det här blir bara märkligare och märkligare. Dessa små rosa moln börjar ändra färg. Så oerhört tråkigt. Gillade verkligen din blogg tidigare. Men det är uppbyggt på små cliffhangers hela tiden. Dock utan svar och uppföljning.
  Tror att det skulle gynna dig att sluta med detta jag ska berätta sen. Du snubblar ofta på mållinjen. Bara en sådan enkel fråga från dina följare Ang länk till Studion. Varför är det så svårt att visa bilder tex. Och då menar vi inte på dina klienter. Tror att det skulle bli mer seriöst om du lade upp något. Och du skulle inte bli ifrågasatt. Och istället för att klassa oss som undrar som idioter mm. Utan oss skulle du inte ha en vinstdrivande blogg.
  Just saying.

  • Hårda ord men sant. Inget nytt men My tar inte åt sig, hon fortsätter i samma invanda spår. Spelar ingen roll hur feedback framförs, resultatet är detsamma…My slår ifrån sig och cägrar i sten utveckla bloggen i positiv riktning utifrån önskemål från läsarna.

 2. My jag och många andra vill veta om din studio. Var och om den finns var man kan boka tider. Du skrev i bloggen i somras fråga va ni vill om studion och jag svarar. Men nä du svarar ju inte bara att vi är idioter som frågar. Så svara nu My.
  L

 3. Here we go again. Och svar JA. Vi har sett Lady in red. Du lade upp den bilden i föregående inlägg.
  Det här blir bara märkligare och märkligare. Dessa små rosa moln börjar ändra färg. Så oerhört tråkigt. Gillade verkligen din blogg tidigare. Men det är uppbyggt på små cliffhangers hela tiden. Dock utan svar och uppföljning.
  Tror att det skulle gynna dig att sluta med detta jag ska berätta sen. Du snubblar ofta på mållinjen. Bara en sådan enkel fråga från dina följare Ang länk till Studion. Varför är det så svårt att visa bilder tex. Och då menar vi inte på dina klienter. Tror att det skulle bli mer seriöst om du lade upp något. Och du skulle inte bli ifrågasatt. Och istället för att klassa oss som undrar som idioter mm. Utan oss skulle du inte ha en vinstdrivande blogg.
  Just saying.

  • Hårda ord men sant. Inget nytt men My tar inte åt sig, hon fortsätter i samma invanda spår. Spelar ingen roll hur feedback framförs, resultatet är detsamma…My slår ifrån sig och cägrar i sten utveckla bloggen i positiv riktning utifrån önskemål från läsarna.

 4. Men är det inte my själv som bestämmer om vad hon lägger upp ?
  Om hon inte svarar hur kan man då förvänta sig ett svar ändå. Hon vill uppenbarligen inte prata om hennes studio just nu.
  Sedan kan även jag ibland bli lite besviken på alla cliffhangers eftersom de dröjer så extremt länge innan vi får veta det my bara sagt lite om. Men men det är ju upp till henne och inte oss. Vi får vara glada att vi ändå får följa så pass mkt ändå.
  Hoppas det blir bra my det som är svårt men ändå lättande. All stryka o kärlek till er ! Var rädda om er o tack för koden på 25 procent

  • Hanna, den 17 juli lade My upp på instagram ”tveka inte att ställa frågor om studion”. Hon har fått relevanta frågor men ger inga vettiga svar, bara fjantar sig och är ironisk(var tvungen att leta fram instagraminlägget pga SÄKER på att My efterlyst frågor). Vill hon inte svara så kan hon ju bara göra som hon brukar, säga att det kommer mer om det i ett senare inlägg.

