En uppskattad vän…

En väldigt uppskatta vän 🙏🏻💕

68089957-B029-43DB-B0EC-F4D71FB23A4A

Heeeej!

Alltså alla skulle ha en Tilda i sitt liv! Min fruga ❤️ Som iof är nykär och kilar stadigt! Jag kommer ihåg skräcken första gången vi skulle träffas!

Bobby smsade mig, ”My, jag är seeeeen! En tjej som heter Tilda kommer göra ditt hår idag! Men hon är grym & du kommer älska henne”

japp! Sagt och gjort! Det var hon, och det gör jag ❤️🙏🏻

Tilda har idag hjälp mig i min lägenhet….. Röjt &  fixat! Jag har lixom inte ”bott in” mig ännu.

Jag kom hem ifrån Jonas imorse. Tog en taxi till stan vid 06:00. ( Jag har fortfarande inte fått tillbaka min bil 😝)

Så när Tilda mötte upp mig efter att jag lämnat LOHILO konter så blev jag glad!  Vi möttes på Mellquist som ligger på Rörstrandsgatan precis intill där jag bor..,,

165877A4-DFC0-4A12-93D4-A03E36C0D57E 4E749FDD-806C-4592-B517-E8A5E09237A6

Tilda gav mig den där lilla extra energin som jag behövde för att få ordning här hemma….

-Bästa känslan! 🙏🏻

Sen tog jag mig till gymmet💪🏻 Idag var en såndär dag där motivationen lös med sin frånvaro! Jag hade hellre bäddat ner mig i soffan…

Men jag vet HUR BRA jag mår efter träningen. Eller när jag väl kommer igång!

Det Hjälper mig att varva ner och ”stänga av” allt lite tillfälligt, och får mig att ladda om batterierna på ett skönt sätt!

Träningen är det ultimata för mig, för att kunna behålla fokus, koncentrationen och hantera livet på ett positivt sätt, oavsett utmaningar 😉

89EFCEA9-390A-4369-89BC-9A44D94A29BD

Men nu, nu ligger jag nerbäddad i soffan….. Och det känns SÅ skönt i kroppen! Jag köpte med mig en knippe liljor från affären efter gymmet…

E47602A3-72A0-4906-8BA3-FBD2388724B1

 

-Because i’m worth it! 😉

Kram & Gonatt!

/ My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (12)
 • marie

  Varför tränar du inte på ditt eget gym?

  • Lotta

   “marie”, undrar vad det ska bli av hennes gym. Tveksamt om hon orkar med allt jobb. Framtiden får visa det. Men hoppas hon lyckas.

   • My

    Vad menar du? Tveksam över mitt gym? Mitt gym är en studio, detta har jag varit väldigt tydlig med =) Vi är flera personer som kör våra klienter där. Förutom det så finns LOHILO på plats och vi använder det även som kontor, möteslokal, fotostudio att skapa kontant till båd mig och LOHILO, HUR bra kombo… Tack ör att du hoppas att jag “lyckas” =)

  • My

   Det gör jag också… Med et beror på vart jag är. Stockholm är stort. Gymväskan är alltid med mig. Avslutar jag ett i Vasastan ( LOHILO kontor) Där jag även bor. Då går jag in på SATS som ligger utanför. Tränar jag innan klienter tex, då kör jag i min studio. Ska jag träna med Ako, då kör jag på Crossfit ATUM, Om jag är hos Jonas i Täby, då kör jag på SATS där. En nyckel till att hålla kontinuitet är att göra det lättilgängligt för sig själv =)

   • Agneta

    Det är ju toppen att alltid ha gymväskan med sig😉. Kanske ska kopiera den👍💪. Nu väntar jag spänt på leverans från ICIW, efter att ha sett alla snygga träningskläder du visat 🤸‍♂️ Fortsätt vara den du är!!

 • ebba

  Hetsa inte My
  Förhjupa frågor,beröm bara

 • Eva

  My, bry dig inte om ”dessa” spekulationer. Det tar energi från dig🦋 Du har absolut ingen plikt att redogöra för var du tränar t.ex.
  Må så gott o var rädd om dig💞

 • Eva

  Varför går det inte att kommentera?

 • ebba

  Vad kostar det som klient att träna med dig i din studio 1Tim?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *