I samarbete med LOHILO 💕

Som jag nämnde har jag flera spännande nyheter. Både privat & jobbmässigt 😍

Så nu börjar vi med detta…..

C6D9E98E-D0FC-499C-A82C-21FFFBB06C7C

Hej Allihopa, nu kan jag äntligen berätta att jag är ny Brandmanager på LOHILO  🙏🏻🌟💕

”Willy Wonka fabriken” som enligt mig har världens bästa proteinglass 😍, och i år expanderat med fantastiska bcaa-babes, goda proteinbars, tuggummi och en massa spännande nyheter på G 💪🏻👊🏻 Vi har en sjukt spännande resa framför oss…. och redan nu i helgen lanserar vi nästa grymma nyheter 🌈💫💖

Detta firar jag med att ge alla mina följare ett generöst erbjudande med hela 35% , på ALLT i LOHILOS webbshop 😍 Så att ni kan få möjligheten att prova på  alla våra go-saker ❣️

( Detta gäller endast tills på måndag! ) 

Uppge koden mymartens vid beställning!

EF73A34D-5E50-4B88-94A2-DB0890326C02

kraaaaaam

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (108)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.