 5. Jag har försökt vara så positiv jag kan sista tiden men när du lättar upp ett sorgset tungt inlägg med ”lady in red” drar jag öronen åt mig lite.
  Blanda inte upp känslosamma inlägg om din son och ditt privatliv med reklam. Det blir bara konstigt.
  Du ser det lättar inte upp för dina läsare speciellt som du fortsätter köra A men inte B.
  Ta det lugnt och ta lite i taget.
  Skriv bara när du har nåt att säga så slipper du påhopp och spekulationer.
  Men en sak dock, som andra skrivit mycket om och som jag tror skulle underlätta för alla om du svarade på.
  Vad heter din träningsstudio?
  Har den en hemsida?
  Hur kommer folk i kontakt med den?
  Enkla frågor som du enkelt kan svara på.
  Jag skriver bara detta för att det är så enkelt att få bort alla spekulationer om din studio genom att svara på dessa frågor.
  Så slipper man påhopp osv i kommentarerna.
  Ta det lugnt nu och ta hand om dig!

  • Jag har också försökt vara positiv och försökt att inte irritera men det är svårt. My efterlyser regelbundet feedback. Hon får förslag och önskemål från läsarna men ALDRIG, inte någonsin tar hon till sig. Oavsett om den som ställer en fråga har en dold agenda (enligt My så VET hon ju när det är så) så är det inget som läsarna vet och därför blir det oerhört olustigt när My besvarar frågor spydigt och ironiserande. Frågor om studion tex borde ju vara väldigt enkla att besvara utan suckar och idiotförklarande. Hur en arbetsdag ser ut utöver alla dessa möten borde också vara enkelt att berätta om. Men nej, suck och hånfullhet är vad vi läsare får se från My. Och det här med att ”snyfta” lite för att i samma inlägg göra reklam? Vad f*n är det för märklig strategi? Blir bara konstigt och olustigt. Jag säger det igen, dela upp inläggen så blir det tydligt och strukturerat och inga underliga kast och vändningar i samma inlägg. Ställer mig lite frågande gällande om företagen som My sammarbetar med verkligen tycker att upplägget att blanda huller om buller är snyggt. Reklamlänkar i samma inlägg som snyft och ömkande. Upplever det som oseriöst och blir inte lockad till köp. Jag hade inte velat att mitt varumärke sköttes så slarvigt och oseriöst.

 6. My jag och många andra vill veta om din studio. Var och om den finns var man kan boka tider. Du skrev i bloggen i somras fråga va ni vill om studion och jag svarar. Men nä du svarar ju inte bara att vi är idioter som frågar. Så svara nu My.
  L

 7. Men är det inte my själv som bestämmer om vad hon lägger upp ?
  Om hon inte svarar hur kan man då förvänta sig ett svar ändå. Hon vill uppenbarligen inte prata om hennes studio just nu.

  Sedan kan även jag ibland bli lite besviken på alla cliffhangers eftersom de dröjer så extremt länge innan vi får veta det my bara sagt lite om. Men men det är ju upp till henne och inte oss. Vi får vara glada att vi ändå får följa så pass mkt ändå.

  Hoppas det blir bra my det som är svårt men ändå lättande. All stryka o kärlek till er ! Var rädda om er o tack för koden på 25 procent

  • Hanna, den 17 juli lade My upp på instagram ”tveka inte att ställa frågor om studion”. Hon har fått relevanta frågor men ger inga vettiga svar, bara fjantar sig och är ironisk(var tvungen att leta fram instagraminlägget pga SÄKER på att My efterlyst frågor). Vill hon inte svara så kan hon ju bara göra som hon brukar, säga att det kommer mer om det i ett senare inlägg.

 8. Jag har försökt vara så positiv jag kan sista tiden men när du lättar upp ett sorgset tungt inlägg med ”lady in red” drar jag öronen åt mig lite.
  Blanda inte upp känslosamma inlägg om din son och ditt privatliv med reklam. Det blir bara konstigt.
  Du ser det lättar inte upp för dina läsare speciellt som du fortsätter köra A men inte B.
  Ta det lugnt och ta lite i taget.
  Skriv bara när du har nåt att säga så slipper du påhopp och spekulationer.
  Men en sak dock, som andra skrivit mycket om och som jag tror skulle underlätta för alla om du svarade på.
  Vad heter din träningsstudio?
  Har den en hemsida?
  Hur kommer folk i kontakt med den?
  Enkla frågor som du enkelt kan svara på.
  Jag skriver bara detta för att det är så enkelt att få bort alla spekulationer om din studio genom att svara på dessa frågor.
  Så slipper man påhopp osv i kommentarerna.
  Ta det lugnt nu och ta hand om dig!

  • Jag har också försökt vara positiv och försökt att inte irritera men det är svårt. My efterlyser regelbundet feedback. Hon får förslag och önskemål från läsarna men ALDRIG, inte någonsin tar hon till sig. Oavsett om den som ställer en fråga har en dold agenda (enligt My så VET hon ju när det är så) så är det inget som läsarna vet och därför blir det oerhört olustigt när My besvarar frågor spydigt och ironiserande. Frågor om studion tex borde ju vara väldigt enkla att besvara utan suckar och idiotförklarande. Hur en arbetsdag ser ut utöver alla dessa möten borde också vara enkelt att berätta om. Men nej, suck och hånfullhet är vad vi läsare får se från My. Och det här med att ”snyfta” lite för att i samma inlägg göra reklam? Vad f*n är det för märklig strategi? Blir bara konstigt och olustigt. Jag säger det igen, dela upp inläggen så blir det tydligt och strukturerat och inga underliga kast och vändningar i samma inlägg. Ställer mig lite frågande gällande om företagen som My sammarbetar med verkligen tycker att upplägget att blanda huller om buller är snyggt. Reklamlänkar i samma inlägg som snyft och ömkande. Upplever det som oseriöst och blir inte lockad till köp. Jag hade inte velat att mitt varumärke sköttes så slarvigt och oseriöst.

 9. Ja here we go again som sagt suck och gäsp. Vi vet att du går igenom något privat det berättade du för ja x antal veckor sedan ? hm då var du världens lyckligaste men nu verkar det som något annat, ja det är verkligen en berg-och dalbana ditt liv. Du har flera gånger frågat vad dina läsare vill läsa och fått många konstruktiva svar men bryr du dig om det? nej du fortsätter i samma anda och dessa cliffhangers är det tydligen fler än jag som inte gillar så du behöver inte skriva de för min skull längre hehehe. Sen håller jag med om detta att blanda in reklam i ett inlägg om något helt annat helst lite snyft känns väldigt märkligt och udda.

 10. Ja here we go again som sagt suck och gäsp. Vi vet att du går igenom något privat det berättade du för ja x antal veckor sedan 🤔 hm då var du världens lyckligaste men nu verkar det som något annat, ja det är verkligen en berg-och dalbana ditt liv. Du har flera gånger frågat vad dina läsare vill läsa och fått många konstruktiva svar men bryr du dig om det? nej du fortsätter i samma anda och dessa cliffhangers är det tydligen fler än jag som inte gillar så du behöver inte skriva de för min skull längre hehehe. Sen håller jag med om detta att blanda in reklam i ett inlägg om något helt annat helst lite snyft känns väldigt märkligt och udda.

 11. Gäääääsp! Samma skit hela tiden, hon måste landa, hon går igenom saker som är svåra, men kan ju inte berätta något ännu. Hennes studio är ett luftslott som säkert inte finns. Rörigare människa har jag aldrig varit med om. Hon borde kolla upp sin mentala hälsa……dramaqueen ut i fingerspetsarna, hon vill med all säkerhet ha det så här. lugn och ro finns inte i hennes värld. Slutläst för mig på denna blogg!

 12. Från det du skriver så verkar det som något gällande vårdnaden om L. Snälla tänk på att åren går så fort och att barnen är det viktigaste vi har! Jag hoppas att du inte bestämt dig för att bli en ”helg- och lovmamma” istället för vecka vecka. Barnen går för e allt! Kämpa på My, du är BRA! <3

  • De gör nog det dom är bäst för honom i så fall!! Behöver inte vara sämre att vara helg o lov. Viktigast det som är bäst för Ludvig!!

 13. My lovar hela tiden jag ska berätta men inte än. Det är något bra. Det kan ju va de, men My antinge berättar du när du skriver eller nä de klart. Trött på alla gåtor. Ta till dig det vi skriver.
  L

 14. Sonen har väl tröttnat på allt flackande och valt att vara med sin pappa, helt förståeligt om man ser hur My rör till allt i sitt liv.
  Hoppas det bästa för den ”lille” pojken.

 15. Gäääääsp! Samma skit hela tiden, hon måste landa, hon går igenom saker som är svåra, men kan ju inte berätta något ännu. Hennes studio är ett luftslott som säkert inte finns. Rörigare människa har jag aldrig varit med om. Hon borde kolla upp sin mentala hälsa……dramaqueen ut i fingerspetsarna, hon vill med all säkerhet ha det så här. lugn och ro finns inte i hennes värld. Slutläst för mig på denna blogg!

 16. Från det du skriver så verkar det som något gällande vårdnaden om L. Snälla tänk på att åren går så fort och att barnen är det viktigaste vi har! Jag hoppas att du inte bestämt dig för att bli en ”helg- och lovmamma” istället för vecka vecka. Barnen går för e allt! Kämpa på My, du är BRA! <3

  • De gör nog det dom är bäst för honom i så fall!! Behöver inte vara sämre att vara helg o lov. Viktigast det som är bäst för Ludvig!!

 17. Jag gillar Lady in red.
  Som vanligt mycket gnäll här inne.
  Ni mår säkert jättebra när ni har tömt ur er en massa skit.
  Tänk så många lyckliga det blir som har uttalat sig.
  Kram L

  • Tycker det är konstruktiv kritik det handlar om och sådant måste man väl kunna ta och bemöta stor skillnad mot gnäll. Bara gullegull är väl heller inte sunt.

  • Lars du verkar vara inne på många bloggar och försöker vara ”klok”.
   My svarar inte på frågor som ställs. De hon svarar på så är hon nedlåtande och spydig. Skriver röriga inlägg med en massa reklam mitt upp i allt. När det är dåligt med kommentarer och aktivitet så kommer dessa återkommande cliffhangers.
   Märkligt att du skriver att vi mår dåligt och skriver skit här i kommentarerna.
   Det kan inte vara så att dessa kommentarer stämmer?
   My verkar inte ha någon grundtrygghet öht. Far och flänger, byter jobb och vänner. Hur många ställen har hon bott på de senaste åren ?
   Tur för sonen att pappan finns.
   Intressant att få inblick i detta kaotiska och ytliga liv.
   Ps jag VET att det är frivilligt att läsa denna blogg.

 18. My lovar hela tiden jag ska berätta men inte än. Det är något bra. Det kan ju va de, men My antinge berättar du när du skriver eller nä de klart. Trött på alla gåtor. Ta till dig det vi skriver.
  L

 19. Sonen har väl tröttnat på allt flackande och valt att vara med sin pappa, helt förståeligt om man ser hur My rör till allt i sitt liv.
  Hoppas det bästa för den ”lille” pojken.

 20. Jag gillar Lady in red.
  Som vanligt mycket gnäll här inne.
  Ni mår säkert jättebra när ni har tömt ur er en massa skit.
  Tänk så många lyckliga det blir som har uttalat sig.
  Kram L

  • Tycker det är konstruktiv kritik det handlar om och sådant måste man väl kunna ta och bemöta stor skillnad mot gnäll. Bara gullegull är väl heller inte sunt.

  • Lars du verkar vara inne på många bloggar och försöker vara ”klok”.
   My svarar inte på frågor som ställs. De hon svarar på så är hon nedlåtande och spydig. Skriver röriga inlägg med en massa reklam mitt upp i allt. När det är dåligt med kommentarer och aktivitet så kommer dessa återkommande cliffhangers.
   Märkligt att du skriver att vi mår dåligt och skriver skit här i kommentarerna.
   Det kan inte vara så att dessa kommentarer stämmer?
   My verkar inte ha någon grundtrygghet öht. Far och flänger, byter jobb och vänner. Hur många ställen har hon bott på de senaste åren ?
   Tur för sonen att pappan finns.
   Intressant att få inblick i detta kaotiska och ytliga liv.
   Ps jag VET att det är frivilligt att läsa denna blogg.

 21. För en månad sedan skrev My att det var spännande nyheter på gång gällande jobb o privatliv. Nyheten gällande privatlivet skulle komma senare. Då de tittat runt efter hus så är det inte så konstigt att man tänker att de vunnint någon budgivning. Nu är det något tråkigt som hänt i privatlivet som ska landa, innan det kan berättas vad det handlar om. Kan man förstå.
  Det som känns lite rörigt är att den spännande nyheten inte berättats om innan det händer något tråkigt. Inget jag kräver utav My utan det är hon själv som skriver att hon ska berätta om det senare.
  Vad det gäller Mys studio verkar det som att många inte förstår skillnad på en studio och ett vanligt gym.
  Tycker att My själv har förklarat det bra i ett tidigare inlägg.

  • Även om det är en Studio och My har kollegor som har klienter som tränar där så borde väl det finnas någon kontakt möjlighet till respektive PT.
   Och vad gäller länken som hon tidigare hänvisade till på instagram är från renoveringen och den tidigare blombutiken. Det är lite Peter och vargen över bloggen. Och den vet ju vi hur den slutar.
   ?

   • Ja men visst. Hur ska de få kunder till studion om vi inte hittar kontaktuppgifter. Nåt skumt är det.
    Finns det ingen här inne som bor i närheten av studion och går förbi och ser hur det ser ut? Är den i gång?

    • My har svarat att studion är i gång och i det närmaste fullbokad och därför behövs ingen reklam. Skulle ändå vara trevligt att få veta vad för slags träningsupplägg studion har att erbjuda och vilka fler pt man kan kontakta samt priser. Hade även varit skoj att få se bilder på slutresultatet, träningsredskapen och dusch/omklädningsutrymmen. My har ju endast lagt ut MASSOR med foton på när hon höll på att ställa iordning.

 22. För en månad sedan skrev My att det var spännande nyheter på gång gällande jobb o privatliv. Nyheten gällande privatlivet skulle komma senare. Då de tittat runt efter hus så är det inte så konstigt att man tänker att de vunnint någon budgivning. Nu är det något tråkigt som hänt i privatlivet som ska landa, innan det kan berättas vad det handlar om. Kan man förstå.
  Det som känns lite rörigt är att den spännande nyheten inte berättats om innan det händer något tråkigt. Inget jag kräver utav My utan det är hon själv som skriver att hon ska berätta om det senare.
  Vad det gäller Mys studio verkar det som att många inte förstår skillnad på en studio och ett vanligt gym.
  Tycker att My själv har förklarat det bra i ett tidigare inlägg.

  • Även om det är en Studio och My har kollegor som har klienter som tränar där så borde väl det finnas någon kontakt möjlighet till respektive PT.
   Och vad gäller länken som hon tidigare hänvisade till på instagram är från renoveringen och den tidigare blombutiken. Det är lite Peter och vargen över bloggen. Och den vet ju vi hur den slutar.
   🐺

   • Ja men visst. Hur ska de få kunder till studion om vi inte hittar kontaktuppgifter. Nåt skumt är det.
    Finns det ingen här inne som bor i närheten av studion och går förbi och ser hur det ser ut? Är den i gång?

    • My har svarat att studion är i gång och i det närmaste fullbokad och därför behövs ingen reklam. Skulle ändå vara trevligt att få veta vad för slags träningsupplägg studion har att erbjuda och vilka fler pt man kan kontakta samt priser. Hade även varit skoj att få se bilder på slutresultatet, träningsredskapen och dusch/omklädningsutrymmen. My har ju endast lagt ut MASSOR med foton på när hon höll på att ställa iordning.

 23. My har tidigare svarat att det kostar från 750kr/timme och att man måste boka minst 16 tillfällen.
  Smakar det så kostar det. Är man seriöst intresserad av boka upp detta så får man säkert veta med vilka PT man kan boka och hur man går till väga, om man kontaktar My. Finns flera kontaktvägar här på bloggen.

 24. Dagens tips: säg inte a om du inte säger b. Cliffhangers igen och igen irriterar tydligen. Men kanske en tanke bakom: fler som kollar in sidan? Ekonomiskt smart.
  Bättre du berättar sen när det finns nåt att berätta. Om du vill. ❤️
  Det är så mycket toppar och dalar så det blir svårt att hänga med. Men det kanske är så i ditt liv? Försök få mer balans. Det andra mår ingen människa bra av i längden.

 25. Men man borde väl kunna få veta vilka de andra är och hur man kommer i kontakt med de utan att gå via My? de är väl sina egna fast de jobbar i studion och får ju noll reklam själva på det här sättet och det vill man väl inte om man är egen företagare ?.

 26. My har tidigare svarat att det kostar från 750kr/timme och att man måste boka minst 16 tillfällen.
  Smakar det så kostar det. Är man seriöst intresserad av boka upp detta så får man säkert veta med vilka PT man kan boka och hur man går till väga, om man kontaktar My. Finns flera kontaktvägar här på bloggen.

 27. Dagens tips: säg inte a om du inte säger b. Cliffhangers igen och igen irriterar tydligen. Men kanske en tanke bakom: fler som kollar in sidan? Ekonomiskt smart.
  Bättre du berättar sen när det finns nåt att berätta. Om du vill. ❤️
  Det är så mycket toppar och dalar så det blir svårt att hänga med. Men det kanske är så i ditt liv? Försök få mer balans. Det andra mår ingen människa bra av i längden.

 28. Men man borde väl kunna få veta vilka de andra är och hur man kommer i kontakt med de utan att gå via My? de är väl sina egna fast de jobbar i studion och får ju noll reklam själva på det här sättet och det vill man väl inte om man är egen företagare 😮.

 29. Det är i Christina Scollins gamla lokal i Gamla stan som Mys gym är. Där har det varit mycket bråk med hyresvärden tidigare. Det berätta de C S i nån kvällstidning. Hoppas det går bättre för My.

 30. Det är i Christina Scollins gamla lokal i Gamla stan som Mys gym är. Där har det varit mycket bråk med hyresvärden tidigare. Det berätta de C S i nån kvällstidning. Hoppas det går bättre för My.

 31. My har säkert läst kommentarerna, eftersom hon uppdaterat sin blogg idag, allt skall vara spännande så hon får fler bloggläsare, tror hon

 32. My har säkert läst kommentarerna, eftersom hon uppdaterat sin blogg idag, allt skall vara spännande så hon får fler bloggläsare, tror hon

 33. Ja det känns segt när det inte blir inlägg varje dag behöver ju inte vara mer än ett per dag men man vill ju ändå
  Mer kunna följa.
  Men bra blogg när inläggen väl kommer men märks så klart att detta inte är nummer ett på jobbfronten

 34. Ja det känns segt när det inte blir inlägg varje dag behöver ju inte vara mer än ett per dag men man vill ju ändå
  Mer kunna följa.

  Men bra blogg när inläggen väl kommer men märks så klart att detta inte är nummer ett på jobbfronten

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

4 + tretton =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My